Gudstjenester i Københavns Stift

Gudstjenester i Københavns Stift.

Kalender for kirkerne i København og på Bornholm

Find en gudstjeneste, en koncert, et foredrag eller aktivitet for børn.

Gudstjenester

KategoriStedPersonDato og tidTekst
Anden gudstjenesteSankt Thomas KirkeVibeke Rørbæk Døssing22/11 -23 19:00
Stille- og meditationsgudstjenesteVigerslev KirkeHenrik Arendt Laursen22/11 -23 19:30Velkommen til en aften med smuk klavermusik og meditation over en tekst fra Bibelen.  Organist: Jakob Balling Præst: Henrik Arendt Laursen
Stille- og meditationsgudstjenesteAllehelgens KirkeLine Bønding23/11 -23 09:00Åndehuller Torsdag den 3.,10., 17., 24. og 31. august kl. (8.45) 9.00 - 10.00 i Allehelgens Kirke. Mindfulde torsdag morgener i august ved sognepræst og mindfulness-instruktør Line Bønding En mulighed for at trække vejret, finde ro og nærvær i nuet. Måske har du brug for at starte dagen med at være opmærksom på dig selv og din krop, før du kaster dig over dagens opgaver? Måske ønsker du blot at indføre mere langsomhed og ro i dit liv? Måske er du netop vendt tilbage fra sommerferien, er begyndt at arbejde igen og føler, at hverdagen gradvist sniger sig ind på dig? I så fald kan åndehullerne om torsdag morgen i august måned være noget for dig. Kirken åbner kl. 8.45 Du er velkommen til at komme i stilhed og finde dit eget rum til at forberede dig til meditationen Kl. 9.00 - 9.30 Inspirerende ord fra Bibelen Mindfulness-meditation Inquiry (Selvrefleksion: Var der kropslige sansninger, følelser og/eller tanker under meditationen?) Ugens mindfulness-indstilling Fadervor og velsignelse Invitation til at gå ud af kirken i stilhed og lade den indre ro og klarhed følge dig resten af dagen Alle er velkomne. Både med og uden erfaring i meditation og mindfulness.
Anden gudstjenesteHusum KirkeBettina Birk Jensen23/11 -23 09:00
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen23/11 -23 09:30Hver torsdag kl. 9.30 året rundt mødes vi i kirken til en andagt i Enghave Kirke. Bagefter spiser vi morgenbrød og drikker kaffe i menighedssalen og får en snak med hinanden og en af kirkens præster, Jette Steffensen eller Viggo Julsgaard Jensen.
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen23/11 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteSankt Thomas KirkeDorte Bolgan Thomsen23/11 -23 15:30
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirkenHanne Carlsbæk, Eva Green Meinel og Inger Dahl23/11 -23 16:30Meditation, afspænding og bøn  Gå på opdagelse i stilheden sammen med andre. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, kun en nysgerrighed efter at udforske, hvad der dukker frem, når vi giver slip på ordene og travlheden. Du bliver guidet igennem to timers meditation, som vi indleder med afspænding af kroppen. Det foregår, mens vi sidder, går eller ligger på gulvet. Vi synger meditative sange, og vi beder uden ord, mens vi sidder rundt om alteret på stole. Bønnen i stilhed er inspireret af centrerende bøn, udviklet og beskrevet af benediktinermunken Thomas Keating. Vi giver hver gang en kort introduktion til denne form for meditation. Tankerne står som regel i kø, når vi forsøger at bevæge os ind i stilhed, men det er muligt at finde ind i en anden dimension bag ved tankerne og blive opmærksom på Guds nærvær. Nærværet er der egentlig hele tiden, men vi er nødt til at blive opmærksomme på det for at erfare det. Den opmærksomhed kommer ikke af sig selv - den skal fremelskes, og det vil vi gerne gøre sammen. Det foregår alt sammen i kirkerummet, som giver en smuk ramme om stilheden, og der er ikke mange lyde, selv om Apostelkirken ligger midt på Vesterbro. Under vejledning praktiserer du sammen med andre: at være opmærksomt til stede i nuet at være til stede i kroppen at give slip på tankerne, efterhånden som de dukker op at håndtere følelser, som presser sig på at søge kontakt med det indre menneske ? dit hjerte, hvor Gud bor at dele erfaringer med glæder og vanskeligheder i din meditative praksis Teamet, som står for meditation, er: Hanne Carlsbæk, Inger Dahl,  Eva Green Meinel og Thomas Frovin (præst i Apostelkirken)
Anden gudstjenesteBellahøj KirkePeter Møller Jensen23/11 -23 19:00Natkirke: Ord og toner i mørket Meditation - Musik - Måltid 23. november: Selv i mørket tør du tro  Oplev den smukke og utraditionelle kirke, når dørene slås op til en meditativ aften, hvor stilheden veksler med ord og toner i mørket. Du kan tænde lys foran ikonerne, slå dig ned for en stund  og lytte til kirkens musikere, når de nænsomt bryder stilheden med sprøde toner og indtrængende ord, der  taler til hjertet.  Program: 19.00: Aftenro - En meditativ stund                                                     Hanna Smidt - Merete Ørting - Mikael Rahbæk Andreasen -                           Peter Møller Jensen. 20.00: Kontemplativ koncert - Emil Hess og Merete Ørting 21.00: Bordets gaver - En hellig stund med brød og vinDer vil være korte pauser mellem hver af Natkirkens tre dele og i de pauser vil der være servering af henholdsvis suppe og kaffe.                                   
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen24/11 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteTimotheus KirkePernille Vinge Karlsson24/11 -23 17:00Velkommen til meditationsgudstjeneste på fredag d. 24. november kl. 17.  Vi har et tilbud, der er svært at afslå. Mens Black-Friday buldrer derudaf og mørket sænker sig over byen, åbner vi dørene for en rolig og meditationsgudstjeneste med læsninger, stilhed, bøn, lystænding og meditation. Aftenens meditation kredser om mørket, der er på vej og om lyset, der venter forude. Om at stå stille midt i en myldrende tid og verden og om at være til stede og blive opmærksom på de ting, der er vigtigt i livet. I løbet af dagen vil kirkedørene være åbne og der er mulighed for at sætte sig ind i kirken og falde ind i stilheden, nyde en kop sort kaffe eller the, tænde et lys midt i mørket og skive en lille bøn eller tanke ned og sætte den op. Fra kl. 16.40 kan du sætte sig til rette og nyde de stemningsfulde toner fra orglet. Musikken følger os i gudstjenesten og i den guidede meditation og aftenens sange er ?Mørk er november?, ?Hold håbet op? og ?Solhverv? fra højskolesangbogen. Efter gudstjenesten er alle indbudt til langbordsmiddag og hjemmelavet fredagssuppe i kirkens krypt.   Alle er velkomne og vi glæder os til at se dig! Kærlig hilsen Pernille Vinge Karlsson Sognepræst i Timotheuskirken, Johannes Døbers Kirke og Margrethekirken.
Anden gudstjenesteSankt Lukas KirkeBettina C Tranberg24/11 -23 19:00Kl. 19 Jazzgudstjeneste med nadver. På klaveret Sanne Graulund, saxofonist Daniel Lindberg og præst Bettina C Tranberg. Pause - Tapas og vin i våbenhuset Kl. 20.30 Koncert: Kom og oplev nogle af Edith Piafs mest elskede sange i en opsætning med harmonika, violin, kontrabas og klaver. Vi tager jer med på en rejse i Piafs liv fortalt gennem hendes sange og musik, fra begyndelsen med La vie en rose, L?hymne á l?amoure, Padam, L?accordeoniste, Milord , Non, je ne regrette rien og mange mere bl.a. hendes sidste sang L?homme de Berlin. Der bliver spillet og sunget med humor, glæde og kærlighed i en hyldest for Piaf og livet. Medvirkende: Cecilia Lindwall, sang Andreas Orlowitz, violin Martin Bennebo, akkordeon Mette Hanskov, kontrabas Knud Rasmussen, piano og musikarrangement
HøjmesseBellahøj KirkeAsser Skude25/11 -23 16:00
HøjmesseNylars KirkeHenriette Ry Nielsen26/11 -23 09:00
GudstjenesteGudhjem KirkeTina Ravnsbjerg Damholt26/11 -23 09:00
GudstjenesteSankt Nicolai KirkeNana Schiøtt Hansen26/11 -23 09:00
GudstjenesteAa KirkeLouise Christina Howard26/11 -23 09:00
GudstjenesteSankt Ols KirkeÁki Kristoffer Nielsen26/11 -23 09:00
HøjmesseSankt Ibs KirkeLise Dürr Nielsen26/11 -23 09:00
GudstjenesteRuts KirkeJens Jørgen Rasmussen26/11 -23 09:00
GudstjenesteHåndværkerhaven 49, 2400 København NVSamme præst som i Emdrup kirke26/11 -23 09:30
HøjmesseSct. Matthæus KirkeBirgitte Kragh Engholm26/11 -23 10:00Uberørt af byens travlhed ligger Sct. Matthæus Kirke midt på Vesterbro. I næsten 150 år har mennesker siddet under kirkens høje hvælvinger. Til gudstjenester, der skaber plads til roen, troen & eftertanken. Foran døbefonten med deres kære små, ved alteret med deres elskede eller knuget af sorg sammen med deres døde. Til koncerter eller i fordybelse. I Sct. Matthæus Kirke fyldes dagene med både skønhed, evighed og fred. Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10. Der er kaffe og croissanter, du kan nyde under gudstjenesten. 
HøjmesseKorsvejskirkenAnne Nielsen26/11 -23 10:00Matt. 25, 31-46
HøjmesseBethlehemskirkenKirkens præster26/11 -23 10:00Højmessen rummer liturgisk vekselsang, salmer, prædiken, rytmiske lovsange, bøn, forbøn og nadver. Gudstjenesten forsøger at sammenholde tradition og højtid med frihed i tilbedelse, nærvær og fællesskab. Ved gudstjenesten er folk fra menigheden aktivt involveret bl.a. ved læsning af bibeltekster, ledelse af lovsang og bøn. Under prædikenen er der børnekirke for børnene. Forud for hver gudstjeneste er der skriftemål kl. 9.30.  Højmessen bliver live-streamed (uden billeder af menigheden). Livestreaming-gudstjenester kan ses på vores Facebook side: www.facebook.com/bethlehemskir...  
HøjmesseTagensbo KirkeMads Graves Pedersen26/11 -23 10:00?Efter gudstjenesten er der mulighed kaffe og lidt hyggesnak ved lysgloben
HøjmesseStore Magleby KirkeGitte Tine Turin26/11 -23 10:00
HøjmesseChristiansø KirkeVikar26/11 -23 10:00
HøjmesseSundby KirkeLine Hage26/11 -23 10:00
HøjmesseSimeons KirkeChristine Tind Johannessen26/11 -23 10:00
GudstjenesteHusumvold KirkeSognepræst Stig Boel26/11 -23 10:00Kom til gudstjeneste i Husumvold Kirke hver søndag kl. 10.  Her er tid til ro og ord til eftertanke. Få velsignelse og lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel, smukke sangstemmer og fællessang.
GudstjenesteFilips KirkeBo Heikendorf Petersen26/11 -23 10:00Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe. Husk, alting foregår i menighedssalen under kirkens renovering. Kirken åbner igen til jul.
HøjmesseEsajas KirkePia Søltoft26/11 -23 10:00
HøjmesseFlintholm KirkeAmanda Norsker26/11 -23 10:00
HøjmesseBrønshøj KirkePeter Nejsum26/11 -23 10:00
GudstjenesteHans Egedes KirkeChristian Bro26/11 -23 10:00
HøjmesseSimon Peters KirkeJens Frederik Olsen26/11 -23 10:00
HøjmesseTårnby KirkeKarsten Møller Hansen - Gæsteprædikant Jane Skjærris26/11 -23 10:00
HøjmesseGarnisonskirkenJacob Ørsted26/11 -23 10:00
HøjmesseVor Frue KirkeJohannes Gregers Jensen26/11 -23 10:00Højmessen er den gudstjeneste, der fejres kl. 10 på søn- og helligdage. Ved en højmesse er der tekstlæsning, prædiken og nadver i en fast liturgisk opbygning vekslen med salmesang, indrammet af præludium og postludium ved organisten. I højmessen er der ofte en eller flere dåb. Københavns Drengekor eller Vor Frue Kantori undersøtter salmesangen og synger typisk en motet efter prædiken. Højmesserne i Vor Frue Kirke varer normalt omkring fem kvarter, fra kl. 10 til 11.15; men de enkelte højmesser kan indeholde flere dåb, således så højmessen indimellem afrundes kl. 11.30.
HøjmesseKastelskirkenElse Hviid26/11 -23 10:00
GudstjenesteKildevældskirkenLisbeth Juhl Jørgensen26/11 -23 10:00
HøjmesseGodthaabskirkenBirgitte Bjørn Stimpel26/11 -23 10:00
HøjmesseGrundtvigs KirkeVivi Andersen26/11 -23 10:00
HøjmesseRigshospitalets KirkeSøren Kjær Bruun26/11 -23 10:00
HøjmesseSundkirkenSuzette Ejdrup26/11 -23 10:00Bemærk! Der er ikke udvidet kirkekaffe efter højmesen
HøjmesseHøjdevangskirkenLine Blak Gundersen26/11 -23 10:00
HøjmesseSions KirkeDaniel Vallentin Kjer26/11 -23 10:00
HøjmesseDragør KirkeJens Bach Pedersen26/11 -23 10:00
HøjmesseKingos KirkeAnders Graversen26/11 -23 10:00Højmesse ved Anders Graversen Der er kirkekaffe efter højmessen Indsamlingsformål: Café Grace, Blå Kors
HøjmesseChristians KirkeKaren Felter Vaucanson26/11 -23 10:00
HøjmesseChristiansø KirkeVikar26/11 -23 10:00
HøjmesseSkelgårdskirkenAnnelise H. Mehlsen26/11 -23 10:00
GudstjenesteApostelkirkenNiels Nymann Eriksen26/11 -23 10:30Hver søndag samles vi i Apostelkirken til gudstjeneste på tværs af alder, forskellige livssituationer og kulturel baggrund. Mange iblandt os er tosprogede. Derfor simultantolkes vores gudstjenester til engelsk og farsi.  Efter gudstjenesten er alle velkommen til kaffe, te og samvær.  For børn  Hver søndag er der under gudstjenesten børnehjørne, inddelt efter alder, så vi trygt kan have det sjovt sammen. Vi fortæller bibelhistorier, leger, tegner og meget mere.  Af og til holder vi Alle børnene synger-gudstjenester, hvor børn på tværs af alder er sammen om musik og sanglege under gudstjenesten.  BibelundervisningHver søndag kl. 13 er der bibelundervisning, det er skiftevis på farsi og dansk med oversættelse til farsi.
GudstjenesteAdventskirkenCamilla Diderichsen26/11 -23 10:30Efterfølgende kirkekaffe
HøjmesseHellig Kors KirkeAndreas Christensen26/11 -23 10:30Højmessen afholdes hver søndag og på kirkelige helligdage kl. 10:30 i Hellig Kors Kirke.Højmessen efterfølges af ''kirkekaffe'', hvor alle er velkomne til at deltage i det hyggelige samvær og i snakken om små og store ting i livet.
HøjmesseLundehuskirkenSigne von Münchow Krarup-Leth26/11 -23 10:30
HøjmesseTaksigelseskirkenJulie Damlund26/11 -23 10:30
HøjmesseSolbjerg KirkeKarin Franijeur Znaider26/11 -23 10:30
HøjmesseSankt Markus KirkeNikolaj Zeuthen26/11 -23 10:30Ved højmessen medvirker Sankt Markus Kirkes Folkekor. 
HøjmesseFrederiksberg SlotskirkeLars Gustav Lindhardt26/11 -23 10:30
HøjmesseSankt Lukas KirkeBettina C Tranberg26/11 -23 10:30
GudstjenesteSankt Pauls KirkeKathrine Bang Lilleør26/11 -23 10:30Prædikentekst - sidste søndag i kirkeåret - Matthæusevangeliet kap. 25, vers 31-46:Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Jesus sagde: »Når Menneskesønnen kommer i sin herlighed og alle englene med ham, da skal han tage sæde på sin herligheds trone. Og alle folkeslagene skal samles foran ham, og han skal skille dem, som en hyrde skiller fårene fra bukkene; fårene skal han stille ved sin højre side og bukkene ved sin venstre. Da skal kongen sige til dem ved sin højre side: Kom, I som er min faders velsignede, og tag det rige i arv, som er bestemt for jer, siden verden blev grundlagt. For jeg var sulten, og I gav mig noget at spise, jeg var tørstig, og I gav mig noget at drikke, jeg var fremmed, og I tog imod mig, jeg var nøgen, og I gav mig tøj, jeg var syg, og I tog jer af mig, jeg var i fængsel, og I besøgte mig. Da skal de retfærdige sige: Herre, hvornår så vi dig sulten og gav dig noget at spise, eller tørstig og gav dig noget at drikke? Hvornår så vi dig som en fremmed og tog imod dig eller så dig nøgen og gav dig tøj? Hvornår så vi dig syg eller i fængsel og besøgte dig? Og kongen vil svare dem: Sandelig siger jeg jer: Alt, hvad I har gjort mod en af disse mine mindste brødre, det har I gjort mod mig. Da skal han også sige til dem ved sin venstre side: Gå bort fra mig, I forbandede, til den evige ild, som er bestemt for Djævelen og hans engle. For jeg var sulten, og I gav mig ikke noget at spise, jeg var tørstig, og I gav mig ikke noget at drikke, jeg var fremmed, og I tog ikke imod mig, jeg var nøgen, og I gav mig ikke tøj, jeg var syg og i fængsel, og I så ikke til mig. Da skal også de sige til ham: Herre, hvornår så vi dig sulten eller tørstig eller fremmed eller nøgen eller syg eller i fængsel, uden at vi hjalp dig? Da skal han svare dem: Sandelig siger jeg jer: Alt, hvad I ikke har gjort mod en af disse mindste, det har I heller ikke gjort mod mig! Og de skal gå bort til evig straf, men de retfærdige til evigt liv.«    
HøjmesseFrederiksberg KirkePia Nordin Christensen26/11 -23 10:30
HøjmesseFrihavnskirkenAnders Vestergaard26/11 -23 10:30Invitation til festgudstjeneste  Hen over kirkeåret 2022/23 har en gruppe kunstnere bygget undersøgende installationer i Frihavnskirken for at bringe vores tanker i gang og reflektere over det kristne religiøse sprog anno 2023.  Kunstnerne har løbende været i samtale med menigheden og ladet installationerne vokse frem af denne dialog. Projektet er støttet af Statens Kunstfond.  Denne sidste søndag i kirkeåret afsluttes projektet. I den forbindelse vil Rosenvængets sogn gerne invitere dig til:  Festgudstjeneste den 26. november kl. 10.30 i Frihavnskirken, hvor prædiken og installationer vil sættes i spil med hinanden.  Efter festgudstjenesten vil kunstnerne præsentere deres undersøgelser.   Gudstjenesten efterfølges af frokost kl. 12, hvor menighedsrådet vil fortælle om det forgangne års arbejde i sognet.  Alle er velkomne. Tilmelding til frokost sker via sognets hjemmeside www. Rosenvængetssogn.dk Venlig hilsen Rosenvængets sogn menighedsråd. 
GudstjenesteSankt Povls KirkeHans Vilhelm Breum Jakobsen26/11 -23 10:30Børnenes 5 minutter. Kirkekaffe efter gudstjenesten.
GudstjenesteNexø KirkePeder Skovbo Jørgensen26/11 -23 10:30
GudstjenesteVigerslev KirkeHenrik Kofod Larsen26/11 -23 10:30Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe. På Bibelselskabets hjemmeside kan man finde søndagens tekster: https://www.bibelselskabet.dk/praedikentekster-indevaerende-aar ?
HøjmesseTimotheus Kirkekirkens præster26/11 -23 10:30Nytårskur ved kirkens præster Denne sidste søndag i kirkeåret vil vi gerne invitere alle til nytårskur i Timotheuskirken. Vi starter med en festlig gudstjeneste, hvor begge præster ved kirken medvirker og derefter byder kirken på en let nytårsfrokost. Tilmelding er ikke nødvendig! Vi glæder os til at se rigtig mange Det er Sidste søndag i kirkeåret og du kan læse søndagens tekster her Sidste søndag i kirkeåret fra første række | Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i kirken, hvor vi mødes, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er en kasse med børnebøger i kirken og et børnehjørne i krypten, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. Der er en elevator på venstre side af kirken som kører op i kirken, Der er også en teleslynge i kirken. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig.
HøjmesseMargrethekirkenFælles højmesse i Johannes Døbers Kirke26/11 -23 10:30
HøjmesseMariendals KirkeSandra Kastfelt26/11 -23 10:30
HøjmesseTrinitatis KirkeErik Høegh-Andersen26/11 -23 10:30Søndag 26. november, sidste s. i kirkeåret. 10.30 Højmesse. Ved Erik Høegh-Andersen.
HøjmesseBellahøj KirkeAsser Skude.26/11 -23 10:30
GudstjenesteAllinge KirkeElon Anders Enevoldsen Lauterlein26/11 -23 10:30
HøjmesseNazaret KirkePeter Päivinen Ellerbek26/11 -23 10:30
HøjmesseEmdrup KirkeBørge Haahr Andersen, hjælpepræst26/11 -23 10:30
HøjmesseSankt Clemens KirkeNikolaj Hartung Kjærby26/11 -23 10:30Matt 25,31-46. Kirkekaffe.
HøjmesseHolmens KirkeUlla Morre Bidstrup26/11 -23 10:30Ulla Morre Bidstrup
HøjmesseVestermarie KirkeNana Schiøtt Hansen26/11 -23 10:30
HøjmesseAalholm KirkeMaria Hjort26/11 -23 10:30
GudstjenesteSankt Knuds KirkeFlemming Mose Lauridsen26/11 -23 10:30Børnekirke
GudstjenesteØsterlars KirkeTina Ravnsbjerg Damholt26/11 -23 10:30
HøjmesseFrederiks KirkeMikkel Wold26/11 -23 10:30
HøjmesseSankt Jakobs KirkeRasmus Nøjgaard26/11 -23 10:30Gudstjenesten streames til hjemmesiden
HøjmesseTingbjerg KirkeMette Basbøll26/11 -23 10:30Sidste søndag i kirkeåret. Ved sognepræst Mette Bassbøll. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe.
HøjmesseJohannes Døbers KirkeMalene Flensborg Christensen26/11 -23 10:30Velkommen til højmesse i Valby Søndre Sogn Det er sidste søndag i kirkeåret og du kan læse søndagens tekster her sidste søndag i kirkeåret|Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i én af sognets to kirker. Vi mødes i kirken, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er et børnehjørne i begge kirker, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. I Johannes Døbers Kirke er der elevator på højre side nederst i tårnet. I Margrethekirken er der lige adgang til kirkerummet. Der er desuden teleslynge i begge kirker. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig
GudstjenesteØstermarie KirkeØjvind Nukartaq Hansen26/11 -23 10:30Børnekirke under prædikenen
HøjmesseSankt Nicolai KirkeHenriette Ry Nielsen26/11 -23 10:30
GudstjenesteSankt Peders KirkeLouise Christina Howard26/11 -23 10:30
GudstjenesteVanløse KirkeFinn Vejlgaard26/11 -23 10:30Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i sognehuset
GudstjenesteTejn KirkeÁki Kristoffer Nielsen26/11 -23 10:30
HøjmesseHusum Kirkesognepræst Bettina Birk Jensen26/11 -23 10:30
GudstjenesteNy KirkeBo Wendt Berentsen26/11 -23 10:30Kirkekaffe
HøjmesseVanløse KirkeFinn Vejlgaard26/11 -23 10:30
HøjmesseJesuskirkenHelene Ferslev26/11 -23 10:30
HøjmesseSankt Bodils KirkeLise Dürr Nielsen26/11 -23 10:30
GudstjenesteHasle KirkeJens Jørgen Rasmussen26/11 -23 10:30
HøjmesseSvaneke KirkeBirgit Friis26/11 -23 10:30
HøjmesseKristkirkenMaria Fihl26/11 -23 11:00
GudstjenesteEnghave KirkeViggo Julsgaard Jensen26/11 -23 11:00
GudstjenesteKapernaumskirkenStine Ravnborg Bro Nissen26/11 -23 11:00
HøjmesseHans Tausens KirkeLars Ahlmann Olesen26/11 -23 11:00
HøjmesseSankt Thomas KirkeDorte Bolgan Thomsen26/11 -23 11:00
HøjmesseFrederiksholm KirkeMorten Sternberg26/11 -23 11:00Velkommen til højmesse i Frederiksholm kirke. Højmessens varighed er cirka 45 minutter. Vi serverer kirkekaffe umiddelbart efter højmessen.
HøjmesseAnna KirkeJonna Annette Juel R Dalsgaard26/11 -23 11:00https://www.annakirke.dk/det-sker-i-anna/gudstjenester
HøjmesseSankt Johannes KirkeMarie J. Damm26/11 -23 11:00
HøjmesseHelligåndskirkenTine Berg Krogstrup26/11 -23 11:00Højmesse sidste søndag i kirkeåret. Præst Tine Berg Krogstrup
HøjmesseNathanaels KirkeRikke Vanggaard26/11 -23 11:00
GudstjenesteDavidskirkenJacob Ørsted26/11 -23 12:00
GudstjenesteEliaskirkenMaria Fihl26/11 -23 13:00Gudstjeneste for engelsksprogede - alle er velkommen Experience a Danish National Church service in English at Eliaskirken, Vesterbros Torv.  As part of the Danish National church we welcome expats, exchange students, tourists, and anyone else who wants to experience a traditional Danish service. All denominations are welcome.  Jazz Service One of the hallmarks of Folkekirken for internationals is our Jazz Service in English. These are held regularly and we are joined by some of Copenhagen's most renowned jazz musicians! Our Jazz Service is also an integral part of the annual Copenhagen Jazz Festival. Pastor  Maria Fihl MusicKira Martini - vocalJakob Dinesen - tenorsaxOlivier Antunes - piano
HøjmesseDe Gamles Bys KirkeMarie J. Damm26/11 -23 14:00
GudstjenesteSankt Peders KirkePeder Skovbo Jørgensen26/11 -23 14:00
GudstjenesteVor Frue KirkeEva-Maria Schwarz26/11 -23 17:00
GudstjenesteHolmens KirkeMarie Ørgaard26/11 -23 17:00Marie Ørgaard
GudstjenesteMariakirkenJeanette Bauer og Stine L. Hansen26/11 -23 19:00Ved Jeanette Bauer og Stine L. Hansen
Anden gudstjenesteBethlehemskirkenSognepræst Martin Drengsgaard og psykolog Rune Potoker27/11 -23 08:30Hver mandag kl. 8.30-9.00 i Bethlehemskirkens kirkerum. I en travl hverdag har vi brug for at komme tæt på os selv og tæt på Gud. Derfor mixer vi meditativ musik med kirkens bønspraksis. Musikken bliver ledt af: Musiker Thomas Büchel  Bønnen bliver ledt af: Præst Martin Drengsgaard
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen27/11 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen28/11 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteBellahøj KirkePeter Møller Jensen28/11 -23 16:30Kort aftenandagt med salmer, refleksion over en bibeltekst og bøn.
Stille- og meditationsgudstjenesteSundby KirkeBøn i bevægelse28/11 -23 17:00Bøn i bevægelse er en kristen meditationspraksis, hvor du inviteres til at bede med hele dig: krop, sind og ånd. Vi benytter langsomme bevægelser sammen med få ord som hjælp til at falde til ro og være til stede i Guds nærvær. Alle er velkomne. Ingen tilmelding. Deltagelse er gratis. Tag evt. et par tykke sokker eller bløde sko med og en varm trøje.  Vi begynder præcis, så kom gerne lidt før 17.  Bønnen ledes af Dorte Krabbe og Else Møller. I samarbejde med Areopagos, www.areopagos.dk
Anden gudstjenesteBrønshøj KirkeMia Lund Rao28/11 -23 17:00Velkommen til en kort, meditativ gudstjeneste, hvor vi læner os ind i adventstiden. Advent betyder 'komme'. Adventstiden er til forventning og forberedelse til julen, hvor Gud selv kom til verden gennem Jesu fødsel.
GudstjenesteFilips KirkePræst og organist29/11 -23 09:30Start dagen på den bedste måde, nemlig med morgensang i Filips kirke med efterfølgende kaffe eller te i salen. Hver onsdag kl. 9.30-10.30. Alle er velkomne. Da kirken for tiden males, foregår både sang og morgenkaffe i salen.
Anden gudstjenesteDragør KirkeAnette Salling Lyneborg og Jens Bach Pedersen29/11 -23 09:30
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen29/11 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteKastrup KirkeAllan Ivan Kristensen29/11 -23 12:00
Anden gudstjenesteSct. Matthæus KirkeBirgitte Kragh Engholm og Christin Illeborg29/11 -23 17:00Ved denne særlige gudstjeneste retter vi sindet og opmærksomheden mod livsafgørende begreber som tillid, skyld, kærlighed eller noget helt fjerde. Vi bevæger os nænsomt med kristendommen og mindfulness-traditionen igennem meditation, refleksion, stilhed, bøn og musik. Mindfulness betyder at være til stede på en særlig måde med vilje og med opmærksomhed fra øjeblik til øjeblik. Sindsro i Sct. MatthæusSct. Matthæus Kirke på Vesterbro tilbyder pusterum for krop og sjæl, hvor præst Birgitte Kragh Engholm og mindfulnesslærer Christin Illeborg hver onsdag i det mørke halvår inviterer til ugentlige MindfulnessGudstjeneste og månedlige stilleretræte under titlen Urban Silent Retreat. 
Stille- og meditationsgudstjenesteSankt Nicolai KirkePeter Hauge Madsen29/11 -23 19:00
Anden gudstjenesteSankt Thomas KirkeVibeke Rørbæk Døssing29/11 -23 19:00
Stille- og meditationsgudstjenesteAllehelgens KirkeLine Bønding30/11 -23 09:00Åndehuller Torsdag den 3.,10., 17., 24. og 31. august kl. (8.45) 9.00 - 10.00 i Allehelgens Kirke. Mindfulde torsdag morgener i august ved sognepræst og mindfulness-instruktør Line Bønding En mulighed for at trække vejret, finde ro og nærvær i nuet. Måske har du brug for at starte dagen med at være opmærksom på dig selv og din krop, før du kaster dig over dagens opgaver? Måske ønsker du blot at indføre mere langsomhed og ro i dit liv? Måske er du netop vendt tilbage fra sommerferien, er begyndt at arbejde igen og føler, at hverdagen gradvist sniger sig ind på dig? I så fald kan åndehullerne om torsdag morgen i august måned være noget for dig. Kirken åbner kl. 8.45 Du er velkommen til at komme i stilhed og finde dit eget rum til at forberede dig til meditationen Kl. 9.00 - 9.30 Inspirerende ord fra Bibelen Mindfulness-meditation Inquiry (Selvrefleksion: Var der kropslige sansninger, følelser og/eller tanker under meditationen?) Ugens mindfulness-indstilling Fadervor og velsignelse Invitation til at gå ud af kirken i stilhed og lade den indre ro og klarhed følge dig resten af dagen Alle er velkomne. Både med og uden erfaring i meditation og mindfulness.
Anden gudstjenesteHusum KirkeBettina Birk Jensen30/11 -23 09:00
GudstjenesteEnghave KirkeViggo Julsgaard Jensen30/11 -23 09:30Hver torsdag kl. 9.30 året rundt mødes vi i kirken til en andagt i Enghave Kirke. Bagefter spiser vi morgenbrød og drikker kaffe i menighedssalen og får en snak med hinanden og en af kirkens præster, Jette Steffensen eller Viggo Julsgaard Jensen.
GudstjenesteLutherkirkenLene Tvilling30/11 -23 11:30Et pusterum i en fredfyldt kirke, og hvor der er tid til Gud. En kort og anderledes gudstjeneste, hvor præsterne selv vælger, hvilke tekster de vil reflektere over. Efter gudstjenesten er der frokost i Menighedssalen.
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen30/11 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteGrøndalskirkenTine Vængtoft Kristensen30/11 -23 17:00Den sidste torsdag i måneden åbner vi dørene for ro, fordybelse, bøn og stille musik, når vi holder meditationsgudstjeneste.  Vi starter kl. 17 med en kort gudstjeneste, hvor vi sammen giver hinanden ro og plads til nærværet og den åndelige fordybelse. Efter gudstjenesten nyder vi et glas sammen i det smukke kirkerum.
Stille- og meditationsgudstjenesteSions KirkeMette Kathrine Grosbøll30/11 -23 17:00I en hektisk hverdag kan det være kærkomment med et pusterum eller en tænkepause, en mulighed for at lade op. Derfor inviterer Sions kirkemed mellemrum til en meditativ gudstjeneste efter fyraften. Her vil vi henover en lille time sætte tempoet helt ned i et forsøg på at gå til weekend med større ro og overskud. Der vil være musik, salmer, Bibellæsning, tid til eftertænksomhed og meditativ sang fremført af sanger Malene Bichel. På gensyn. Malene Bichel og Mette Kathrine Grosbøll
Anden gudstjenesteHusum KirkeBettina Birk Jensen30/11 -23 17:00
Anden gudstjenesteHusumvold KirkeSognepræst Stig Boel30/11 -23 18:00Her midt i årets mørkeste tid samles vi til gudstjeneste i forventning om det lys, som nu snart kommer med jul og fejring af Jesu fødsel. Vi vil synge sammen og lytte til tekster og stemningsfuld musik. Efter gudstjenesten er alle velkomne til fællesspisning. Det koster 35 kr. Tilmelding hos kordegnen senest den 20. november. Gudstjenesten er v. sognepræst Stig Boel. Vel mødt!
Anden gudstjenesteTårnby KirkeLouise Husted Rosenberg30/11 -23 19:30Kom og deltag i den stemningsfulde adventsspiral. Adventsspiral er en lystændingsfest der markerer begyndelsen på adventstiden. Man går i stilhed ind i spiralen og tænder et lys i mørket. Enkeltvis bliver man ledt gennem en spiral af gran. Undervejs tænder man et lys. Når man kommer igennem spiralen og har tændt et lys sætter man sig og lytte til musikken imens flere og flere lys bliver tændt. Ved sognepræst Louise Husted Rosenberg og organist Peter Møllerhøj.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeJohannes Gregers Jensen01/12 -23 09:00
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen01/12 -23 11:00
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen01/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteSimon Peters KirkeJens Frederik Olsen01/12 -23 17:00
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirkenHanne Carlsbæk, Inger Dahl, Eva Green Meinel og Thomas Frovin (præst i Apostelkirken)02/12 -23 10:00Retræten er en byretræte og foregår midt inde i byen, og retrætens stilhed er en anledning til at være opmærksomt til stede midt i byens støj og aktivitet. Undervejs vil vi derfor også bevæge os meditativt ud i området omkring kirken.ProgramRetræten veksler mellem fælles bøn og meditation i kirkerummet og tid for den enkelte til fordybelse.  Et fælles måltid midt på dagen foregår også i stilhed. Vi medbringer hver en ret til en fælles buffet.TilmeldingMail: ingerdahl21@gmail.comMobil: 22 35 80 83Der er begrænset antal pladser, og derfor bliver pladserne fordelt efter først-til-mølleprincip. Pris: 50 kr. Overskud går til julehjælp.TemaAdvent betyder ?Komme?, og vi retter vores opmærksomhed mod Herrens komme: hans første komme til jorden julenat i Betlehem og hans komme til den enkelte af os og til menigheden i dag og hver dag. Advent er en forberedelsestid, og  vi overvejer, hvad der skal renses ud, tilgives og forsones i vores liv for at gøre os modtagelige for Herrens komme i vore hjerter.  
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeKøbenhavns Drengekor -Det Kongelige Kantori02/12 -23 19:00Vesperen er en gudstjeneste, som består af vekselbønner, sang, fællessalmer og oplæsning af højtidens bibeltekster. Københavns Drengekor synger mindre korsatser, Davidssalmer og Marias lovsang (Magnificat), som er vesperens højdepunkt.Københavns Drengekor, Dirigent: Mads Bagge Lange, Orgel: Hanne Kuhlmann, Liturg: Peter Skov-Jakobsen.
GudstjenesteSankt Povls KirkePeder Skovbo Jørgensen03/12 -23 09:00
GudstjenesteØsterlars KirkeTina Ravnsbjerg Damholt03/12 -23 09:00
GudstjenesteSankt Peders KirkeLouise Christina Howard03/12 -23 09:00
HøjmesseSankt Bodils KirkePernille Bolø03/12 -23 09:00
GudstjenesteHasle KirkeJens Jørgen Rasmussen03/12 -23 09:00
GudstjenesteHåndværkerhaven 49, 2400 København NVSamme præst som i Emdrup kirke03/12 -23 09:30
GudstjenesteHøjdevangskirkenJeanette Sauerberg03/12 -23 09:30
HøjmesseFlintholm KirkeKirkens Præster03/12 -23 09:45Flaghejsning og sang kl 9.45 Kirkens 90 konfirmander deltager Pigespejderne står med fane Pigespejderne deler småkager ud Kaffe og kakao i kirkehaven/pladsen
HøjmesseSct. Matthæus KirkeBirgitte Kragh Engholm03/12 -23 10:00Uberørt af byens travlhed ligger Sct. Matthæus Kirke midt på Vesterbro. I næsten 150 år har mennesker siddet under kirkens høje hvælvinger. Til gudstjenester, der skaber plads til roen, troen & eftertanken. Foran døbefonten med deres kære små, ved alteret med deres elskede eller knuget af sorg sammen med deres døde. Til koncerter eller i fordybelse. I Sct. Matthæus Kirke fyldes dagene med både skønhed, evighed og fred. Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10. Der er kaffe og croissanter, du kan nyde under gudstjenesten. 
HøjmesseKorsvejskirkenAnne Nielsen03/12 -23 10:00Luk. 4, 16-30
HøjmesseBethlehemskirkenKirkens præster03/12 -23 10:00Højmessen rummer liturgisk vekselsang, salmer, prædiken, rytmiske lovsange, bøn, forbøn og nadver. Gudstjenesten forsøger at sammenholde tradition og højtid med frihed i tilbedelse, nærvær og fællesskab. Ved gudstjenesten er folk fra menigheden aktivt involveret bl.a. ved læsning af bibeltekster, ledelse af lovsang og bøn. Under prædikenen er der børnekirke for børnene. Forud for hver gudstjeneste er der skriftemål kl. 9.30.  Højmessen bliver live-streamed (uden billeder af menigheden). Livestreaming-gudstjenester kan ses på vores Facebook side: www.facebook.com/bethlehemskir...  
HøjmesseTagensbo KirkeMads Graves Pedersen03/12 -23 10:00?Efter gudstjenesten er der mulighed kaffe og lidt hyggesnak ved lysgloben
HøjmesseStore Magleby KirkeAndreas Sylvest Wille03/12 -23 10:00
HøjmesseSundby KirkeIngrid Gadager Jørgensen03/12 -23 10:00
HøjmesseSimeons KirkePer Vibskov Nielsen03/12 -23 10:00
GudstjenesteHusumvold KirkeSognepræst Stig Boel03/12 -23 10:00Kom til gudstjeneste i Husumvold Kirke hver søndag kl. 10.  Her er tid til ro og ord til eftertanke. Få velsignelse og lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel, smukke sangstemmer og fællessang.
GudstjenesteFilips KirkeSusanne Freddin Skovhus03/12 -23 10:00Gudstjeneste med efterfølgende hygge og kirkekaffe. Det hele foregår i menighedssalen da kirken er under renovering, og derfor får vi ikke som vanligt besøg af Sankt Annæ Skoles store børnekor. Julestemningen skal vi dog på ingen måde snydes for. Den leveres af Filips Kirkes Vokalensemble under ledelse af organist Kristian Marstal. Der bliver også en lille Lucia-surprise og selvfølgelig - som altid - gløgg og æbleskiver.
HøjmesseEsajas KirkeMichael Aaskov Hemmingsen03/12 -23 10:00
HøjmesseBrønshøj KirkeMia Lund Rao03/12 -23 10:00
HøjmesseTårnby KirkeLaila Bomose03/12 -23 10:00
HøjmesseGarnisonskirkenJacob Ørsted03/12 -23 10:00
HøjmesseKastelskirkenElse Hviid03/12 -23 10:00Kantategudstjeneste
HøjmesseHans Egedes KirkeChristian Bro03/12 -23 10:00
HøjmesseGodthaabskirkenMartin Alexander Elvstrøm-Vieth03/12 -23 10:00
HøjmesseGrundtvigs KirkeAgnete Veit03/12 -23 10:00
HøjmesseSundkirkenLine Bønding03/12 -23 10:00
HøjmesseHøjdevangskirkenJeanette Sauerberg03/12 -23 10:00
HøjmesseSions KirkeMette Kathrine Grosbøll03/12 -23 10:00
HøjmesseSimon Peters KirkeJens Frederik Olsen03/12 -23 10:00
HøjmesseKingos KirkeRasmus Jensen03/12 -23 10:00Højmesse ved Rasmus Jensen Der er kirkekaffe efter højmessen Indsamlingsformål: Café Grace, Blå Kors
HøjmesseChristians KirkeKaren Felter Vaucanson03/12 -23 10:00
HøjmesseVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen03/12 -23 10:00Højmessen er den gudstjeneste, der fejres kl. 10 på søn- og helligdage. Ved en højmesse er der tekstlæsning, prædiken og nadver i en fast liturgisk opbygning vekslen med salmesang, indrammet af præludium og postludium ved organisten. I højmessen er der ofte en eller flere dåb. Københavns Drengekor eller Vor Frue Kantori undersøtter salmesangen og synger typisk en motet efter prædiken. Højmesserne i Vor Frue Kirke varer normalt omkring fem kvarter, fra kl. 10 til 11.15; men de enkelte højmesser kan indeholde flere dåb, således så højmessen indimellem afrundes kl. 11.30.
HøjmesseKastrup KirkeAllan Ivan Kristensen03/12 -23 10:00I anledning af kirkens nytår byder vi på et glas bobler og kransekage efter gudstjenesten.
HøjmesseSkelgårdskirkenKamilla Bugge03/12 -23 10:00
HøjmesseBrorsons Kirke03/12 -23 10:30Første og tredje søndag i måneden afholder vi højmesse i kirken.Højmessen i Brorsons Kirke fejres med rytmisk musik ? en som oftest jazzet fortolkning af gamle og nye salmer. Efter højmessen serveres der kaffe og lidt lækkert at spise. 
GudstjenesteApostelkirkenThomas Frovin03/12 -23 10:30Hver søndag samles vi i Apostelkirken til gudstjeneste på tværs af alder, forskellige livssituationer og kulturel baggrund. Mange iblandt os er tosprogede. Derfor simultantolkes vores gudstjenester til engelsk og farsi.  Efter gudstjenesten er alle velkommen til kaffe, te og samvær.  For børn Hver søndag er der under gudstjenesten børnehjørne, inddelt efter alder, så vi trygt kan have det sjovt sammen. Vi fortæller bibelhistorier, leger, tegner og meget mere.  Af og til holder vi Alle børnene synger-gudstjenester, hvor børn på tværs af alder er sammen om musik og sanglege under gudstjenesten.  BibelundervisningHver søndag kl. 13 er der bibelundervisning, det er skiftevis på farsi og dansk med oversættelse til farsi.
GudstjenesteAdventskirkenCamilla Diderichsen og Erik Meier Andersen03/12 -23 10:30En gudstjeneste hvor Adventskoret medvirker og hvor det første lys i adventskransen bliver tændt.Efter gudstjenesten fejrer vi kirkens nytår med et glas vin.
HøjmesseHellig Kors KirkeAndreas Christensen03/12 -23 10:30Højmessen afholdes hver søndag og på kirkelige helligdage kl. 10:30 i Hellig Kors Kirke.Højmessen efterfølges af ''kirkekaffe'', hvor alle er velkomne til at deltage i det hyggelige samvær og i snakken om små og store ting i livet.
HøjmesseTaksigelseskirkenLars Petersen03/12 -23 10:30Første søndag i advent. Koret Melodinerne medvirker i gudstjenesten.
HøjmesseSolbjerg KirkeLars Danner Madsen03/12 -23 10:30
HøjmesseSankt Markus KirkeJesper Mønsted & Nikolaj Zeuthen03/12 -23 10:30
HøjmesseFrederiksberg SlotskirkeMichael Brautsch03/12 -23 10:30
GudstjenesteSankt Pauls KirkeKathrine Bang Lilleør03/12 -23 10:30
HøjmesseFrederiksberg KirkeHannah Svinth-Værge03/12 -23 10:30
GudstjenesteNexø KirkePeder Skovbo Jørgensen03/12 -23 10:30minikonfirmanderne og børnekor medvirker, familie-adventsfest i kirkeskolen bagefter
GudstjenesteVigerslev KirkeHenrik Arendt Laursen03/12 -23 10:30Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe På Bibelselskabets hjemmeside kan man finde søndagens tekster: https://www.bibelselskabet.dk/praedikentekster-indevaerende-aar ?
HøjmesseTimotheus KirkeJesper Engholm03/12 -23 10:30Velkommen til højmesse i Timotheuskirken Det er 1. søndag i advent og du kan læse søndagens tekster her 1. søndag i advent fra anden række | Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i kirken, hvor vi mødes, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er en kasse med børnebøger i kirken og et børnehjørne i krypten, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. Der er en elevator på venstre side af kirken som kører op i kirken, Der er også en teleslynge i kirken. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig.
HøjmesseSolvang KirkeCarsten Kofoed Espersen03/12 -23 10:30
HøjmesseJohannes Døbers KirkeFælles højmesse i Margrethekirken03/12 -23 10:30
HøjmesseTrinitatis KirkeNiels Henrik Gregersen03/12 -23 10:301. s. i advent. Højmesse ved Niels Henrik Gregersen.
GudstjenesteAllinge KirkeElon Anders Enevoldsen Lauterlein03/12 -23 10:30
HøjmesseHolmens KirkeBirgitte Kvist Poulsen03/12 -23 10:30Birgitte Kvist Poulsen
GudstjenesteGudhjem KirkeTina Ravnsbjerg Damholt03/12 -23 10:30
HøjmesseFrederiks KirkeMikkel Wold03/12 -23 10:30
HøjmesseSankt Jakobs KirkeMia Rahr Jacobsen03/12 -23 10:30
HøjmesseMargrethekirkenKarin Thanning Christensen03/12 -23 10:30Velkommen til højmesse i Valby Søndre Sogn Det er 1. søndag i advent og du kan læse søndagens tekster her 1. søndag i advent| Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i én af sognets to kirker. Vi mødes i kirken, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er et børnehjørne i begge kirker, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. I Johannes Døbers Kirke er der elevator på højre side nederst i tårnet. I Margrethekirken er der lige adgang til kirkerummet. Der er desuden teleslynge i begge kirker. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig
GudstjenesteØstermarie KirkeØjvind Nukartaq Hansen03/12 -23 10:30Kirkekaffe
GudstjenesteAa KirkeLouise Christina Howard03/12 -23 10:30
GudstjenesteVanløse KirkeAnders Larsen og Pia Mi Ran Poulsen03/12 -23 10:30
HøjmesseVor Frelsers KirkeMarlene Lindsten03/12 -23 10:30
HøjmesseBellahøj KirkePeter Møller Jensen03/12 -23 10:30
HøjmesseSankt Clemens KirkeNikolaj Hartung Kjærby03/12 -23 10:30Luk 4,16-30. Kirkekaffe.
HøjmesseGrøndalskirkenTine Vængtoft Kristensen03/12 -23 10:30
HøjmesseVanløse KirkePia Mi Ran Poulsen & Anders Larsen03/12 -23 10:30
HøjmesseVestermarie KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen03/12 -23 10:30
HøjmesseJesuskirkenFrank Bjørn Christensen03/12 -23 10:30
HøjmesseFrihavnskirkenLene Tvilling03/12 -23 10:30
HøjmesseSankt Ibs KirkePernille Bolø03/12 -23 10:30
GudstjenesteRuts KirkeJens Jørgen Rasmussen03/12 -23 10:30Kirkekoret medvirker
HøjmesseEmdrup KirkeNicolai Winther-Nielsen, hjælpepræst03/12 -23 10:30
HøjmesseAalholm KirkeMaria Hjort03/12 -23 10:30
HøjmesseHusum KirkeSognepræst Iben. H. Sørensen03/12 -23 10:30
GudstjenesteNy KirkeBo Wendt Berentsen03/12 -23 10:30Kirkekaffe. Indsamling til sognets menighedspleje
GudstjenesteSankt Nicolai KirkePeter Hauge Madsen03/12 -23 10:30
HøjmesseKristkirkenMette Gramstrup03/12 -23 11:00Efter gudstjenesten 3. december er der lejlighed til at se billeder, som konfirmanderne i Kristkirken har arbejdet med. Aller er velkommen til at fejre konfirmanderne.
GudstjenesteKapernaumskirkenStine Ravnborg Bro Nissen03/12 -23 11:00
HøjmesseHans Tausens KirkeCamilla Aggersbjerg03/12 -23 11:00
HøjmesseSankt Thomas KirkeHelle Bundgaard Poulsen03/12 -23 11:00
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen03/12 -23 11:00Efter gudstjenesten spiser vi frokost sammen.
HøjmesseAnna KirkeBegge præster03/12 -23 11:00Søndagssandwich er et nyt tilbud, som serveres den 1. søndag i oktober, november - og december, hvor det også er kirkens fødselsdag. En sandwich består af mindst 3 dele, og det gør Anna kirkes søndagssandwich også: Gudstjeneste kl. 11.00, derefter noget til ganen, og endelig et emne, som er relevant for årstiden eller kirkeåret, og kan gøre os klogere på andre og måske også os selv. Vi glæder os til at se jer! Sognepræst Jonna Dalsgaard HUSK TILMELDING TIL MAIL: ANNAKIRKE2200@GMAIL.COM - Sammen undgår vi madspild! Næste gang: SØNDAG DEN 3. DECEMBER KL. 11.00 Kirkens 109 års fødselsdag og søndagssandwich: Efter den festlige fødselsdagshøjmesse, spiser vi frokost sammen og - i anledning af markeringen af 75 året for kvindelige præster i Danmark - hører vi herefter foredraget ''De skjulte ledere. Om kvinderne i den tidlige kristendom'' ved Marianne Aagaard Skovmand, der er ph.d og cand.theol. Marianne er sognepræst, forfatter og foredragsholder. I en årrække har hun forsket i og formidlet viden om kirkens ældste tekster, herunder også om den koptiske kirke og mandæerne. Hun er uddannet ved Aarhus Universitet med studie- og forskningsophold i Italien, Californien og Ægypten. Kristendommen har på linje på med andre religioner haft og har stadig betydning for, hvordan vi opfatter henholdsvis det at være kvinde og det at være mand. Og for at kvinden i mange tilfælde betragtes som det svage og underlegne køn, der stadig i store dele af verden ikke har retten til at bestemme over eget liv. Går vi tilbage til dengang det hele begyndte i kirkens tidlige historie tegner der sig imidlertid et billede af, at kvinder havde langt større betydning for tilblivelsen af kristendommen, end man hidtil har ment. Det gælder Jesu tolv disciple, tolv mænd, som traditionen tilskriver det, men der var snarere tale om en større gruppe, hvor begge køn var repræsenteret. Og så bør Maria Magdalene, der jo fik et evangelium opkaldt efter sig, betragtes som en slags chefdiscipel på linje med disciplen Peter. Og Jesu mor Maria blev i den tidlige kristendom æret som præst og med en autoritet, der langt overgik mændenes. Den flittige brevskriver Paulus er nok især berømt for at have udtalt de berømte eller berygtede ord om, at kvinder skal tie i forsamlinger. Men måske har han aldrig sagt sådan, og det fremgår med al tydelighed af hans breve, at han arbejdede godt sammen med kvinder. Marianne Aagaard Skovmand, sognepræst phd og forfatter til bogen De skjulte ledere. Om kvinderne i den tidlige kristendom, fortæller i foredraget ud fra den nyeste forskning om kvindernes rolle og betydning i den tidlige kristendom. https://www.annakirke.dk/det-sker-i-anna/gudstjenester
HøjmesseFrederiksholm KirkeChristian Rydahl03/12 -23 11:00Velkommen til højmesse i Frederiksholm kirke. Traditionen tro fejrer vi den første søndag i advent med en festlig højmesse ved medvirken af Sydhavns Kantori. Derudover er det også dagen, hvor Sydhavn Sogns menighedsråd konstituerer sig. Der serveres derfor æbleskiver og gløgg i stedet for kirkekaffen umiddelbart efter højmessen. Alle er velkommen til at deltage.   
HøjmesseSimeons KirkeMarie Jacobsen Damm03/12 -23 11:00
HøjmesseKirken i ØrestadMichael Krogstrup Nissen03/12 -23 11:00
HøjmesseHelligåndskirkenTrine Vestersøe03/12 -23 11:001. søndag i advent. Højmesse med Sankt Annæ Pigekor. Præst Trine Vestersøe. 
HøjmesseNathanaels KirkeThomas Øgaard Olsson03/12 -23 11:00
HøjmesseLundehuskirkenSigne von Münchow Krarup-Leth og Julie Damlund03/12 -23 12:00
GudstjenesteDavidskirkenHelena Hauge03/12 -23 12:00
GudstjenesteEliaskirkenWilliam Salicath og Olivier Antunes orkester03/12 -23 13:00Ved gudstjenester i Eliaskirken spilles musikken af et mindre jazzorkester Man kan ikke se eller røre ved musik. Men musikken kan røre os. Og ved at lægge øre til den, kan vi lade os bevæge af den. Sådan er det også med troen. Derfor har jazzmusikken en central placering i Eliaskirken. Musikken spilles af førende jazzmusikere i Danmark. Der er gudstjenester søndage kl. 13 og de fleste tirsdage kl. 17. I dag ved Lars Obel (præst), Olivier Antunes (piano), Birgitte Soojin (vokal) og Christina von Bülow (fløjte & altsax).
GudstjenesteSvaneke KirkePernille Bolø03/12 -23 13:00
GudstjenesteHans Egedes KirkeBorgny Susanna Brünings-Hansen03/12 -23 14:00
HøjmessePlejecenteret SølundJeppe Carsce Nissen03/12 -23 14:00
GudstjenesteHelligåndskirkenMânguak` Dalager03/12 -23 14:00Grønlandsk gudstjeneste. Præst Mãnguak` Dalager
Anden gudstjenesteBethlehemskirkenErik Hviid Larsen03/12 -23 14:00En gudstjeneste for alle, tilrettelagt med særlig hensyn til mennesker med særlige behov.
HøjmesseNylars KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen03/12 -23 14:00
GudstjenesteEmdrup KirkePakistansk præst03/12 -23 15:00
Anden gudstjenesteTingbjerg KirkeMette Basbøll03/12 -23 16:00Adventsgudstjeneste ved Mette Basbøll. Vi tænder lys i mørket, i adventskransen og på kirketårnet. Bagefter er der glögg og æbleskiver.
GudstjenesteHolmens KirkeBirgitte Kvist Poulsen03/12 -23 17:00Birgitte Kvist Poulsen
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeJohannes Gregers Jensen03/12 -23 17:00
GudstjenesteMariakirkenLinda F. Christoffersen03/12 -23 19:00Ved Linda F. Christoffersen
Anden gudstjenesteRø KirkeNikolaj Hartung Kjærby03/12 -23 19:00
Anden gudstjenesteBethlehemskirkenSognepræst Martin Drengsgaard og psykolog Rune Potoker04/12 -23 08:30Hver mandag kl. 8.30-9.00 i Bethlehemskirkens kirkerum. I en travl hverdag har vi brug for at komme tæt på os selv og tæt på Gud. Derfor mixer vi meditativ musik med kirkens bønspraksis. Musikken bliver ledt af: Musiker Thomas Büchel  Bønnen bliver ledt af: Præst Martin Drengsgaard
Anden gudstjenesteTagensbo KirkeMads Graves Pedersen04/12 -23 10:30Vi har en kort andagt i kirken. Herefter går vi i Sognegården, til et flot morgenbord. Pris. kr. 20- Tilmelding tagensbo.sogn@km.dk eller på tlf: 3581 1977
Anden gudstjenesteSankt Lukas KirkeBettina Christiansen Tranberg04/12 -23 12:00Babysalmesang er en unik mulighed for at være sammen med din baby omkring musik og sang i kirkerummet.
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen04/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen05/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteBellahøj KirkePeter Møller Jensen05/12 -23 16:30Kort aftenandagt med salmer, refleksion over en bibeltekst og bøn.
Anden gudstjenesteHusum KirkeSognepræst Dorte Pedersen05/12 -23 17:00Snup en rolig stund med aftensang i Husum Kirke. Kirkens præster leder på skift aftensangen, der bygges op over et tema, for eksempel et billede, en salme, en bibeltekst eller et enkelt ord.
GudstjenesteFilips KirkePræst og organist06/12 -23 09:30Start dagen på den bedste måde, nemlig med morgensang i Filips kirke med efterfølgende kaffe eller te i salen. Hver onsdag kl. 9.30-10.30. Alle er velkomne. Da kirken for tiden males, foregår både sang og morgenkaffe i salen.
Anden gudstjenesteDragør KirkeAnette Salling Lyneborg og Jens Bach Pedersen06/12 -23 09:30
Anden gudstjenesteGodthaabskirkenKirsten Jørgensen06/12 -23 09:30?Sådan her begynder fortællingen om Jesus Kristus, Guds søn?.  Den linje er den første i Markusevangeliet, og fortællingen slutter 16 kapitler senere, hvor Markus fortæller om Jesus? opstandelse. Men hvad sker der i de mellemliggende 16 kapitler? Hvad er det, som Markus særligt er optaget af, måske til forskel fra de andre evangelister? Markusevangeliet er både det korteste og sandsynligvis det ældste evangelium, formodentligt skrevet omkr. år 70. Forfatteren var oprindeligt anonym, men traditionen vil fortælle, at Markus både var medarbejder for Paulus og tolk for apostlen Peter. Om søndagen læser vi brudstykker fra forskellige steder i Det Nye Testamente, og dermed går vi glip af, at der er tale om forskellige tolkninger og opfattelser af Jesus-historien, afhængig af de bibelske forfattere. Men nu vil vi ved vores onsdags-andagter ? ?Spis brød til? og ?Godthaabskirken på græs? - læse hele Markusevangeliet kontinuerligt, bid for bid, så Markus kan komme til orde i sin helhed. Morgenandagten ''Spis brød til'' afholdes i Godthaabskirken en gang om måneden onsdag morgen kl. 9.30 i perioden oktober - april. Der vil der typisk blive prædiket over en tekst, der normalt ikke tales over, og organisten er rykket ned til flygelet. Efterfølgende samles vi om en hyggelig morgenmad, der er gratis for alle. Datoer for kommende morgenandagter: Onsdag d. 3. januar ved Martin Elvstrøm-ViethOnsdag d. 7. februar ved Christina Mertz Fundrup
GudstjenesteJohannes Døbers KirkePernille Vinge Karlsson06/12 -23 10:00Morgengudstjeneste med tekstlæsning, salmesang og klavermusik. Bagefter drikker vi kaffe/the og spiser rundstykker sammen i krypten, hvor der også er lidt tid til at tale med de andre fremmødte.  Alle er velkomne og det er gratis at deltage.
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen06/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteKastrup KirkeAllan Ivan Kristensen06/12 -23 12:00
GudstjenesteNexø KirkePeder Skovbo Jørgensen06/12 -23 17:30Børnegudstjeneste
Anden gudstjenesteSimeons KirkeLouise Britze06/12 -23 19:30Kom og nyd den traditionelle koncertgudstjeneste, , hvor vi gennem ni korte bibeltekster, vekslende med korsatser og fællessang, begynder ved syndefaldet, hører de gamle profetier om den kommende verdensfrelser når frem til beretningen om Jesu fødsel. Teksterne læses op af præsten og medlemmer af menigheden. De ni læsninger blev første gang holde i 1918 i Kings College Chapel i Cambridge. Musikken ved de ni læsninger er ved koret Vox Nobis under ledelse af Jens S. Rønn. Præst ved gudstjenesten er Louise Britze. Alle er velkomne!
Anden gudstjenesteHusum KirkeIben Katrine Hornshøj Sørensen07/12 -23 09:00
GudstjenesteEnghave KirkeViggo Julsgaard Jensen07/12 -23 09:30Hver torsdag kl. 9.30 året rundt mødes vi i kirken til en andagt i Enghave Kirke. Bagefter spiser vi morgenbrød og drikker kaffe i menighedssalen og får en snak med hinanden og en af kirkens præster, Jette Steffensen eller Viggo Julsgaard Jensen.
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen07/12 -23 12:00Musiksandagten i dag foregår i udstillingssalen i Helligaandshuset og er en del af åbningen af julestuen.Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteHusumvold KirkeSognepræst Line Bjørn07/12 -23 17:00Mindfulnessgudstjenesterne afholdes i udgangspunktet torsdag en gang om måneden kl. 17-18. Gudstjenesten er en pause i hverdagen, hvor kirkens smukke rum danner ramme om meditation, refleksion, bøn, stilhed, musik og tilstedeværelse. Hver aften har sit eget tema og kirkens sognepræst Line Bjørn kommer med sit bud på kristendommens perspektiv på vores liv i dag. Dette efterfølges af meditationer guidet af psykolog/frivillig mindfulness-instruktør Kim Bonnesen. Kom og hør klokkerne ringe. Giv dig selv plads til ro og fordybelse. Mærk nærværet mellem dig og de øvrige deltagere. Lad kroppen og sindet falde til ro i kirkens trygge rum og gå herfra med skuldrene sænket og en fornemmelse af afslappethed og balance mellem krop og sind.   Mindfulnessgudstjenesterne er på initiativ af sognepræst Line Bjørn, psykolog/frivillig mindfulness-instruktør Kim Bonnesen og organist Helgi Breiner, der indrammer det hele med forskellige musikstykker.
Stille- og meditationsgudstjenesteAdventskirkenEn af kirkens præster07/12 -23 17:00En gudstjeneste med veksling mellem oplæsning af tekster og tid til stilhed og fordybelse. Vi samles i kirken 1 time og lader stilhed og fordybelse være omdrejningspunktet.
Stille- og meditationsgudstjenesteVor Frue KirkeChristian Monrad07/12 -23 19:00Kirken er åben kl. 19-23 som rum for andagt, ro og eftertanke. Tænd et lys, skriv en bøn. Meditativ klassisk sang gennem aftenen fra kl. 19.30 ved mezzosopran Elisabeth Ørsnes Gadegaard.Ord og Brød kl. 20 v/ Signe Malene Berg. Bøn for natten kl 22  v/ Signe Malene Berg. 
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeStine Munch08/12 -23 11:00
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.08/12 -23 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen08/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteTimotheus KirkeTrine-Amalie Fog Christiansen09/12 -23 11:00Cirka én lørdag i måneden holder vi dåbsgudstjeneste. Det er en gudstjeneste, der er lidt kortere end en almindelig højmesse, (søndagsgudstjeneste), men også med salmer, bønner og en tale. Der er dåbsgudstjenester følgende lørdage i efteråret: Lørdag d. 5. august kl. 11.00 Lørdag d. 2. september kl. 13.00 Lørdag d. 30. september kl. 11.00Lørdag d. 4. november kl. 11.00 Lørdag d. 9. december kl. 11.00
Anden gudstjenesteEnghave KirkeRamona, Queer Qhoir Qopenhagen og Viggo Julsgaard Jensen09/12 -23 16:00Musikgudstjeneste med Ramona og Queer Qhoir Qopenhagen Vi synger julen ind i selskab med Ramona Macho og Queer Qhoir Qopenhagen. Der bliver plads til både klassiske julesalmer og moderne julehits - julesorg og juleglæde, queer stjernestøv, engle, stjerneskud, true colors og the power of love.  Julen er det mest queer af altOrd bliver til kød, Gud lader sig føde i stald og intet bliver som forventet. Juleevangeliet er alt andet end et fint glansbillede men et sted, vi kan spejle alt det kaos og rod, der hører med til et levet liv. Det er ud over alt det, englene synger deres sang om fred til mennesker med Guds velbehag.  Ramona og QQQ synger med englene, og med i ryggen har de gode folk som Cyndi Lauper, Frankie Goes to Hollywood, Ingemann, Wham, Grundtvig og Dolly Parton. MedvirkendeRamona MachoQueer Qhoir Qopenhagen under ledelse af Jon HollesenPianist/organist: Niels AnderssonSognepræst: Viggo Julsgaard Jensen
GudstjenesteNexø KirkeHans Vilhelm Breum Jakobsen10/12 -23 09:00
GudstjenesteGudhjem KirkeØjvind Hansen10/12 -23 09:00
GudstjenesteAa KirkeBenedikte Gyes10/12 -23 09:00
HøjmesseVestermarie KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen10/12 -23 09:00
GudstjenesteHasle KirkeJens Jørgen Rasmussen10/12 -23 09:00
GudstjenesteHåndværkerhaven 49, 2400 København NVSamme præst som i Emdrup kirke10/12 -23 09:30
HøjmesseSct. Matthæus KirkeLotte Lyngby10/12 -23 10:00Uberørt af byens travlhed ligger Sct. Matthæus Kirke midt på Vesterbro. I næsten 150 år har mennesker siddet under kirkens høje hvælvinger. Til gudstjenester, der skaber plads til roen, troen & eftertanken. Foran døbefonten med deres kære små, ved alteret med deres elskede eller knuget af sorg sammen med deres døde. Til koncerter eller i fordybelse. I Sct. Matthæus Kirke fyldes dagene med både skønhed, evighed og fred. Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10. Der er kaffe og croissanter, du kan nyde under gudstjenesten. 
HøjmesseKorsvejskirkenMiriam Joensen10/12 -23 10:00Matt. 25, 1-13
HøjmesseBethlehemskirkenKirkens præster10/12 -23 10:00Højmessen rummer liturgisk vekselsang, salmer, prædiken, rytmiske lovsange, bøn, forbøn og nadver. Gudstjenesten forsøger at sammenholde tradition og højtid med frihed i tilbedelse, nærvær og fællesskab. Ved gudstjenesten er folk fra menigheden aktivt involveret bl.a. ved læsning af bibeltekster, ledelse af lovsang og bøn. Under prædikenen er der børnekirke for børnene. Forud for hver gudstjeneste er der skriftemål kl. 9.30.  Højmessen bliver live-streamed (uden billeder af menigheden). Livestreaming-gudstjenester kan ses på vores Facebook side: www.facebook.com/bethlehemskir...  
HøjmesseTagensbo KirkeMads Graves Pedersen10/12 -23 10:00?Efter gudstjenesten er der mulighed kaffe og lidt hyggesnak ved lysgloben
HøjmesseChristians KirkePia Søltoft10/12 -23 10:00
HøjmesseStore Magleby KirkeJulie Helmer Kaas10/12 -23 10:00
HøjmesseChristiansø KirkeLise Dürr Nielsen10/12 -23 10:00
HøjmesseSundby KirkeLine Hage10/12 -23 10:00
HøjmesseSimeons KirkeLouise Britze10/12 -23 10:00
GudstjenesteHusumvold KirkeSognepræst Line Bjørn10/12 -23 10:00Kom til gudstjeneste i Husumvold Kirke hver søndag kl. 10.  Her er tid til ro og ord til eftertanke. Få velsignelse og lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel, smukke sangstemmer og fællessang.
GudstjenesteFilips KirkeBo Heikendorf Petersen10/12 -23 10:00Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe. Husk, alting foregår i menighedssalen under kirkens renovering. Kirken åbner igen til jul.
HøjmesseEsajas KirkeMichael Aaskov Hemmingsen10/12 -23 10:00
HøjmesseTårnby KirkeKarsten Møller Hansen10/12 -23 10:00
HøjmesseGarnisonskirkenJacob Ørsted10/12 -23 10:00
HøjmesseKastelskirkenThomas Hansen Beck10/12 -23 10:00
HøjmesseHans Egedes KirkeLouise Sihm Knudsen10/12 -23 10:00
HøjmesseGodthaabskirkenChristina Mertz Fundrup10/12 -23 10:00
HøjmesseGrundtvigs KirkeInge Lise Løkkegaard10/12 -23 10:00
HøjmesseHøjdevangskirkenLine Blak Gundersen10/12 -23 10:00
HøjmesseSions KirkeDaniel Vallentin Kjer10/12 -23 10:00
HøjmesseSimon Peters KirkeAnne Louise Nielsen10/12 -23 10:00
HøjmesseBrønshøj KirkePeter Nejsum10/12 -23 10:00Højmesse
HøjmesseDragør KirkeAnette Salling Lyneborg10/12 -23 10:00
HøjmesseChristiansø KirkeLise Dürr Nielsen10/12 -23 10:00
HøjmesseVor Frue KirkeStine Munch10/12 -23 10:00Højmessen er den gudstjeneste, der fejres kl. 10 på søn- og helligdage. Ved en højmesse er der tekstlæsning, prædiken og nadver i en fast liturgisk opbygning vekslen med salmesang, indrammet af præludium og postludium ved organisten. I højmessen er der ofte en eller flere dåb. Københavns Drengekor eller Vor Frue Kantori undersøtter salmesangen og synger typisk en motet efter prædiken. Højmesserne i Vor Frue Kirke varer normalt omkring fem kvarter, fra kl. 10 til 11.15; men de enkelte højmesser kan indeholde flere dåb, således så højmessen indimellem afrundes kl. 11.30.
HøjmesseKastrup KirkeSusanne Worm Steensgaard10/12 -23 10:00
HøjmesseFlintholm KirkeFrederik Damm10/12 -23 10:00
HøjmesseSkelgårdskirkenKamilla Bugge10/12 -23 10:00
GudstjenesteApostelkirkenNiels Nymann Eriksen10/12 -23 10:30Hver søndag samles vi i Apostelkirken til gudstjeneste på tværs af alder, forskellige livssituationer og kulturel baggrund. Mange iblandt os er tosprogede. Derfor simultantolkes vores gudstjenester til engelsk og farsi.  Efter gudstjenesten er alle velkommen til kaffe, te og samvær.  For børn  Hver søndag er der under gudstjenesten børnehjørne, inddelt efter alder, så vi trygt kan have det sjovt sammen. Vi fortæller bibelhistorier, leger, tegner og meget mere.  Af og til holder vi Alle børnene synger-gudstjenester, hvor børn på tværs af alder er sammen om musik og sanglege under gudstjenesten.  BibelundervisningHver søndag kl. 13 er der bibelundervisning, det er skiftevis på farsi og dansk med oversættelse til farsi.
GudstjenesteAdventskirkenCamilla Diderichsen10/12 -23 10:30Årets minikonfirmander vil indlede vores gudstjeneste med at gå Lucia, tænde de to lys i adventskransen, samt synge smukke advents- og Luciasange.Efter gudstjenesten er der Luciafest med minikonfirmandernes hjemmebagte luciaboller samt det særlige Lucia-banko til fordel for Danmission
HøjmesseHellig Kors KirkeAndreas Christensen10/12 -23 10:30Højmessen afholdes hver søndag og på kirkelige helligdage kl. 10:30 i Hellig Kors Kirke.Højmessen efterfølges af ''kirkekaffe'', hvor alle er velkomne til at deltage i det hyggelige samvær og i snakken om små og store ting i livet.
HøjmesseLundehuskirkenLars Petersen10/12 -23 10:30
HøjmesseTaksigelseskirkenSigne v M Krarup-Leth Nykrog10/12 -23 10:30
HøjmesseSankt Markus KirkeJesper Mønsted10/12 -23 10:30
HøjmesseFrederiksberg SlotskirkeHannah Svinth-Værge10/12 -23 10:30
HøjmesseFrederiksberg KirkeLars Gustav Lindhardt10/12 -23 10:30
GudstjenesteSankt Pauls KirkeKathrine Bang Lilleør10/12 -23 10:30
GudstjenesteSankt Povls KirkeHans Vilhelm Breum Jakobsen10/12 -23 10:30Børnekirke under prædikenen.
GudstjenesteVigerslev KirkeHenrik Kofod Larsen10/12 -23 10:30Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe. På Bibelselskabets hjemmeside kan man finde søndagens tekster: https://www.bibelselskabet.dk/praedikentekster-indevaerende-aar ?
HøjmesseTimotheus KirkeTrine-Amalie Fog Christiansen10/12 -23 10:30Julemusikgudstjeneste for hele familien  Søndag d. 10. december byder Timotheuskirken ind til en musikgudstjeneste, der gør julehjerterne røde, og som er for både store og små. Vi skal synge julesalmer og høre Christmas Carols ? og mon der ikke også sniger sig en enkelt julekalendersang med. Det bliver højstemt og smukt og hyggeligt og julet. Kom og få tændt din indre julestjerne ? og tag hele familien med. Vi glæder os
HøjmesseMargrethekirkenFælles højmesse i Johannes Døbers Kirke10/12 -23 10:30
GudstjenesteAllinge KirkeElon Anders Enevoldsen Lauterlein10/12 -23 10:30?
HøjmesseNazaret KirkeJens Ole Carl Christensen10/12 -23 10:30
HøjmesseHolmens KirkePeter Thyssen10/12 -23 10:30Peter Thyssen
GudstjenesteØsterlars KirkeJesper Stange10/12 -23 10:30
HøjmesseFrederiks KirkeMikkel Wold10/12 -23 10:30
HøjmesseSankt Jakobs KirkeRasmus Nøjgaard10/12 -23 10:30Gudstjenesten streames til hjemmesiden
HøjmesseJohannes Døbers KirkeSøren Sievers10/12 -23 10:30Velkommen til højmesse i Valby Søndre Sogn Det er 2. søndag i advent og du kan læse søndagens tekster her 2. søndag i advent| Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i én af sognets to kirker. Vi mødes i kirken, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er et børnehjørne i begge kirker, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. I Johannes Døbers Kirke er der elevator på højre side nederst i tårnet. I Margrethekirken er der lige adgang til kirkerummet. Der er desuden teleslynge i begge kirker. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig
GudstjenesteSankt Peders KirkeBenedikte Gyes10/12 -23 10:30
GudstjenesteVanløse KirkeSarah Bach la Cour10/12 -23 10:30Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i sognehuset
HøjmesseVor Frelsers KirkeSusanne Møller Olsen10/12 -23 10:30
HøjmesseBellahøj KirkeAsser Skude10/12 -23 10:30
HøjmesseRø KirkeKnud Henning Hansen10/12 -23 10:30Matt 25,1-13. Kirkekaffe.
HøjmesseVanløse KirkeSarah Bach la Cour10/12 -23 10:30
HøjmesseNylars KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen10/12 -23 10:30
HøjmesseJesuskirkenSørine Gotfredsen10/12 -23 10:30
HøjmesseFrihavnskirkenAnders Vestergaard10/12 -23 10:30
GudstjenesteRuts KirkeJens Jørgen Rasmussen10/12 -23 10:30
HøjmesseEmdrup KirkeJóannis Fonsdal10/12 -23 10:30
HøjmesseAalholm KirkeJacob Ekstrøm Løkkegaard10/12 -23 10:30
HøjmesseØstermarie KirkeØjvind Nukartaq Hansen10/12 -23 10:30
GudstjenesteSankt Knuds KirkeFlemming Mose Lauridsen10/12 -23 10:30Anderledes med vekslen mellem sang og bibeltekster. Prædiken og nadver. Børnekirke
HøjmesseHusum KirkeBettina Birk Jensen10/12 -23 10:30
GudstjenesteNy KirkeBo Wendt Berentsen10/12 -23 10:30Kirkekaffe. Indsamling til sognets menighedspleje
HøjmesseKristkirkenMette Gramstrup10/12 -23 11:00
GudstjenesteEnghave KirkeViggo Julsgaard Jensen10/12 -23 11:00
GudstjenesteKapernaumskirkenJohanne Øhlenschlæger10/12 -23 11:00
HøjmesseHans Tausens KirkeLars Ahlmann Olesen10/12 -23 11:00
HøjmesseSankt Thomas KirkeVibeke Rørbæk Døssing10/12 -23 11:00
HøjmesseAnna KirkeJonna Annette Juel R Dalsgaard10/12 -23 11:00https://www.annakirke.dk/det-sker-i-anna/gudstjenester
GudstjenesteNathanaels KirkeMichael Krogstrup Nissen10/12 -23 11:00BEMÆRK KL: 11:00Søndag d. 10. december kan du høre de ni læsninger i Nathanaels Kirke. Ved provst Michael Krogstrup Nissen. Bemærk at der andre steder er angivet FORKERT TIDSPUNKT! Tjenesten afholdes kl. 11:00.
HøjmesseSankt Johannes KirkeNicolai Halvorsen10/12 -23 11:00
HøjmesseKirken i ØrestadRikke Weissfeld10/12 -23 11:00
HøjmesseHelligåndskirkenLeif G. Christensen10/12 -23 11:002. søndag i advent. Højmesse ved præst Leif G. Christensen
GudstjenesteDavidskirkenJacob Ørsted10/12 -23 12:00
HøjmesseAllehelgens KirkeMik Kjerulff10/12 -23 12:00
GudstjenesteEliaskirkenMaria Fihl10/12 -23 13:00Gudstjeneste for engelsksprogede - alle er velkommen Advent carols, readings and mince pies The nine readings for Advent and Christmas together! Our wonderful jazz trio plays and we warm ourselves with glögg and mincepies. Experience a Danish National Church service in English at Eliaskirken, Vesterbros Torv. We welcome expats, exchange students, tourists, and anyone else who wants to experience a traditional Danish service. All denominations are welcome.  Jazz Service One of the hallmarks of Folkekirken for internationals is our Jazz Service in English. These are held regularly and we are joined by some of Copenhagen's most renowned jazz musicians! Our Jazz Service is also an integral part of the annual Copenhagen Jazz Festival. Pastor  Maria Fihl MusicKira Martini - vocalKristian Jørgensen - violinOlivier Antunes - piano
GudstjenesteEnghave KirkeViggo Julsgaard Jensen10/12 -23 13:00Gudstjeneste og julefrokost for Den danske HIV-menighed og mennesker, der er berørt af HIV og AIDS Mørketiden med advent og jul iler os hastigt i møde med lys, varme og glæde. Den danske Hiv-menighed vil gerne efter et par års coronafravær dele denne højtid med dig og invitere dig til julegudstjeneste med altergang og efterfølgende julehygge og julefrokost. Tilmelding til julespisning Tilmeld dig på dendanskehivmenighed@hotmail.com eller til Enghave Kirkes kirketjener Britta Astrup på 20 58 77 23 senest søndag 3. december. Du må ved tilmelding gerne oplyse, om du har lyst til og mulighed for at give et nap med til opdækning inden spisning og oprydning efter endt spisning, så vi i fælles interesse og samlet flok kan hjælpes ad med at afvikle dette julearrangement. Vi glæder os til at se dig. Ved Enghave Kirkes præst Viggo Julsgaard Jensen
HøjmesseSolbjerg KirkeKarin Franijeur Znaider10/12 -23 14:00
HøjmesseDe Gamles Bys KirkeBirger Bavnhøj10/12 -23 14:00
GudstjenesteVor Frelsers KirkeSusanne Møller Olsen10/12 -23 14:30
HøjmesseSundkirkenMik Kjerulff10/12 -23 15:00
GudstjenesteSankt Ibs KirkePernille Bolø10/12 -23 15:00
GudstjenesteGrøndalskirkenKammerkoret Laetitia Musica10/12 -23 15:00Det er en tradition, at kammerkoret Laetitia Musica synger i forbindelse med de ni læsninger i Grøndalskirken. Koret ledes af Terese Sales, når kirken fyldes med dejlig musik og smukke ord. Efterfølgende er der gløgg i krypten.
GudstjenesteSankt Nicolai KirkeHenriette Ry Nielsen10/12 -23 16:00
GudstjenesteHolmens KirkePeter Thyssen10/12 -23 17:00Peter Thyssen
GudstjenesteSvaneke KirkePernille Bolø10/12 -23 17:00
HøjmesseVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen10/12 -23 17:00
GudstjenesteVor Frelsers KirkeSusanne Møller Olsen10/12 -23 17:30
GudstjenesteMariakirkenLise Rasmussen10/12 -23 19:00
Anden gudstjenesteBethlehemskirkenSognepræst Martin Drengsgaard og psykolog Rune Potoker11/12 -23 08:30Hver mandag kl. 8.30-9.00 i Bethlehemskirkens kirkerum. I en travl hverdag har vi brug for at komme tæt på os selv og tæt på Gud. Derfor mixer vi meditativ musik med kirkens bønspraksis. Musikken bliver ledt af: Musiker Thomas Büchel  Bønnen bliver ledt af: Præst Martin Drengsgaard
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.11/12 -23 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen11/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.12/12 -23 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen12/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteDe Gamles Bys KirkeJeppe Carsce Nissen12/12 -23 14:00
Anden gudstjenesteBellahøj KirkePeter Møller Jensen12/12 -23 16:30Kort aftenandagt med salmer, refleksion over en bibeltekst og bøn.
Anden gudstjenesteHusum KirkeIben Katrine Hornshøj Sørensen12/12 -23 19:00
Anden gudstjenesteBrønshøj KirkePeter Nejsum12/12 -23 19:30Vi afslutter året og ønsker hinanden en glædelig jul ved den traditionsrige adventsgudstjeneste.  Gæsteprædikant er Otto Lundgaard fra Ringsted sogn. Otto Lundgaard har en stærk tilknytning til Brønshøj kirke og FDF 🙂 Efter gudstjenesten drikker vi kaffe i Sognehuset med lotteri og gode gevinster.
GudstjenesteFilips KirkePræst og organist13/12 -23 09:30Start dagen på den bedste måde, nemlig med morgensang i Filips kirke med efterfølgende kaffe eller te i salen. Hver onsdag kl. 9.30-10.30. Alle er velkomne. Da kirken for tiden males, foregår både sang og morgenkaffe i salen.
Anden gudstjenesteDragør KirkeAnette Salling Lyneborg og Jens Bach Pedersen13/12 -23 09:30
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.13/12 -23 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen13/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteKastrup KirkeAllan Ivan Kristensen13/12 -23 12:00
Anden gudstjenesteSankt Lukas KirkeBettina C Tranberg13/12 -23 14:00Ved Michael Hedstrøm og Sanne Graulund
Anden gudstjenesteFlintholm KirkePeter Friis13/12 -23 16:30LUCIA gudstjeneste med kirkens børnekor Kom i julestemning lige efter arbejde 13. december på Luciadag og oplev kirkens børnekor gå lucia. Vi tænder levende lys i lysgloben og spreder lys i vintermørket, som Lucia gjorde det. Gudstjenesten varer ca. en halv time.
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen14/12 -23 09:30Hver torsdag kl. 9.30 året rundt mødes vi i kirken til en andagt i Enghave Kirke. Bagefter spiser vi morgenbrød og drikker kaffe i menighedssalen og får en snak med hinanden og en af kirkens præster, Jette Steffensen eller Viggo Julsgaard Jensen.
GudstjenesteLutherkirkenRikke Juul14/12 -23 11:30Et pusterum i en fredfyldt kirke, og hvor der er tid til Gud. En kort og anderledes gudstjeneste, hvor præsterne selv vælger, hvilke tekster de vil reflektere over. Efter gudstjenesten er der frokost i Menighedssalen.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.14/12 -23 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen14/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteSundkirkenCross Yoga instruktør Nicole Kruckenberg og sognepræst Mik Kjerulff14/12 -23 16:45Så indbyder vi igen til Yoga-andagt i Sundkirken, fra kl. 16.45- 18.00.  Kom gerne allerede fra 16.30 og find dig til rette i kirken. Yoga er en praksis, som styrker og vedligeholder kroppen med henblik på at skabe de bedste forudsætninger for meditation. Sundkirken er et lyst og smukt rum som egner sit godt til meditation efterhånden som lyset mister svinder og vi går ind i den mørke tid. Lyset er der jo fortsat og vi kan nære det i vores indre.  Sognepræst Mik Kjerulf har inviteret crossyoga instruktør Nicole Kruckenberg til et samarbejde om en andagt, der også er en yogatime.  Alle der har en interesse eller nysgerrighed i den kristne spiritualitet og yoga som praksis er velkommen. Selve yogaundervisningen vil tilpasses, så alle kan være med - og så alle kan få noget ud af det. Man er velkommen at tage sin egen yogamåtte med, men der er måtter i kirken at låne. Tag gerne en drikkedunk og en varm trøje/tæppe med.  Om underviseren: Nicole Kruckenberg har mange års erfaring med yoga og er uddannet som crossyoga instruktør. Hun har ugentlige hold med Kirkeyoga i to københavnske kirker og afholder retræter og crossyoga workshops bl.a. for konfirmander.  Vel mødt!
Anden gudstjenesteGodthaabskirkenHospice- og Diakonipræst Charlotte Clante14/12 -23 17:00Sorgstund er en lille helle i hverdagen, hvor man kan komme med sin sorg - gammel som ny. En kort gudstjeneste formet som en mosaik af fællessang, musik og ord til eftertanke. Efter gudstjenesten vil kirken byde på et glas vin og muligheden for en snak. Sorg er en del af menneskelivet, som er svær at bære. Den kan være forbundet med tab af et andet menneske, men kan også være bristede drømme eller tab af mening og håb. Men en ting er sikkert - ''sorg er altid sorg over nogen eller noget, der ikke længere er en del af ens liv.'' Sorgstund finder sted den anden torsdag i måneden kl. 17.00.
Stille- og meditationsgudstjenesteKorsvejskirkenMiriam Joensen14/12 -23 19:00En aftengudstjeneste hvor vi skaber rum til ro, eftertanke og nærvær med ord, bøn, lystænding, toner og stilhed. 
GudstjenesteGarnisonskirkenJacob Ørsted15/12 -23 08:30Livgardens julegudstjeneste
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeEva-Maria Schwarz15/12 -23 11:00
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen15/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteHusumvold KirkeSognepræst Stig Boel15/12 -23 14:00I decembermørket rykker vi sammen i varmen fra julelysenes skær, og lader julens ord og toner fylde vores hjerter. Vi hjælper juleglæden på vej, når vi til en begyndelse mødes over gløgg og æbleskiver, mens vi lytter til et par julesange, som Husumvoldkoret vil forkæle os med. Efterfølgende vil kirkesangerne Lau Frederiksen og Fritjof Fuglesang lade julens ord og toner fylde kirkens smukke rum, når de, sammen med organist Helgi Breiner, byder indenfor til en lille koncert i julens ånd. Vi skal også selv røre stemmebåndene med sang fra højskolebogen, og der vil blive læst højt fra en julefortælling, som kan bringe os i den rette julestemning. Arrangementet starter med en kort andagt kl. 14 ved sognepræst Stig Boel. Vi glæder os til at dele en hyggelig og julet eftermiddag med dig. Alle er velkomne og det er gratis at deltage.
GudstjenesteSankt Peders KirkeLouise Christina Howard17/12 -23 09:00
HøjmesseSankt Clemens KirkeNikolaj Hartung Kjærby17/12 -23 09:00Luk 1,67-80. Kirkekaffe og morgenbrød.
HøjmesseNylars KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen17/12 -23 09:00
HøjmesseSankt Ibs KirkeLise Dürr Nielsen17/12 -23 09:00
GudstjenesteRuts KirkeJens Jørgen Rasmussen17/12 -23 09:00
HøjmesseØstermarie KirkeHans Vilhelm Breum Jakobsen17/12 -23 09:00
GudstjenesteHåndværkerhaven 49, 2400 København NVSamme præst som i Emdrup kirke17/12 -23 09:30
HøjmesseSct. Matthæus KirkeBirgitte Kragh Engholm17/12 -23 10:00Uberørt af byens travlhed ligger Sct. Matthæus Kirke midt på Vesterbro. I næsten 150 år har mennesker siddet under kirkens høje hvælvinger. Til gudstjenester, der skaber plads til roen, troen & eftertanken. Foran døbefonten med deres kære små, ved alteret med deres elskede eller knuget af sorg sammen med deres døde. Til koncerter eller i fordybelse. I Sct. Matthæus Kirke fyldes dagene med både skønhed, evighed og fred. Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10. Der er kaffe og croissanter, du kan nyde under gudstjenesten. 
HøjmesseKorsvejskirkenMiriam Joensen17/12 -23 10:00Luk. 1, 67-80
HøjmesseBethlehemskirkenKirkens præster17/12 -23 10:00Højmessen rummer liturgisk vekselsang, salmer, prædiken, rytmiske lovsange, bøn, forbøn og nadver. Gudstjenesten forsøger at sammenholde tradition og højtid med frihed i tilbedelse, nærvær og fællesskab. Ved gudstjenesten er folk fra menigheden aktivt involveret bl.a. ved læsning af bibeltekster, ledelse af lovsang og bøn. Under prædikenen er der børnekirke for børnene. Forud for hver gudstjeneste er der skriftemål kl. 9.30.  Højmessen bliver live-streamed (uden billeder af menigheden). Livestreaming-gudstjenester kan ses på vores Facebook side: www.facebook.com/bethlehemskir...  
HøjmesseTagensbo KirkeMads Graves Pedersen17/12 -23 10:00?Efter gudstjenesten er der mulighed kaffe og lidt hyggesnak ved lysgloben
HøjmesseStore Magleby KirkeGitte Tine Turin17/12 -23 10:00
HøjmesseSundby KirkeChristine Beck17/12 -23 10:00
HøjmesseSimeons KirkePer Vibskov Nielsen17/12 -23 10:00
GudstjenesteHusumvold KirkeSognepræst Stig Boel17/12 -23 10:00Kom til gudstjeneste i Husumvold Kirke hver søndag kl. 10.  Her er tid til ro og ord til eftertanke. Få velsignelse og lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel, smukke sangstemmer og fællessang.
GudstjenesteFilips KirkeRikke Vanggaard17/12 -23 10:00Stemningsfuld gudstjeneste med de 9 læsninger, hvor vi forbereder os på julen ved at høre hele historien om Jesu fødsel, synger advents- og julesalmer og lytter til kirkens kor og orgel. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe med lidt sødt. Alle er hjertelig velkomne. Husk, at vi grundet kirkens renovering har gudstjeneste i menighedssalen. Kirken åbner igen juleaften.
HøjmesseEsajas KirkePia Søltoft17/12 -23 10:00
HøjmesseTårnby KirkeLaila Bomose Henriksen17/12 -23 10:00
HøjmesseKastelskirkenGitte Buch-Hansen17/12 -23 10:00
HøjmesseHans Egedes KirkeChristian Bro17/12 -23 10:00
HøjmesseGodthaabskirkenHospice- og Diakonipræst Charlotte Clante17/12 -23 10:00
HøjmesseGrundtvigs KirkeVivi Andersen17/12 -23 10:00
Anden gudstjenesteHøjdevangskirkenAnn-Luise Bjørnebo17/12 -23 10:00
HøjmesseSions KirkeDaniel Vallentin Kjer17/12 -23 10:00
HøjmesseSimon Peters KirkeJens Frederik Olsen17/12 -23 10:00
HøjmesseBrønshøj KirkeKarsten Thomsen17/12 -23 10:00Højmesse
HøjmesseDragør KirkeJens Bach Pedersen17/12 -23 10:00
HøjmesseKingos KirkeAnders Graversen17/12 -23 10:00Gudstjeneste med de ni læsninger Der er kirkekaffe efter gudstjenesten Indsamlingsformål: Julehjælp ved Menighedsplejen
HøjmesseChristians KirkeKaren Felter Vaucanson17/12 -23 10:00
HøjmesseVor Frue KirkeJohannes Gregers Jensen17/12 -23 10:00Højmessen er den gudstjeneste, der fejres kl. 10 på søn- og helligdage. Ved en højmesse er der tekstlæsning, prædiken og nadver i en fast liturgisk opbygning vekslen med salmesang, indrammet af præludium og postludium ved organisten. I højmessen er der ofte en eller flere dåb. Københavns Drengekor eller Vor Frue Kantori undersøtter salmesangen og synger typisk en motet efter prædiken. Højmesserne i Vor Frue Kirke varer normalt omkring fem kvarter, fra kl. 10 til 11.15; men de enkelte højmesser kan indeholde flere dåb, således så højmessen indimellem afrundes kl. 11.30.
HøjmesseGarnisonskirkenHelena Hauge17/12 -23 10:00
HøjmesseKastrup KirkeAllan Ivan Kristensen17/12 -23 10:00
HøjmesseSkelgårdskirkenPoul Bo Sørensen17/12 -23 10:00
HøjmesseBrorsons Kirke17/12 -23 10:30Første og tredje søndag i måneden afholder vi højmesse i kirken.Højmessen i Brorsons Kirke fejres med rytmisk musik ? en som oftest jazzet fortolkning af gamle og nye salmer. Efter højmessen serveres der kaffe og lidt lækkert at spise. 
GudstjenesteApostelkirkenThomas Frovin17/12 -23 10:30Krybbespil tematiserer hjemløsheden og miraklet Historien om det lille Jesusbarn i krybben er også historien om en familie på flugt. Den lille nybagte familie må flygte til et andet land, da Kejseren får nys om, at vise mænd kalder barnet for en Kongesøn. Der er tradition for at dramatisere historien under titlen Krybbespil. Teaterinstruktør Nynne Roberta Pedersen og forfatter Ulrikke Bak står bag en dramatisering med både kendt og ny musik, kostumer og dans. De trækker på deres erfaring med middelalderlige mysteriespil men også på deres engagement i Trampolinhuset, der er et medborgerhus for folk på flugt.  Krybbespillet opføres som en del af gudstjenesten.Gudstjeneste i Apostelkirken Hver søndag samles vi i Apostelkirken til gudstjeneste på tværs af alder, forskellige livssituationer og kulturel baggrund. Mange iblandt os er tosprogede. Derfor simultantolkes vores gudstjenester til engelsk og farsi.  Efter gudstjenesten er alle velkommen til kaffe, te og samvær.  BibelundervisningHver søndag kl. 13 er der bibelundervisning, det er skiftevis på farsi og dansk med oversættelse til farsi.
GudstjenesteAdventskirkenErik Meier Andersen17/12 -23 10:30Efterfølgende kirkekaffe
HøjmesseHellig Kors KirkeStine Lene Hansen17/12 -23 10:30Højmessen afholdes hver søndag og på kirkelige helligdage kl. 10:30 i Hellig Kors Kirke.Højmessen efterfølges af ''kirkekaffe'', hvor alle er velkomne til at deltage i det hyggelige samvær og i snakken om små og store ting i livet.
HøjmesseLundehuskirkenJulie Damlund17/12 -23 10:30
HøjmesseTaksigelseskirkenLars Petersen og kirkens konfirmander17/12 -23 10:30
HøjmesseSolbjerg KirkeLars Danner Madsen17/12 -23 10:30
HøjmesseSankt Markus KirkeSigne Danielsen17/12 -23 10:30
HøjmesseFrederiksberg SlotskirkePia Nordin Christensen17/12 -23 10:30
HøjmesseSankt Lukas KirkeHelle B Poulsen17/12 -23 10:30
GudstjenesteSankt Pauls KirkeKun online. Kathrine Lilleør17/12 -23 10:30Online gudstjeneste fra Sankt Pauls Kirke.
HøjmesseFrederiksberg KirkeMichael Brautsch17/12 -23 10:30?Solopgangen fra det høje vil lede vores fødder ind på fredens vej? Body and Soul ? ord og musik om krop og sjæl i søndagens jazz-højmesse fra Frederiksberg Kirke. Prædikant: Michael BrautschOrganist: Christian Winther Christensen
GudstjenesteSankt Povls KirkeHans Vilhelm Breum Jakobsen17/12 -23 10:30Kirkekaffe efter gudstjenesten.
GudstjenesteNexø KirkePeder Skovbo Jørgensen17/12 -23 10:30Børnekirke, lovsang under nadveren
GudstjenesteVigerslev KirkeHenrik Arendt Laursen17/12 -23 10:30Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe På Bibelselskabets hjemmeside kan man finde søndagens tekster: https://www.bibelselskabet.dk/praedikentekster-indevaerende-aar ?
HøjmesseTimotheus KirkeJesper Engholm17/12 -23 10:30Velkommen til højmesse i Timotheuskirken Det er 3. søndag i advent og du kan læse søndagens tekster her 3. søndag i advent fra anden række | Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i kirken, hvor vi mødes, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er en kasse med børnebøger i kirken og et børnehjørne i krypten, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. Der er en elevator på venstre side af kirken som kører op i kirken, Der er også en teleslynge i kirken. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig.
HøjmesseSolvang KirkeCarsten Kofoed Espersen17/12 -23 10:30
HøjmesseJohannes Døbers KirkeFælles højmesse i Margrethekirken17/12 -23 10:30
HøjmesseTrinitatis KirkeErik Høegh-Andersen17/12 -23 10:303. s. i advent. Højmesse ved Erik Høegh-Andersen.
GudstjenesteAllinge KirkeElon Anders Enevoldsen Lauterlein17/12 -23 10:30
HøjmesseNazaret KirkePeter Päivinen Ellerbek17/12 -23 10:30
HøjmesseHolmens KirkeMarie Ørgaard17/12 -23 10:30Marie Ørgaard
GudstjenesteGudhjem KirkeTina Ravnsbjerg Damholt17/12 -23 10:30Familiegudstjeneste med krybbespil og sang ved spirekoret
HøjmesseFrederiks KirkeSusanne Freddin Skovhus17/12 -23 10:30
HøjmesseMargrethekirkenPernille Vinge Karlsson17/12 -23 10:30Velkommen til højmesse i Valby Søndre Sogn Det er 3. søndag i advent og du kan læse søndagens tekster her 3. søndag i advent| Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i én af sognets to kirker. Vi mødes i kirken, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er et børnehjørne i begge kirker, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. I Johannes Døbers Kirke er der elevator på højre side nederst i tårnet. I Margrethekirken er der lige adgang til kirkerummet. Der er desuden teleslynge i begge kirker. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig
GudstjenesteAa KirkeLouise Christina Howard17/12 -23 10:30
HøjmesseVor Frelsers KirkeFinn Damgaard17/12 -23 10:30
HøjmesseRø KirkeNikolaj Hartung Kjærby17/12 -23 10:30Luk 1,67-80. Kirkekaffe.
HøjmesseVanløse KirkeJacob Løkkegaard17/12 -23 10:30
HøjmesseVanløse KirkeJacob Løkkegaard17/12 -23 10:30
GudstjenesteVanløse KirkeJacob Ekstrøm Løkkegaard17/12 -23 10:30Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i sognehuset
HøjmesseVestermarie KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen17/12 -23 10:30
HøjmesseJesuskirkenFrank Bjørn Christensen17/12 -23 10:30
HøjmesseBellahøj KirkeJohanne Øhlenschlæger17/12 -23 10:30
HøjmesseFrihavnskirkenRikke Juul17/12 -23 10:30
HøjmesseSankt Bodils KirkeLise Dürr Nielsen17/12 -23 10:30
GudstjenesteHasle KirkeJens Jørgen Rasmussen17/12 -23 10:30
HøjmesseEmdrup KirkeJakob Valdemar Olsen17/12 -23 10:30
HøjmesseAalholm KirkeMaria Hjort17/12 -23 10:30
GudstjenesteSankt Knuds KirkeKnud Henning Hansen17/12 -23 10:30Børnekirke
HøjmesseHusum KirkeDorte Pedersen17/12 -23 10:30
GudstjenesteNy KirkeBo Wendt Berentsen17/12 -23 10:30Kirkekaffe. Indsamling til sognets menighedspleje
GudstjenesteSankt Nicolai KirkeNana Schiøtt Hansen17/12 -23 10:30
HøjmesseSankt Jakobs KirkeRasmus Nøjgaard17/12 -23 10:30Gudstjenesten streames til hjemmesiden
HøjmesseKristkirkenMette Gramstrup17/12 -23 11:00
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen17/12 -23 11:00
HøjmesseHans Tausens KirkeJeanette Sauerberg17/12 -23 11:00
HøjmesseSankt Thomas KirkeVibeke Rørbæk Døssing17/12 -23 11:00
HøjmesseAnna KirkeSusanne Voss Pedersen17/12 -23 11:00https://www.annakirke.dk/det-sker-i-anna/gudstjenester
HøjmesseFrederiksholm KirkeMorten Sternberg17/12 -23 11:00Velkommen til højmesse i Frederiksholm kirke. Højmessens varighed er cirka 45 minutter. Vi serverer kirkekaffe umiddelbart efter højmessen.
HøjmesseSankt Johannes KirkeNicolai Halvorsen17/12 -23 11:00
HøjmesseKirken i ØrestadPer Ramsdal17/12 -23 11:00
HøjmesseHelligåndskirkenTrine Vestersøe17/12 -23 11:003. søndag i advent. Højmesse ved præst Trine Vestersøe
HøjmesseNathanaels KirkeThomas Ø Olsson17/12 -23 11:00
HøjmesseAllehelgens KirkeSuzette Ejdrup17/12 -23 12:00
GudstjenesteEliaskirkenWilliam Salicath og Olivier Antunes orkester17/12 -23 13:00Ved gudstjenester i Eliaskirken spilles musikken af et mindre jazzorkester Man kan ikke se eller røre ved musik. Men musikken kan røre os. Og ved at lægge øre til den, kan vi lade os bevæge af den. Sådan er det også med troen. Derfor har jazzmusikken en central placering i Eliaskirken. Musikken spilles af førende jazzmusikere i Danmark. Der er gudstjenester søndage kl. 13 og de fleste tirsdage kl. 17. I dag ved William Salicath (præst), Olivier Antunes (piano), Jakob Dinesen (tenorsax) og Mette Juul (vokal).
HøjmesseSvaneke KirkeLise Dürr Nielsen17/12 -23 13:00
GudstjenesteHans Egedes KirkeBorgny Susanna Brünings-Hansen17/12 -23 14:00
HøjmessePlejecenteret SølundJeppe Carsce Nissen17/12 -23 14:00
GudstjenesteEmdrup KirkePakistansk præst17/12 -23 15:00
GudstjenesteSankt Jakobs KirkeLars Ottosen17/12 -23 16:00GUDSTJENESTE Vi samles denne søndag med kirkens vokalgruppe, menighedskoret og kantoriet og så skal der synges! For julens salmer lyder bedst når vi synger dem sammen, og sådan indfinder julens stemning sig i Sankt Jakobs kirke. Efter gudstjenesten byder kirken på gløgg og æbleskiver i sognegården. Sognepræst Lars Ottosen
GudstjenesteVor Frue KirkePeter Skov-Jakobsen17/12 -23 17:00
GudstjenesteMariakirkenOlav Poulsen17/12 -23 19:00Ved Olav Poulsen
Anden gudstjenesteBethlehemskirkenSognepræst Martin Drengsgaard og psykolog Rune Potoker18/12 -23 08:30Hver mandag kl. 8.30-9.00 i Bethlehemskirkens kirkerum. I en travl hverdag har vi brug for at komme tæt på os selv og tæt på Gud. Derfor mixer vi meditativ musik med kirkens bønspraksis. Musikken bliver ledt af: Musiker Thomas Büchel  Bønnen bliver ledt af: Præst Martin Drengsgaard
Anden gudstjenesteBrønshøj KirkePeter Nejsum18/12 -23 10:00Velkommen til en hyggelig babygudstjeneste fyldt med klokkespil, babysalmer, sæbebobler og blid musik. Tag gerne hele familien med. Efter gudstjenesten er der en lille forfriskning og tid til en snak.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.18/12 -23 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen18/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.19/12 -23 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen19/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteBellahøj KirkePeter Møller Jensen19/12 -23 16:30Kort aftenandagt med salmer, refleksion over en bibeltekst og bøn.
GudstjenesteFilips KirkePræst og organist20/12 -23 09:30Start dagen på den bedste måde, nemlig med morgensang i Filips kirke med efterfølgende kaffe eller te i salen. Hver onsdag kl. 9.30-10.30. Alle er velkomne. Da kirken for tiden males, foregår både sang og morgenkaffe i salen.
Anden gudstjenesteDragør KirkeAnette Salling Lyneborg og Jens Bach Pedersen20/12 -23 09:30
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeJohannes Gregers Jensen20/12 -23 09:30
GudstjenesteJohannes Døbers KirkeKarin Thanning Christensen20/12 -23 10:00Morgengudstjeneste med tekstlæsning, salmesang og klavermusik. Bagefter drikker vi kaffe/the og spiser rundstykker sammen i krypten, hvor der også er lidt tid til at tale med de andre fremmødte.  Alle er velkomne og det er gratis at deltage.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.20/12 -23 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen20/12 -23 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Anden gudstjenesteKastrup KirkeAllan Ivan Kristensen20/12 -23 12:00

Find kirke

Alle kirker i Københavns Stift på kort og i liste

Gudstjenester Online og for børn

Se gudstjenester online på søndag

Gudstjenester og andagter

Musik

Koncerter, kor og sang

Foredrag m.m Studiegrupper, møder m.m.

For børn. Kirke fra 0 – 15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: