Vor Frue Kirke- Nyborg

KIRKELIV

Vor Frue Kirke – Nyborg kirke

Vor Frue Kirke i Nyborg. Foto fra kirkens hjemmeside

Vor Frue Kirke i Nyborg. Foto fra kirkens hjemmeside

  • Lørdag den 13. august kl. 13.00 og kl. 15.00i Nyborg Vor Frue KirkeGys & Gru i middelalderen!En familieforestilling – med fængende musik og hårrejsende historier om folkeligt liv, relikvier og tro. Fri entré. Hver forestilling varer ca. 30 min. Lørdag den 13. august kl. 10-16i salen i KorsbrødregårdenKalkmaleriværkstedSæt dit aftryk på et fælles kalkmaleri.Vi arbejder […]

Læs mere om Vor Frue Kirke…

Kirkeliv

Hør prædiken som podcast.

Kyndelmisse

Kunst af konfirmander – og Påskens budskab – nyborgkirke.dk

Nyborg Vor Frue Kirkes korparti.
Det gotiske korbuekrucifiks er fra begyndelsen af 1400-tallet, da kirken blev bygget. Alterkorset  er et livstræskors fra 2011; altervinduet er et vindue til opstandelsen med en glasmosaik fra 2015 – begge dele skabt af kunstneren Maja Lisa Engelhardt. Både kors og rude har udgangspunkt i korbuekrucifikset. Spirerne i kanten af det gamle krucifiks er symbol på opstandelsen og det evige liv, som i det nye kors og den nye rude får et kunstnerisk nyt udtryk.


KONTAKT

Adresse

Gammel Torv 1 – 5800 Nyborg

Gps

55.311462143394, 10.793083099382

Facebook

YouTube video

Se smukke billeder i gruppen Kirkebilleder

YouTube Kanal

KIRKEN

Om kirken

Byggeår

1400

Lyd Kirkepartner


Hvad synes du om denne kirkeside?


Er det din kirke, så få adgang til denne kirkeside?

  • Fejl i oplysninger?
  • Rediger tekst. Tilføj gode fotos.
  • Login/registrer.

Læs om hvordan du får adgang til din kirkeside

0 reviews for “Vor Frue Kirke- Nyborg

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: