Kirkebilleder fra dig

Kirkebilleder fra dig

Kirkebilleder fra dig på hjemmesiden Kirker.dk giver glæde og liv.

Du kan let dele dine kirkebilleder med andre ved at udfylde felterne og uploade dine fotos af kirker. Der er mere end 2000 kirker og vi mangler stadig fotos på kirker.dk. Tak for dit bidrag!

Kirkebilleder
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skriv fornavn og efternavn

Fotograf

Skriv om dig selv, så vi kan give dig credit for foto og tekst.
Højst 300 ord
Fotos som I vil dele på kirker.dk skal have følgende filnavn: kirkens navn (evt stedtilføjelse, hvis der er flere kirker med samme navn) og fotograf. For eksempel tommerup-kirke-ernst-olsen (lille begyndelsesbogstav og streg imellem. tegn som punktum komma eller semikolon akcepteres ikke på hjemmesider) ligesom danske karakterer bør undgåes. Skrive ae i stedet for æ. oe i stedet for ø og aa i steder for å.

Skriv om dit kirkebillede

Skriv lidt om kirken. Hvor ligger den? Hvor gammel er den? Arkitektur osv. Evt. en god historie 🙂
Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.
Filnavn skal indeholde: korupkirke-alter-fotograf-jens-jensen.jpgStørrelsen skal være mere end 1100 pixels på den ene led.

Kirkebilleder fra dig på Facebook og kirker.dk

Kirkebilleder er også navnet på en Facebook gruppe, hvor du kan se mange smukke billeder af kirker i Danmark. Hver dag bliver der lagt nye kirkebilleder i gruppen.

Hvis du vil læse om kirkerne er det en god ide at finde kirken her på kirker.dk. Der er links til hjemmeside og information om gudstjenester og arrangementer.

Se kirkebilleder på kirker.dk

3TILBUD-ANNONCE