Podcast gudstjenester

Podcast gudstjenester

Podcast gudstjenester og prædikener.

Podcastgudstjenester og podcast prædikener fra danske kirker.

Hør prædiken hjemme i din stue fra en kirke, du kender.

Kirker med podcast gudstjenester

Podcast i Kristkirken i Kolding

Podcasting er en metode til udgivelse af lydfiler fra søndagens prædiken i kirken. Som bruger har man mulighed for at abonnere på en podcast og kan dermed automatisk modtage aktuelle lydfiler. Kirkens podcastside er en af de mest besøgte på hele hjemmesiden!

Kristkirken i Kolding

Man kan enten lytte til lydfilerne på sin computer/tablet/smartphone eller overføre lydfilerne – manuelt eller automatisk – til en transportabel musikafspiller. Det hyppigst anvendte format til podcasting er Mp3, som de fleste musikafspilningsprogrammer understøtter.

Fra Kristkirkens hjemmeside

Arkiv med podcast gudstjenester

Hør podcast fra påsken 2022

Sådan kan du selv lave podcast

BEECAST Optag og udgiv prædiken

BEECAST – optag og udgiv prædikener FÅ JERES EGEN KIRKE PODCAST – AUTOMATISK OPDATERET HVER SØNDAG Optag og udgiv prædikener
1. PRÆDIKEN Med en løsning fra BeeCast bliver præstens prædiken automatisk optaget – helt uden at ændre rutiner eller lære ny teknologi.
2. OPTAGELSE BeeCast optager dine prædikener i… læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi opbevarer din webadresse på din hjemmeside, så vi kan kommunikere med dig om vores produkt og tjenester. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: