Skanderborg Slotskirke

KIRKELIV

Skanderborg Slotskirke med Slotskapel fra Frederik den II´s tid. Sognekirke fra 1767. Opr. prædikestol. Stolegavle med rigsvåben. Under kirken er den gamle borgkælder indrettet til krypt.

Forholdsvis nyt alterbillede af Jens Nielsen.

DR’s julegudstjenester sendes live fra Skanderborg Slotskirke 2021

Julekrybbe opsat ved Slotskirken

I år sendes DRs julegudstjenester fra Skanderborg Slotskirke, så i år kan du altså ”deltage” i lokale julegudstjenester – live eller hjemme i din stue. Det glæder vi os rigtig meget over!

Det er provst Laura Gylden-Damgaard, der er liturg og prædikant ved DR-gudstjenesten d. 24.12. kl. 15.00 og Kristian R. Skovmose, der er er liturg og prædikant ved DR-gudstjenesten d. 25.12. kl. 10.00.

Inden gudstjenesten vil TV-værterne Anders Laugesen og Sofie Østergaard byde velkommen i studiet med fællessang, gæster og engle-værksted. Og DR opfordrer derfor igen i år folk til at sende billeder ind til studiet af engle i alle afskygninger: engle på juletræet, den hjemmeklippede engel, englesang – eller en helt særlig engel i folks liv, som kan vises på TV. Adressen er: www.dr.dk/jul2021

HUSK BOOKING TIL GUDSTJENESTER 24. OG 25.12.
Hvis du vil deltage live i gudstjenesterne, kan du booke plads via bookingsiden eller ved at kontakte kirkekontoret på tlf.: 86 52 0212.

Der skal også bookes plads til de øvrige gudstjenester i Slotskirken, Skanderup Kirke og Kirkecenter Højvangen d. 24.12. og 25.12.
Men julekrybben ved Slotsbanken (på billedet) kan du gå forbi til hver en tid og mindes det glade julebudskab!

Glædelig jul

Kalender


KONTAKT

Adresse

Slotsholmen 4 – 8660 Skanderborg

Gps

56.027057563658, 9.9333858673615

Sogn

Facebook

YouTube video

Se smukke billeder i gruppen Kirkebilleder

YouTube Kanal

KIRKEN

Om kirken

Byggeår

1572

Lyd Kirkepartner


Hvad synes du om denne kirkeside?


Er det din kirke, så få adgang til denne kirkeside?

  • Fejl i oplysninger?
  • Rediger tekst. Tilføj gode fotos.
  • Login/registrer.

Læs om hvordan du får adgang til din kirkeside

0 reviews for “Skanderborg Slotskirke

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: