Juleevangeliet om Jesus, der bliver født i Betlehem

Juleevangeliet med Bibelen Live

Juleevangeliet med Bibelen Live

Juleevangeliet med Bibelen Live. Bibelen live dramatiserer bibelens fortællinger. Her kan du høre og se juleevangeliet på video.  Læs selv juleevangeliet i Lukas kapitel 2 vers 1ff

Om Klaus Højgaard Laursen

Mit navn er Klaus Højgaard Laursen og jeg er 42 år og gift med Mette. Sammen har vi Jakob på 11 år, Mathias på 6 år og Samuel på 4 år. Min baggrund for at arbejde med Bibelen Live er bl.a., at jeg har en bachelor i teologi. Passionen for at lære udenad og formidle på netop denne måde begyndte først i 2011, men jeg har i mange år ofte været ude og tale i kirker og andre sammenhænge. Desuden har jeg givet koncerter med flere forskellige kor, så det at formidle og stå foran mange mennesker var ikke nyt for mig. Jeg kan faktisk godt lide det.

Klaus Højgaard Laursen

Mit forhold til bibelteksten går meget langt tilbage. Jeg har, så længe jeg kan huske, læst i bibelen og er ofte blevet forundret over tekstens dybde og langtidsholdbarhed. I arbejdet med at memorere bibelteksterne har det slået mig med forundring, at jeg endnu ikke er “færdig” med teksten eller er blevet træt af den. Bibelen bliver stadig mere levende for mig, hver gang jeg arbejder med den. Jeg er født og opvokset på Bornholm og bor i dag i Gjern ved Silkeborg og er sammen med min familie med i Søhøjlandets Kirke.

Læs mere på Bibelen live hjemmeside

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *