Himmelev Kirke

KIRKELIV – GUDSTJENESTER – ARRANGEMENTER

Himmelev Kirke

Østre Kirkevej 2 – Himmelev – 4000 Roskilde

Himmelev Sogn https://sogn.dk/himmelev/

https://sogn.dk/himmelev/kalender

Himmelev Kirke og Kirkegård er beliggende på Østre Kirkevej 2 i Himmelev, Roskilde. Kirken har en historie, der strækker sig næsten 1000 år tilbage. Den er et vigtigt samlingspunkt for det lokale sogn, som dækker området fra RUC i øst til Risø i vest og inkluderer de tre bydele Veddelev, Himmelev og Trekroner.

På grund af den voksende befolkning i området blev Himmelev Kirke for lille, og derfor blev Trekroner Kirke indviet i 2019 for at imødekomme behovene i det ekspanderende sogn. Begge kirker betjener lokalsamfundet og tilbyder forskellige aktiviteter og gudstjenester.

Kirken og dens kirkegård er et vigtigt sted for religiøse ceremonier såsom dåb, konfirmation og begravelse. Det omkringliggende kirkegård område er et roligt og smukt sted, hvor folk kan mindes deres kære og finde trøst.

Himmelev kirke er Grøn kirke. Læs om det her

https://www.himmelevsogn.dk/page/8371/gr%C3%B8n-kirke

Himmelev Kirke og Kirkegård er en del af Himmelev Sogn, som har fire præster og et menighedsråd bestående af 14 frivillige. Sammen skaber de retningen for kirkelivet og tager sig af forskellige opgaver i sognet.

Himmelev Kirke og Kirkegård byder alle velkommen til at deltage i det åbne fællesskab og inviterer folk til at besøge og opleve det smukke kirkerum.


KONTAKT

Adresse

Østre Kirkevej 2 – Himmelev – 4000 Roskilde

GPS

55.661019998075, 12.104321955226

YouTube video

YouTube Kanal

KIRKEN

Se flere smukke billeder i Facebookgruppen Kirkebilleder


Om kirken

Byggeår

1100

Din kirkeside

Du kan få adgang til at redigere denne kirkeside. Få adgang her. Det er gratis. 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.