Gjellerup Kirke

KIRKELIV

Gjellerup Kirke skærtorsdag, langfredag, påskedag og 2. påskedag, online-gudstjenester, der deles fra morgen af på facebook, hjemmeside og YouTube-kanal. Tak og god påske ☀️

Gjellerup Kirke ligger i Gjellerup, en tidligere landsby, der i dag fungerer som forstad til Herning. Kirken udmærker sig ved at være den eneste danske kirke af granitkvadre med en indskrift, der fortæller indvielsesåret, som over syddøren angives til 1140. Wikipedia


KONTAKT

Adresse

Kirkebyvej 1 – Gjellerup – 7400 Herning

Gps

56.145463, 9.047621

Facebook

YouTube video

Se smukke billeder i gruppen Kirkebilleder

YouTube Kanal

KIRKEN

Om kirken

Byggeår

1140

Lyd Kirkepartner


Hvad synes du om denne kirkeside?


Er det din kirke, så få adgang til denne kirkeside?

  • Fejl i oplysninger?
  • Rediger tekst. Tilføj gode fotos.
  • Login/registrer.

Læs om hvordan du får adgang til din kirkeside

0 reviews for “Gjellerup Kirke

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: