Sonnerup Kirke

KIRKELIV

SONNERUP KIRKE – Lejre Kommune


KONTAKT

Adresse

Englerupvej 78 – Kr Sonnerup – 4060 Kirke Såby

Gps

55.650672606815, 11.825772540188

Sogn

Facebook

YouTube Kanal

YouTube video

KIRKEN

Om kirken

Sonnerup Kirke. Voldborg Herred. Englerupvej 78, Kirke Sonnerup, 4060 Kirke Såby. Kirken består af romansk skib, gotisk vestforlængelse og sengotisk tårn. Våbenhuset og koret med apsis er opført i 1875, hvor det middelalderlige kor, våbenhus og sakristi blev nedrevet. Altertavlen i senrenaissance har indsnittet årstallet 1626. Prædikestolen i senrenaissance bærer årstallet 1633. Den romanske døbefont er af granit hugget i een sten. Dåbsfadet fra omkring 1550-1575 er sydtysk. Foto og tekst Ernst Olsen

Byggeår

1100

Lyd Kirkepartner
Hvad synes du om denne kirkeside?


Er det din kirke, så få adgang til denne kirkeside?

  • Fejl i oplysninger?
  • Rediger tekst. Tilføj gode fotos.
  • Login/registrer.

Læs om hvordan du får adgang til din kirkeside

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: