Snesere Kirke

KIRKELIV

Snesere kirke

Ny præst i 2022 Lars Lyngberg-Larsen

Link


KONTAKT

Adresse

Snesere Torpvej 1 – 4733 Tappernøje

Gps

55.165313274144, 11.931264475765

Sogn

Facebook

YouTube Kanal

YouTube video

KIRKEN

Om kirken

Snesere Kirke. Bårse Herred. Kirken er et langhus med en romansk kerne med rester af et tårn, som senere er omdannet til en vestforlængelse, samt to efter hinanden følgende sengotiske østforlængelser. Tårn og sakristi er også sengotiske. Kirken er med sine 52 meter en af vores længste landsbykirker. Altertavlen i barok fra 1728 er af snedker Rasmus Dam, Beldringe. Prædikestolen i højrenaissance er skåret i 1616 i det Schrøderske værksted i Næstved. Den romanske døbefont er af granit. Krucifikset har unggotisk kors fra omkring 1300 mens figuren er fra 1400tallet. Degnestolen i ungrenaissance er skåret i 1575 sikkert af Udbymesteren. Tekst Ernst Olsen

Byggeår

1100

Lyd Kirkepartner
Hvad synes du om denne kirkeside?


Er det din kirke, så få adgang til denne kirkeside?

  • Fejl i oplysninger?
  • Rediger tekst. Tilføj gode fotos.
  • Login/registrer.

Læs om hvordan du får adgang til din kirkeside

0 reviews for “Snesere Kirke

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: