Sundby Kirke - København

KIRKELIV

Sundby Kirke København

KIRKELIV

Gudstjenesten er et bærende element i Sundby Kirke. Og vi tilbyder den i forskellige former. At gå i kirke kan være mange ting. Kirken sender også online gudstjenester.

Konfirmanderne har skrevet bønner til natkirken, hør med her:
https://youtu.be/u-iXD_UjnFg

Udover højmesse hver søndag og på helligdage har vi natkirke hver fredag. Vi har lejlighedsvise temagudstjenester over bestemte emner, dåbsgudstjenester hver anden lørdag og meget mere.

 

KIRKEBYGNINGEN

SUNDBY KIRKE PÅ AMAGER

Sundby kirke, der i grundplan er en typisk korskirke med tagrytter i korsskæringen, er opført efter tegning af arkitekt, professor Hans J. Holm, (1835–1916), en af historicismeperiodens kendte københavnerarkitekter, blandt andet kendt for Det kgl. Bibliotek og Diakonissestiftelsen. Læs mere på hjemmesiden.


KONTAKT

Adresse

Amagerbrogade 71 – 2300 København S

Gps

55.660813029417, 12.605083139375

Facebook

YouTube Kanal

YouTube video

KIRKEN

Om kirken

Byggeår

1870

Lyd Kirkepartner
Hvad synes du om denne kirkeside?


Er det din kirke, så få adgang til denne kirkeside?

  • Fejl i oplysninger?
  • Rediger tekst. Tilføj gode fotos.
  • Login/registrer.

Læs om hvordan du får adgang til din kirkeside

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: