Præstø Kirke

KIRKELIV

Præstø Kirke

Adelgade 129 – 4720 Præstø

Præstø Sogn https://sogn.dk/praestoe/

https://sogn.dk/praestoe/kalender


KONTAKT

Adresse

Adelgade 129 – 4720 Præstø

Gps

55.123367497495, 12.04806756581

Facebook

YouTube video

Se smukke billeder i gruppen Kirkebilleder

YouTube Kanal

KIRKEN

Om kirken

Præstø Kirke. Præstø. Kirken er en sengotisk murstensbygning bestående af et langhus med polygonalt kor, tårn og tre kapeller, som danner et sideskib. Alterbordet er moderne. Det samme er opsatsen, som består af et krucifiks over en predella med malerier. Den gamle altertavle i bruskbarok af Abel Schrøder den Yngre er fuldendt før 1657. Prædikestolen i senrenaissance fra 1631 rimeligvis udført af der Schrøderske værksted. Døbefonten af egetræ i renaissance er fra 1621. Tekst Ernst Olsen

Byggeår

1300

Lyd Kirkepartner


Hvad synes du om denne kirkeside?


Er det din kirke, så få adgang til denne kirkeside?

  • Fejl i oplysninger?
  • Rediger tekst. Tilføj gode fotos.
  • Login/registrer.

Læs om hvordan du får adgang til din kirkeside

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: