Gudstjenester i Københavns Stift

Gudstjenester i Københavns Stift

Gudstjenester i Københavns Stift.

Kalender for kirkerne i København og på Bornholm

Find en gudstjeneste, en koncert, et foredrag eller aktivitet for børn.

Gudstjenester

KategoriStedPersonDato og tidTekst
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen11/03 -24 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.11/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen12/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen12/03 -24 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.12/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Stille- og meditationsgudstjenesteSundby KirkeDagens liturg12/03 -24 16:30Hver tirsdag kl. 16.30 beder vi om fred i os selv og i verden
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen13/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Anden gudstjenesteVestermarie KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen13/03 -24 08:30I det meste af fastetiden vil der være morgenandagt hver onsdag kl. 8.30 i Vestermarie Kirke. Vi vil synge et par salmer, høre et stykke fra Bibelen og bede en bøn sammen ? en måde at begynde dagen på. Kom på følgende datoer: 7.2 ? 21.2 ? 28.2 ? 6.3 ? 13.3 ? 20.3
GudstjenesteFilips KirkePræst og organist13/03 -24 09:30Start dagen på den bedste måde, nemlig med morgensang i Filips kirke med efterfølgende kaffe eller te i salen. Hver onsdag kl. 9.30-10.30. Alle er velkomne. Da kirken for tiden males, foregår både sang og morgenkaffe i salen.
Anden gudstjenesteDragør KirkeAnette Salling Lyneborg og Jens Bach Pedersen13/03 -24 09:30
GudstjenesteJohannes Døbers KirkeKarin Thanning Christensen13/03 -24 10:00Morgengudstjeneste med tekstlæsning, salmesang og klavermusik. Bagefter drikker vi kaffe/the og spiser rundstykker sammen i krypten, hvor der også er lidt tid til at tale med de andre fremmødte.
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen13/03 -24 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.13/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteKastrup KirkeSusanne Worm Steensgaard13/03 -24 12:00
Anden gudstjenesteSct. Matthæus KirkeBirgitte Kragh Engholm og Christin Illeborg13/03 -24 17:00Ved denne særlige gudstjeneste retter vi sindet og opmærksomheden mod livsafgørende begreber som tillid, skyld, kærlighed eller noget helt fjerde. Vi bevæger os nænsomt med kristendommen og mindfulness-traditionen igennem meditation, refleksion, stilhed, bøn og musik. Mindfulness betyder at være til stede på en særlig måde med vilje og med opmærksomhed fra øjeblik til øjeblik. Sindsro i Sct. Matthæus Sct. Matthæus Kirke på Vesterbro tilbyder pusterum for krop og sjæl, hvor præst Birgitte Kragh Engholm og mindfulnesslærer Christin Illeborg hver onsdag i det mørke halvår inviterer til ugentlige MindfulnessGudstjeneste og månedlige stilleretræter. 
GudstjenesteBethlehemskirkenOle Skjerbæk Madsen (I Mesterens Lys)13/03 -24 19:00
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen14/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Stille- og meditationsgudstjenesteAllehelgens KirkeLine Bønding14/03 -24 09:00Mindfulde torsdag morgener i foråret ved sognepræst og mindfulness-instruktør Line Bønding En mulighed for at trække vejret, finde ro og nærvær i nuet. Måske har du brug for at starte dagen med at være opmærksom på dig selv og din krop, før du kaster dig over dagens opgaver? Måske ønsker du blot at indføre mere langsomhed og ro i dit liv? Måske har du bare brug for at sidde i stilhed sammen med andre? Så kan åndehullerne være noget for dig. Kirken åbner kl. 8.45 Du er velkommen til at komme i stilhed og finde dit eget rum til at forberede dig til meditationen Kl. 9.00 - 9.40:Kort reflektionMindfulness-meditation med stilhedInquiry (Selvrefleksion: Var der kropslige sansninger, følelser og/eller tanker under meditationen?)Ugens mindfulness-indstillingFadervor og velsignelseInvitation til at gå ud af kirken i stilhed og lade den indre ro og klarhed følge dig resten af dagen Alle er velkomne. Både med og uden erfaring i meditation og mindfulness.
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen14/03 -24 09:30Hver torsdag formiddag året rundt mødes vi til en andagt i Enghave Kirke. Bagefter spiser vi morgenbrød og drikker kaffe i menighedssalen og får en snak med hinanden og en af kirkens præster. I dag ved Jette Steffensen.
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen14/03 -24 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.14/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteGodthaabskirkenHospice- og Diakonipræst Charlotte Clante14/03 -24 17:00Sorgstund er en lille helle i hverdagen, hvor man kan komme med sin sorg - gammel som ny. En kort gudstjeneste formet som en mosaik af fællessang, musik og ord til eftertanke. Efter gudstjenesten vil kirken byde på et glas vin og muligheden for en snak. Sorg er en del af menneskelivet, som er svær at bære. Den kan være forbundet med tab af et andet menneske, men kan også være bristede drømme eller tab af mening og håb. Men en ting er sikkert - ''sorg er altid sorg over nogen eller noget, der ikke længere er en del af ens liv.'' Sorgstund finder sted den anden torsdag i måneden kl. 17.00.
Anden gudstjenesteHusumvold KirkeSognepræst Line Bjørn14/03 -24 17:00Gudstjenesten er en pause i hverdagen, hvor kirkens smukke rum danner ramme om meditation, refleksion, bøn, stilhed, musik og tilstedeværelse. Hver aften har sit eget tema og kirkens sognepræst Line Bjørn kommer med sit bud på kristendommens perspektiv på vores liv i dag. Dette efterfølges af to meditationer, der på forskellig vis giver plads for nærvær og ro i krop og sind, guidet af mindfulness-instruktør Kim Bonnesen. Mindfulnessgudstjenesterne afholdes i udgangspunktet en torsdag om måneden kl. 17?18. Det er gratis, og alle er velkomne. 
Anden gudstjenesteSundkirkenCross Yoga instruktør Nicole Kruckenberg og sognepræst Mik Kjerulff14/03 -24 17:00Så indbyder vi igen til Yoga-andagt i Sundkirken, fra kl. 17.00 - 18.00.  Kom gerne allerede fra 16.30 og find dig til rette i kirken. Yoga er en praksis, som styrker og vedligeholder kroppen med henblik på at skabe de bedste forudsætninger for meditation. Sognepræst Mik Kjerulf har inviteret crossyoga instruktør Nicole Kruckenberg til et samarbejde om en andagt, der også er en yogatime.  Alle der har en interesse eller nysgerrighed i den kristne spiritualitet og yoga som praksis er velkommen. Selve yogaundervisningen vil tilpasses, så alle kan være med - og så alle kan få noget ud af det. Man er velkommen at tage sin egen yogamåtte med, men der er måtter i kirken at låne. Tag gerne en drikkedunk og en varm trøje/tæppe med.  Om underviseren: Nicole Kruckenberg har mange års erfaring med yoga og er uddannet som crossyoga instruktør. Hun har ugentlige hold med Kirkeyoga i to københavnske kirker og afholder retræter og crossyoga workshops bl.a. for konfirmander.  Vel mødt!
Stille- og meditationsgudstjenesteKorsvejskirkenMiriam Joensen, Sanger. Christine Creutzberg, tlf. 2087 5755, c.a.creutzberg@gmail.com14/03 -24 19:00En aftengudstjeneste, hvor vi skaber rum til ro, eftertanke og nærvær med ord, bøn, lystænding, toner og stilhed. Det er den den sidste 'Ro til Tro' gudstjeneste her i vinter / forår, men til oktober begynder vi igen. 
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSigne Malene Berg14/03 -24 19:00Kirken er åben kl. 19-23 som rum for andagt, ro og eftertanke. Tænd et lys, skriv en bøn. Meditativ klassisk sang gennem aftenen fra kl. 19.30 ved mezzosopran Elisabeth Ørsnes Gadegaard.Ord og Brød kl. 20 v/ Signe Malene Berg. Bøn for natten kl 22  v/ Signe Malene Berg. 
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen15/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen15/03 -24 11:00
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen15/03 -24 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.15/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteHusumvold KirkeSognepræst Stig Boel15/03 -24 14:00Husumvold fredag er et foredragsarrangement i serien Husumvold Højskolen. Dagen begynder med en kort andagt ved en præst, hvorefter der holdes foredrag. Teaterforedraget Mit liv med Frida Kahlo giver jer et unikt indblik i Frida Kahlos historie, men også i en ung skuespillerindes kamp for at realisere sit projekt. For hvor skal man overhovedet begynde? Hvordan skaffer man pengene? Hvad gør man, når branchefolk med stor erfaring siger, at projektet er en håbløs idé? Og hvor finder man modet til at skrotte manuskriptet og skrive et nyt, kun en måned inden premieren? Amira Jasmina Jensens første solo-forestilling ?Viva la Frida!? bliver en kæmpe succes og spiller for udsolgte huse i mere 32 danske byer. Alle vil have en flig af Frida. Det er som om, at denne ikoniske kvindes fanden-i-voldske livskraft smitter. Men hvad er det hun har, som vi drages så voldsomt af? Få svaret og meget mere i dette foredrag, der tager jer med, helt ind under flæserne på kjolen, hvor Amiras hjerte banker for Frida Kahlo. Skuespiller, teaterproducent og dramatiker, Amira Jasmina Jensen, er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole. Det er gratis, og alle er velkomne.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen16/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
HøjmesseMargrethekirkenFælles højmesse i Johannes Døbers Kirke17/03 -24 00:00
GudstjenesteGudhjem KirkeTina Ravnsbjerg Damholt17/03 -24 09:00
HøjmesseSankt Clemens KirkeNikolaj Hartung Kjærby17/03 -24 09:00Luk 1,46-55. Kirkekaffe og morgenbrød.
GudstjenesteAa KirkeLouise Christina Howard17/03 -24 09:00
GudstjenesteNexø KirkeHans Vilhelm Breum Jakobsen17/03 -24 09:00
GudstjenesteNy KirkeElon Enevoldsen Lauterlein17/03 -24 09:00Kirkekaffe
GudstjenesteSankt Nicolai KirkeHenriette Ry Nielsen17/03 -24 09:00
HøjmesseSvaneke KirkeEspen Norderhaug Brandt17/03 -24 09:00
GudstjenesteSankt Knuds KirkePeter Hauge Madsen17/03 -24 09:00
GudstjenesteHåndværkerhaven 49, 2400 København NVSamme præst som i Emdrup kirke17/03 -24 09:30
HøjmesseSundby KirkeIngrid Gadager Jørgensen17/03 -24 10:00
HøjmesseSankt Matthæus Kirke.17/03 -24 10:00Uberørt af byens travlhed ligger Sct. Matthæus Kirke midt på Vesterbro. I næsten 150 år har mennesker siddet under kirkens høje hvælvinger. Til gudstjenester, der skaber plads til roen, troen & eftertanken. Foran døbefonten med deres kære små, ved alteret med deres elskede eller knuget af sorg sammen med deres døde. Til koncerter eller i fordybelse. I Sct. Matthæus Kirke fyldes dagene med både skønhed, evighed og fred. Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10. Der er kaffe og croissanter, du kan nyde under gudstjenesten. 
HøjmesseSimeons KirkeLouise Britze17/03 -24 10:00
GudstjenesteHusumvold KirkeSognepræster Dorte Pedersen & Line Bjørn17/03 -24 10:00Kom til højmesse i Husumvold Kirke. Nyd en stund med tid til ro og nærvær. Få velsignelse og ord til eftertanke, og lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel og stærke sangstemmer.  Efter højmessen er der kirkekaffe og fernisering af konfirmandernes gipsskulpturer.  Vel mødt! 
HøjmesseKorsvejskirkenMiriam Joensen og Euphonia17/03 -24 10:00Luk. 1, 46-55
HøjmesseChristians KirkePia Søltoft17/03 -24 10:00
HøjmesseStore Magleby KirkeAndreas Sylvest Wille17/03 -24 10:00
HøjmesseSions KirkeMette Kathrine Grosbøll17/03 -24 10:00Dagens tekster: Denne hellige lektie skrives i Første Mosebog: Engang viste Herren sig ved Mamres Ege for Abraham, mens han sad i teltåbningen på den varmeste tid af dagen. Han så op og fik øje på tre mænd, som stod der, og da han så dem, løb han dem i møde fra teltåbningen og kastede sig til jorden for dem. Han sagde: »Herre, hvis jeg har fundet nåde for dine øjne, så gå ikke din tjener forbi. Lad mig hente lidt vand, så I kan få vasket støvet af jeres fødder og hvile ud under træet. Så kommer jeg med lidt mad, så I kan styrke jer, nu da jeres vej falder forbi mig, jeres tjener. Bagefter kan I drage videre.« De svarede: »Gør blot, som du siger.« Abraham skyndte sig ind i teltet til Sara og sagde: »Tag hurtigt tre sea fint mel, ælt det, og bag brød.« Selv løb Abraham ud til kvæget og tog en god og fin kalv; den gav han til karlen, som skyndte sig at tilberede den. Derpå tog han tykmælk og mælk og den kalv, som var blevet tilberedt, og satte det for dem. Selv stod han hos dem, mens de sad og spist under træet. Så spurgte de ham: »Hvor er Sara, din kone?« Abraham svarede: »Hun er inde i teltet.« Da sagde han: »Næste år ved denne tid kommer jeg tilbage til dig, og så har din kone Sara en søn!« Sara stod og lyttede i teltåbningen bag ham. Nu var Abraham og Sara gamle, højt oppe i årene, og Sara havde det ikke længere på kvinders vis. Sara lo ved sig selv og tænkte: »Skulle jeg virkelig føle begær, efter at jeg er blevet affældig, og min herre er blevet gammel?« Men Herren sagde til Abraham: »Hvorfor ler Sara og tænker: Skulle jeg virkelig få børn nu, da jeg er blevet gammel? Intet er umuligt for Herren! Næste år ved denne tid kommer jeg tilbage til dig, og så har Sara en søn.« Men Sara løj: »Jeg lo ikke,« sagde hun, for hun var bange. Men han svarede: »Jo! Du lo!«  Første Mosebog 18,1-15 Eller * Denne hellige lektie skriver profeten Esajas: Herren talte på ny til Akaz: »Bed om et tegn fra Herren din Gud, nede fra dødsriget eller oppe fra det høje.« Akaz svarede: »Jeg vil ikke bede om noget tegn, for jeg vil ikke udæske Herren.« Da sagde Esajas: »Hør nu, Davids hus. Er det ikke nok, at I er mennesker til besvær? Skal I også besvære min Gud? Men Herren vil selv give jer et tegn: Se, den unge kvinde skal blive med barn og føde en søn, og hun skal give ham navnet Immanuel.«  Esajas' Bog 7,10-14 Epistlen skriver apostlen Paulus i sit første brev til korintherne: For da Gud i sin visdom ikke ville, at verden skulle kende ham gennem sin egen visdom, besluttede Gud at frelse dem, som tror, ved den dårskab, der prædikes om. For jøder kræver tegn, og grækere søger visdom, men vi prædiker Kristus som korsfæstet, en forargelse for jøder og en dårskab for hedninger; men for dem, der er kaldet, jøder såvel som grækere, prædiker vi Kristus som Guds kraft og Guds visdom. For Guds dårskab er visere end mennesker, og Guds svaghed er stærkere end mennesker. For tænk på, brødre, hvordan det var med jer selv, da I blev kaldet: I var ikke mange vise i verdslig forstand, ikke mange mægtige, ikke mange fornemme. Men det, som er dårskab i verden, udvalgte Gud for at gøre de vise til skamme, og det, som er svagt i verden, udvalgte Gud for at gøre det stærke til skamme, og det, som verden ser ned på, og som ringeagtes, det, som ingenting er, udvalgte Gud for at gøre det, som er noget, til ingenting, for at ingen skal have noget at være stolt af over for Gud. Men ham skyldes det, at I er i Kristus Jesus, som er blevet visdom for os fra Gud, både retfærdighed og helligelse og forløsning, for at »den, der er stolt, skal være stolt af Herren,« som der står skrevet.  Første Korintherbrev 1,21-32 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas: Da sagde Maria: »Min sjæl ophøjer Herren, og min ånd fryder sig over Gud, min frelser! Han har set til sin ringe tjenerinde. For herefter skal alle slægter prise mig salig, thi den Mægtige har gjort store ting mod mig. Helligt er hans navn, og hans barmhjertighed mod dem, der frygter ham, varer i slægt efter slægt. Han har øvet vældige gerninger med sin arm, splittet dem, der er hovmodige i deres hjertes tanker; han har styrtet de mægtige fra tronen, og han har ophøjet de ringe; sultende har han mættet med gode gaver, og rige har han sendt tomhændet bort. Han har taget sig af sin tjener Israel og husker på sin barmhjertighed som han tilsagde vore fædre ? mod Abraham og hans slægt til evig tid.«  Lukasevangeliet 1,46-55   Bibelen 2020 - indbundet Hele Danmarks nye bibel: En mundret og nudansk oversættelse Læs mere 399,95 Sidetal:1672 sider Indbinding:Indbundet Forlag:Bibelselskabet Varenummer:978-87-7232-229-2 Inspiration NYHED Netværkskonsulent til Bibelselskabet NYHED Mød forfatterne på Bogforum
HøjmesseBethlehemskirkenKirkens præster17/03 -24 10:00Højmessen rummer liturgisk vekselsang, salmer, prædiken, rytmiske lovsange, bøn, forbøn og nadver. Gudstjenesten forsøger at sammenholde tradition og højtid med frihed i tilbedelse, nærvær og fællesskab. Ved gudstjenesten er folk fra menigheden aktivt involveret bl.a. ved læsning af bibeltekster, ledelse af lovsang og bøn. Under prædikenen er der børnekirke for børnene. Forud for hver gudstjeneste er der skriftemål kl. 9.30.  Højmessen bliver live-streamed (uden billeder af menigheden). Livestreaming-gudstjenester kan ses på vores Facebook side: www.facebook.com/bethlehemskir...  
HøjmesseEsajas KirkePeter Thyssen17/03 -24 10:00
HøjmesseHans Egedes KirkeLouise Sihm Knudsen17/03 -24 10:00
HøjmesseTagensbo KirkeMads Graves Pedersen17/03 -24 10:00?Efter gudstjenesten er der mulighed kaffe og lidt hyggesnak ved lysgloben
HøjmesseGrundtvigs KirkeVibeke Bidstrup17/03 -24 10:00
HøjmesseFlintholm KirkeAmanda Brunbech Norsker17/03 -24 10:00
GudstjenesteFilips KirkePræst fra Filips Kirke17/03 -24 10:00Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe.
GudstjenesteKildevældskirkenLisbeth Juhl Jørgensen17/03 -24 10:00Ví fejrer Mariæ bebudelse - dagen, hvor Maria får at vide, at hun skal føde Jesus. Der er tale om en musikgudstjeneste, hvor organist Stefán Arason, kirkens kor og saxofonist Stefan Baur medvirker.
HøjmesseGodthaabskirkenMartin Alexander Elvstrøm-Vieth17/03 -24 10:00
HøjmesseTårnby KirkeLouise Husted Rosenberg17/03 -24 10:00
HøjmesseKastelskirkenGitte Buch-Hansen17/03 -24 10:00
HøjmesseVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen17/03 -24 10:00Højmessen er den gudstjeneste, der fejres kl. 10 på søn- og helligdage. Ved en højmesse er der tekstlæsning, prædiken og nadver i en fast liturgisk opbygning vekslen med salmesang, indrammet af præludium og postludium ved organisten. I højmessen er der ofte en eller flere dåb. Københavns Drengekor eller Vor Frue Kantori undersøtter salmesangen og synger typisk en motet efter prædiken. Højmesserne i Vor Frue Kirke varer normalt omkring fem kvarter, fra kl. 10 til 11.15; men de enkelte højmesser kan indeholde flere dåb, således så højmessen indimellem afrundes kl. 11.30.
HøjmesseSimon Peters KirkeJens Frederik Olsen17/03 -24 10:00
HøjmesseSkelgårdskirkenKamilla Bugge17/03 -24 10:00
HøjmesseGarnisonskirkenHelene Hauge17/03 -24 10:00
HøjmesseDragør KirkeJens Bach Pedersen17/03 -24 10:00
HøjmesseBrønshøj KirkePeter Nejsum, præd.: Giovanna Alesandro17/03 -24 10:00Højmesse
HøjmesseKastrup KirkeSusanne Worm Steensgaard17/03 -24 10:00
HøjmesseKingos KirkeAnders Graversen17/03 -24 10:00Højmesse ved Anders Graversen. Der er kirkekaffe efter højmessen Indsamlingsformål:
HøjmesseLundehuskirkenSigne von Münchow Krarup-Leth Nykrog17/03 -24 10:30
HøjmesseTaksigelseskirkenLars Petersen17/03 -24 10:30
HøjmesseHellig Kors KirkeAndreas Christensen17/03 -24 10:30Højmesse hver søndag kl. 10:30 med efterfølgende kirkekaffe, hvor alle er velkomne til at deltage i det hyggelige samvær og i snakken om små og store ting.
HøjmesseSankt Markus KirkeNikolaj Zeuthen17/03 -24 10:30
GudstjenesteAdventskirkenCamilla Diderichsen17/03 -24 10:30Efterfølgende kirkekaffe
GudstjenesteApostelkirkenNiels Nymann Eriksen17/03 -24 10:30Hver søndag samles vi i Apostelkirken til gudstjeneste på tværs af alder, forskellige livssituationer og kulturel baggrund. Mange iblandt os er tosprogede. Derfor simultantolkes vores gudstjenester til engelsk og farsi.  Ved Niels Nymann Eriksen. Efter gudstjenesten er alle velkommen til kaffe, te og samvær. Somme tider spiser vi frokost sammen. For børn  Hver søndag er der under gudstjenesten børnehjørne, inddelt efter alder, så vi trygt kan have det sjovt sammen. Vi fortæller bibelhistorier, leger, tegner og meget mere.  Af og til holder vi Alle børnene synger-gudstjenester, hvor børn på tværs af alder er sammen om musik og sanglege under gudstjenesten. Du kan finde datoer for Alle børn synger-gudstjenester i kalenderen. BibelundervisningHver søndag kl. 13 er der bibelundervisning, det er skiftevis på farsi og dansk med oversættelse til farsi.
GudstjenesteSankt Jakobs KirkeLars Ottosen17/03 -24 10:30Gudstjenesten streames til hjemmesiden
GudstjenesteSankt Povls KirkePeder Skovbo Jørgensen17/03 -24 10:30Børnekirke under prædikenen. Kirkekaffe efter gudstjenesten.
GudstjenesteHasle KirkeSe Ruts Kirke17/03 -24 10:30Fællesgudstjeneste
GudstjenesteRuts KirkeKnud Henning Hansen17/03 -24 10:30Fællesgudstjeneste
HøjmesseAalholm KirkeAnders Gam Larsen17/03 -24 10:30
HøjmesseFrederiks KirkeSusanne Freddin Skovhus17/03 -24 10:30
HøjmesseHolmens KirkeMarie Ørgaard17/03 -24 10:30Marie Ørgaard Efter gudstjenesten er der kaffe i et af kirkens lokaler.
GudstjenesteSankt Pauls KirkeKun online. Kathrine Lilleør17/03 -24 10:30Online gudstjeneste fra Sankt Pauls Kirke. Kan ses på kirkens hjemmeside fra kl. 10:30 og derefter.
HøjmesseSolbjerg KirkeKarin Franijeur Znaider17/03 -24 10:30
HøjmesseSolbjerg KirkeKarin Franijeur Znaider17/03 -24 10:30
HøjmesseJohannes Døbers KirkeKarin Thanning Christensen17/03 -24 10:30Velkommen til højmesse i Valby Søndre Sogn Det er Mariæ Bebudelsesdag og du kan læse søndagens tekster her Mariæ bebudelsesdag | Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i én af sognets to kirker. Vi mødes i kirken, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er et børnehjørne i begge kirker, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. I Johannes Døbers Kirke er der elevator på højre side nederst i tårnet. I Margrethekirken er der lige adgang til kirkerummet. Der er desuden teleslynge i begge kirker. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig
HøjmesseLindevang KirkeJonas Lucas Christy17/03 -24 10:30
GudstjenesteAllinge KirkeElon Anders Enevoldsen Lauterlein17/03 -24 10:30
GudstjenesteØsterlars KirkeTina Ravnsbjerg Damholt17/03 -24 10:30
HøjmesseNylars KirkeHenriette Ry Nielsen17/03 -24 10:30
GudstjenesteVigerslev KirkeHenrik Kofod Larsen17/03 -24 10:30Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe. På Bibelselskabets hjemmeside kan man finde søndagens tekster: https://www.bibelselskabet.dk/praedikentekster-indevaerende-aar ?
HøjmesseRø KirkeNikolaj Hartung Kjærby17/03 -24 10:30Luk 1,46-55. Kirkekaffe.
GudstjenesteSkt. Peders KirkeLouise Christina Howard17/03 -24 10:30
HøjmesseBellahøj KirkeAsser Skude17/03 -24 10:30Bellahøjmesse med rytmisk musik I Bellahøj Kirke kalder vi søndagens gudstjeneste kl. 10.30 for ?Bellahøjmesse?. ?Bella? selvfølgelig fordi kirken ligger på Bellahøj og ?højmesse? fordi det er Folkekirkens betegnelse for gudstjenesten om søndagen. Hele essensen af Bellahøjmessen er at give dig som deltager et fællesskab at træde ind i og være en del af. I praksis foregår det f.eks. via fredshilsnen og når deltagere beder ind og udgangsbøn eller læse dagens bibeltekster op. Derudover forsøger præsten og musikerne at give dig tid til at reflektere gennem tekst og musik.
HøjmesseVor Frelsers KirkeMarlene Lindsten17/03 -24 10:30
HøjmesseVanløse KirkePia Mi Ran Poulsen17/03 -24 10:30
HøjmesseTimotheus KirkePernille Vinge Karlsson17/03 -24 10:30Velkommen til højmesse i Timotheuskirken Det er Mariæ bebudelses dag og du kan læse søndagens tekster her Mariæ bebudelses dag | Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i kirken, hvor vi mødes, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er en kasse med børnebøger i kirken og et børnehjørne i krypten, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. Der er en elevator på venstre side af kirken som kører op i kirken, Der er også en teleslynge i kirken. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig.
GudstjenesteVanløse KirkePia Mi Ran Poulsen17/03 -24 10:30Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i sognehuset
HøjmesseFrederiksberg KirkePia Nordin Christensen17/03 -24 10:30
HøjmesseFrederiksberg SlotskirkeLars Gustav Lindhardt17/03 -24 10:30
HøjmesseJesuskirkenSørine Gotfredsen17/03 -24 10:30
HøjmesseSankt Lukas KirkeBettina C. Tranberg17/03 -24 10:30
HøjmesseSolvang KirkeCarsten Kofoed Espersen17/03 -24 10:30
HøjmesseTrinitatis KirkeErik Høegh-Andersen17/03 -24 10:30Maria Bebudelse. Ved Erik Høegh-Andersen.
HøjmesseNazaret KirkePeter Päivinen Ellerbek17/03 -24 10:30
HøjmesseFrihavnskirkenRikke Juul17/03 -24 10:30
HøjmesseBrorsons KirkeNicolaj Stubbe Hørlyck17/03 -24 10:30Musikere: Anna Rømer -guitar Søren Gemmer - piano & elektronik Janne Mark - vokal Esben Eyermann - bas Præster: Nicolaj Stubbe Hørlyck (prædikant), Steffen Bjerre Nielsen (liturg)
GudstjenesteGrøndalskirkenCarina Gosmer Andersen17/03 -24 10:30
HøjmesseSankt Nicolai KirkePeter Hauge Madsen17/03 -24 10:30
HøjmesseHusum KirkeSognepræst Iben. H. Sørensen17/03 -24 10:30
HøjmesseMariendals KirkeBirgitte Veit17/03 -24 10:30
HøjmesseEmdrup KirkeJóannis Fonsdal17/03 -24 10:30
HøjmesseSankt Ibs KirkeLise Dürr Nielsen17/03 -24 10:30
HøjmesseØstermarie KirkeJesper Stange17/03 -24 10:30
HøjmesseSankt Bodils KirkeEspen Norderhaug Brandt17/03 -24 10:30
HøjmesseNylars KirkeHenriette Ry Nielsen17/03 -24 10:30
HøjmesseKristkirkenMaria Kynne17/03 -24 11:00Gudstjenesten er ved Maria Kynne.
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen17/03 -24 11:00Ved Jette Steffensen.
HøjmesseHans Tausens KirkeGhita Katz Olsen17/03 -24 11:00
HøjmesseFrederiksholm KirkeMorten Sternberg17/03 -24 11:00Velkommen til højmesse i Frederiksholm kirke. Højmessens varighed er cirka 45 minutter. Vi serverer kirkekaffe umiddelbart efter højmessen.
HøjmesseAnna KirkeSusanne Voss Pedersen17/03 -24 11:00https://www.annakirke.dk/det-sker-i-anna/gudstjenester
HøjmesseSankt Thomas KirkeHelle Bundgaard Poulsen17/03 -24 11:00
GudstjenesteKapernaumskirkenStine Ravnborg Bro Nissen17/03 -24 11:00
HøjmesseHelligåndskirkenTrine Vestersøe17/03 -24 11:00Mariæ bebudelsesdag. Højmesse ved Trine Vestersøe
HøjmesseSankt Johannes KirkeMarie Jacobsen Damm17/03 -24 11:00
GudstjenesteNathanaels KirkeThomas Øgaard Olsson17/03 -24 11:00
HøjmesseKirken i ØrestadRikke Weissfeld17/03 -24 11:00
HøjmesseAllehelgens KirkeMik Kjerulff17/03 -24 12:00
GudstjenesteDavidskirkenHelena Hauge17/03 -24 12:00
GudstjenesteEliaskirkenMaria Fihl17/03 -24 13:00Gudstjeneste for engelsksprogede - alle er velkommen Experience a Danish National Church service in English at Eliaskirken, Vesterbros Torv.    As part of the Danish Lutheran National church we welcome expats, exchange students, tourists, and anyone else who wants to experience a traditional Danish service. All denominations are welcome.  Jazz Service One of the hallmarks of Folkekirken for internationals is our Jazz Service in English. These are held regularly and we are joined by some of Copenhagen's most renowned jazz musicians! Our Jazz Service is also an integral part of the annual Copenhagen Jazz Festival. Pastor  Maria Fihl MusicCathrine Legardh - vokalKristian Jørgensen - violinOlivier Antunes - piano
HøjmesseDe Gamles Bys KirkeJeppe Carsce Nissen17/03 -24 14:00
GudstjenesteHans Egedes KirkeBorgny Susanna Brünings-Hansen17/03 -24 14:00
GudstjenesteHans Egedes KirkeBorgny Susanna Brünings-Hansen17/03 -24 14:00
GudstjenesteTejn KirkeElon Lauterlein17/03 -24 14:00
GudstjenesteHolmens KirkePeter Thyssen17/03 -24 17:00Peter Thyssen Efter gudstjenesten er der en forfriskning i et af kirkens lokaler.
GudstjenesteBrønshøj KirkeMia Lund Rao17/03 -24 17:00Skumringsgudstjeneste
Anden gudstjenesteVor Frue KirkePeter Skov-Jakobsen17/03 -24 17:00
GudstjenesteMariakirkenLise Rasmussen17/03 -24 19:00Ved Lise Rasmussen.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeJohannes Gregers Jensen18/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Anden gudstjenesteBethlehemskirkenSognepræst Martin Drengsgaard og musiker Thomas Büchel18/03 -24 08:30Hver mandag kl. 8.30-9.00 i Bethlehemskirkens kirkerum. I en travl hverdag har vi brug for at komme tæt på os selv og tæt på Gud. Derfor mixer vi meditativ musik med kirkens bønspraksis. Musikken bliver ledt af: Musiker Thomas Büchel Bønnen bliver ledt af: Præst Martin Drengsgaard
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen18/03 -24 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.18/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeStine Munch19/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
GudstjenesteGrundtvigs KirkeVibeke Bidstrup19/03 -24 10:00
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen19/03 -24 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.19/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteDe Gamles Bys KirkeJeppe Carsce Nissen19/03 -24 13:30
Stille- og meditationsgudstjenesteSundby KirkeDagens liturg19/03 -24 16:30Hver tirsdag kl. 16.30 beder vi om fred i os selv og i verden
Stille- og meditationsgudstjenesteSundby KirkeBøn i bevægelse19/03 -24 17:00Bøn i bevægelse er en kristen meditationspraksis, hvor du inviteres til at bede med hele dig: krop, sind og ånd. Vi benytter langsomme bevægelser sammen med få ord som hjælp til at falde til ro og være til stede i Guds nærvær. Alle er velkomne. Ingen tilmelding. Deltagelse er gratis. Tag evt. et par tykke sokker eller bløde sko med og en varm trøje.  Vi begynder præcis, så kom gerne lidt før 17.  Bønnen ledes af Dorte Krabbe og Else Møller. I samarbejde med Areopagos, www.areopagos.dk
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeStine Munch20/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Anden gudstjenesteVestermarie KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen20/03 -24 08:30I det meste af fastetiden vil der være morgenandagt hver onsdag kl. 8.30 i Vestermarie Kirke. Vi vil synge et par salmer, høre et stykke fra Bibelen og bede en bøn sammen ? en måde at begynde dagen på. Kom på følgende datoer: 7.2 ? 21.2 ? 28.2 ? 6.3 ? 13.3 ? 20.3
GudstjenesteFilips KirkePræst og organist20/03 -24 09:30Start dagen på den bedste måde, nemlig med morgensang i Filips kirke med efterfølgende kaffe eller te i salen. Hver onsdag kl. 9.30-10.30. Alle er velkomne. Da kirken for tiden males, foregår både sang og morgenkaffe i salen.
Anden gudstjenesteDragør KirkeAnette Salling Lyneborg og Jens Bach Pedersen20/03 -24 09:30
GudstjenesteGrundtvigs KirkeVibeke Bidstrup20/03 -24 10:00
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen20/03 -24 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.20/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteKastrup KirkeAllan Ivan Kristensen20/03 -24 12:00
GudstjenesteFlintholm KirkePeter Kristian Friis20/03 -24 17:30Nadergudstjeneste tematiseret omkring brød til verden.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeStine Munch21/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Stille- og meditationsgudstjenesteAllehelgens KirkeLine Bønding21/03 -24 09:00Mindfulde torsdag morgener i foråret ved sognepræst og mindfulness-instruktør Line Bønding En mulighed for at trække vejret, finde ro og nærvær i nuet. Måske har du brug for at starte dagen med at være opmærksom på dig selv og din krop, før du kaster dig over dagens opgaver? Måske ønsker du blot at indføre mere langsomhed og ro i dit liv? Måske har du bare brug for at sidde i stilhed sammen med andre? Så kan åndehullerne være noget for dig. Kirken åbner kl. 8.45 Du er velkommen til at komme i stilhed og finde dit eget rum til at forberede dig til meditationen Kl. 9.00 - 9.40:Kort reflektionMindfulness-meditation med stilhedInquiry (Selvrefleksion: Var der kropslige sansninger, følelser og/eller tanker under meditationen?)Ugens mindfulness-indstillingFadervor og velsignelseInvitation til at gå ud af kirken i stilhed og lade den indre ro og klarhed følge dig resten af dagen Alle er velkomne. Både med og uden erfaring i meditation og mindfulness.
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen21/03 -24 09:30Hver torsdag formiddag året rundt mødes vi til en andagt i Enghave Kirke. Bagefter spiser vi morgenbrød og drikker kaffe i menighedssalen og får en snak med hinanden og en af kirkens præster. I dag ved Jette Steffensen.
GudstjenesteLutherkirkenLene Tvilling21/03 -24 11:30Et pusterum i en fredfyldt kirke, og hvor der er tid til Gud. En kort og anderledes gudstjeneste, hvor præsterne selv vælger, hvilke tekster de vil reflektere over. Efter gudstjenesten er der frokost i Menighedssalen.
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen21/03 -24 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.21/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Stille- og meditationsgudstjenesteBellahøj KirkePeter Møller Jensen21/03 -24 19:00
Stille- og meditationsgudstjenesteBellahøj KirkePeter Møller Jensen21/03 -24 19:00?Musik til nattens drømme? Natkirkens koncert er med Oliver Hoiness og Stine Grøn Oliver Hoiness og Stine Grøn spiller om bag det menneskelige, fra det sjælelige til det sjælelige. Meditation bliver til sange og sange bliver til meditationer. Det vil blive en dyb aften med mulighed for dyb kontemplation og sindsafsøgning, enten siddende eller liggende. Stine og Oliver har spillet sammen før ved flere lejligheder men her slår de sig for første gang sammen i duoformat! Stines smukke stemme kan høres i bandet Irah og hun har også udgivet musik i eget navn, som kan findes på Bandcamp. Oliver er aktiv i bandet Skammens Vogn samt hos Kira Skov.19.00:  Aftenro - en meditativ stund- med Mikael Rahbæk Andreasen ? Merete Ørting ? Peter Møller Jensen ? Hanna Smidt20.00: Musik til nattens drømme - kontemplativ koncert med Oliver Hoiness og Stine Grøn21.00: Bordets gaver, en hellig stund - med brød og vin Oplev den smukke og utraditionelle Bellahøj kirke, når dørene slås op til en meditativ aften, hvor stilheden veksler med ord og toner i mørket. Du kan tænde lys foran ikonerne, slå dig ned for en stund og lytte til kirkens musikere, når de nænsomt bryder stilheden med sprøde toner og indtrængende ord, der taler til hjertet. 
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeStine Munch22/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeStine Munch22/03 -24 11:00
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen22/03 -24 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.22/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Stille- og meditationsgudstjenesteTimotheus KirkePernille Vinge Karlsson22/03 -24 17:00Start weekenden med en mulighed for stilhed, suppe og samvær i kirken. Vi starter med meditationsgudstjeneste, hvor bøn, stilhed, musik og fordybelse vil være i centrum. Efter gudstjenesten byder vi på et glas vin og noget skønt aftensmad, for mens vi har nydt roen i gudstjenesten har en lille gruppe af kirkens frivillige lavet suppe med masser af kærlighed og gode råvarer, som vi alle kan nyde sammen i krypten. Vi glæder os til at se dig.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeStine Munch23/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
GudstjenesteFrederiksholm KirkeMorten Sternberg23/03 -24 12:00Igen i år drager Morten præst paralleller mellem påsken, fodbold, fællesskab og troskab med en FREMragende fodboldgudstjeneste i Frederiksholm kirke. Og ligesom til jul, vil Taras brillere med sangen 'Thunder' på kirkens flygel.  Efter gudstjenesten går vi i samlet flok til Valby Stadion, hvor vi skal se kampen mellem BK-Frem og SfB-Oure. Alle er velkommen! NB: Der er egenbetaling til kampen.
HøjmesseSankt Clemens KirkeBo Wendt Berentsen24/03 -24 09:00Mark 14,3-9 eller Joh 12,1-16. Kirkekaffe og morgenbrød.
HøjmesseNylars KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen24/03 -24 09:00
GudstjenesteSkt. Peders KirkeLouise Christina Howard24/03 -24 09:00
GudstjenesteSankt Nicolai KirkePeter Hauge Madsen24/03 -24 09:00
GudstjenesteTejn KirkeÁki Kristoffer Nielsen24/03 -24 09:00
GudstjenesteHåndværkerhaven 49, 2400 København NVSamme præst som i Emdrup kirke24/03 -24 09:30
HøjmesseSundby KirkeChristine Beck24/03 -24 10:00
HøjmesseSankt Matthæus KirkeWilliam Salicath24/03 -24 10:00Uberørt af byens travlhed ligger Sct. Matthæus Kirke midt på Vesterbro. I næsten 150 år har mennesker siddet under kirkens høje hvælvinger. Til gudstjenester, der skaber plads til roen, troen & eftertanken. Foran døbefonten med deres kære små, ved alteret med deres elskede eller knuget af sorg sammen med deres døde. Til koncerter eller i fordybelse. I Sct. Matthæus Kirke fyldes dagene med både skønhed, evighed og fred. Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10. Der er kaffe og croissanter, du kan nyde under gudstjenesten. Gudstjenesten er ved William Salicath.
HøjmesseSimeons KirkePer Vibskov Nielsen24/03 -24 10:00
GudstjenesteHusumvold KirkeSognepræster Line Bjørn, Stig Boel & Dorte Pedersen24/03 -24 10:00Denne palmesøndag fejrer vi Husumvold Kirkes 64 års fødselsdag med en festgudstjeneste med musik af trompetist Niels Erik Mogensen, organist Helgi Breiner og kirkens sangere. Efter gudstjenesten er der kaffe, portvin og lagkage. Kl. 11.45 opfører organist Helgi Breiner og sangerne Fritjof Fuglesang og Martin Møller Vildbrand en kort koncert med engelsk barokmusik. Gudstjenesten er ved alle kirkens præster.  Vel mødt!
HøjmesseKorsvejskirkenLucas Madsen24/03 -24 10:00Mark. 14, 3-9 eller Joh. 12, 1-16
GudstjenesteKildevældskirkenRikke Vedel Hansen24/03 -24 10:00
HøjmesseChristians KirkePia Søltoft24/03 -24 10:00
HøjmesseStore Magleby KirkeJulie Helmer Kaas24/03 -24 10:00
HøjmesseSions KirkeAnne Kathrine Giversen24/03 -24 10:00Dagens tekster: Denne hellige lektie skriver profeten Zakarias: Bryd ud i jubel, Zions datter, råb af fryd, Jerusalems datter! Se, din konge kommer til dig, retfærdig og sejrrig, sagtmodig, ridende på et æsel, på en æselhoppes føl. Jeg tilintetgør vognene i Efraim og hestene i Jerusalem, krigsbuerne skal tilintetgøres. Han udråber fred til folkene, han hersker fra hav til hav og fra floden til jordens ender.  Zakarias' Bog 9,9-10 Epistlen skriver apostlen Paulus til filipperne: I skal have det sind over for hinanden, som var i Kristus Jesus, han, som havde Guds skikkelse, regnede det ikke for et rov at være lige med Gud, men gav afkald på det, tog en tjeners skikkelse på og blev mennesker lig; og da han var trådt frem som et menneske, ydmygede han sig og blev lydig indtil døden, ja, døden på et kors. Derfor har Gud højt ophøjet ham og skænket ham navnet over alle navne, for at i Jesu navn hvert knæ skal bøje sig, i himlen og på jorden og under jorden, og hver tunge bekende: Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære.  Filipperbrevet 2,5-11 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Markus: Da Jesus var i Betania i Simon den Spedalskes hus og sad til bords, kom der en kvinde med en alabastkrukke fuld af ægte, meget kostbar nardusolie. Hun brød krukken og hældte olien ud over hans hoved. Men nogle blev vrede og sagde til hinanden: »Hvorfor ødsle sådan med olien? Denne olie kunne jo være solgt for over tre hundrede denarer og givet til de fattige.« Og de overfusede hende. Men Jesus sagde: »Lad hende være! Hvorfor gør I det svært for hende? Hun har gjort en god gerning mod mig. De fattige har I jo altid hos jer, og når I vil, kan I gøre godt mod dem; men mig har I ikke altid. Hun har gjort, hvad hun kunne. Hun har på forhånd salvet mit legeme til begravelsen. Sandelig siger jeg jer: Hvor som helst i hele verden evangeliet prædikes, skal også det, hun har gjort, fortælles til minde om hende.«  Markusevangeliet 14,3-9 Eller Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Seks dage før påske kom Jesus til Betania, hvor Lazarus boede, han, som Jesus havde oprejst fra de døde. Dér holdt de et festmåltid for Jesus; Martha sørgede for maden, og Lazarus var en af dem, der sad til bords sammen med ham. Maria tog et pund ægte, meget kostbar nardusolie og salvede Jesu fødder og tørrede dem med sit hår; og huset fyldtes af duften fra den vellugtende olie. Judas Iskariot, en af Jesu disciple, han, som skulle forråde ham, sagde da: »Hvorfor er denne olie ikke blevet solgt for tre hundrede denarer og givet til de fattige?« Det sagde han ikke, fordi han brød sig om de fattige, men fordi han var en tyv; han var nemlig den, der stod for pengekassen, og han stak noget til side af det, der blev lagt i den. Da sagde Jesus: »Lad hende være, så hun kan gemme den til den dag, jeg begraves. De fattige har I jo altid hos jer, men mig har I ikke altid.« Den store skare af jøder fik nu at vide, at Jesus var der; og de kom derud ikke alene på grund af ham, men også for at se Lazarus, som han havde oprejst fra de døde. Men ypperstepræsterne besluttede også at slå Lazarus ihjel, for på grund af ham gik mange jøder hen og troede på Jesus. Næste dag hørte den store folkeskare, som var kommet til festen, at Jesus var på vej til Jerusalem. De tog da palmegrene og gik ham i møde, og de råbte:        Hosianna!        Velsignet være han, som kommer, i Herrens navn,        Israels konge! Jesus fik fat på et ungt æsel og satte sig på det, sådan som der står skrevet:        Frygt ikke, Zions datter!        Se, din konge kommer,        ridende på et æsels føl. Det forstod hans disciple ikke straks; men da Jesus var herliggjort, kom de i tanker om, at dette var skrevet om ham, og at det var det, man havde gjort med ham.  Johannesevangeliet 12,1-16
HøjmesseEsajas KirkeChristian Madsen24/03 -24 10:00
HøjmesseBethlehemskirken, Åboulevard 8Kirkens præster24/03 -24 10:00Palmesøndag. En familievenlig højmesse. Tema: Jesus hyldes som befrierkongen i Jerusalem. Vi lovsynger ham som vores befrier. Vi går med sang og palmegrene i hænderne i procession rundt om kirkens karré midt i gudstjenesten.
HøjmesseHans Egedes KirkeChristian Bro24/03 -24 10:00
HøjmesseTagensbo KirkeMads Graves Pedersen24/03 -24 10:00?Efter gudstjenesten er der mulighed kaffe og lidt hyggesnak ved lysgloben
HøjmesseGrundtvigs KirkeInge Lise Løkkegaard24/03 -24 10:00Hele følelsesregistret med dybe eksistentielle anliggender er i spil i ugen op til påske og i påskedagene. Det handler om liv og død, venskab og nærhed, svigt og frygt, ondskab og godhed, sorg og fortvivlelse, modløshed og håb, jublende glæde og almægtig og grænseløs kærlighed. Palmesøndag hører vi om Jesu indtog i Jerusalem ? hvordan han modtages med jubel og hyldestråb som ouverture til et equiem.
HøjmesseFlintholm KirkeFrederik Teglberg Damm24/03 -24 10:00
GudstjenesteFilips KirkeRikke Vanggaard24/03 -24 10:00Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe.
HøjmesseSundkirkenLine Bønding24/03 -24 10:00
HøjmesseHelligåndskirkenLeif G. Christensen og Trine Vestersøe24/03 -24 10:00Konfirmation med elever fra Det Kgl. Vajsenhus. Præster Leif G. Christensen og Trine Vestersøe
HøjmesseTårnby KirkeDaniel Vallentin Kjer24/03 -24 10:00
HøjmesseBrønshøj KirkeMia Lund Rao24/03 -24 10:00Højmesse Palmesøndag
HøjmesseVor Frue KirkeJohannes Gregers Jensen24/03 -24 10:00Højmessen er den gudstjeneste, der fejres kl. 10 på søn- og helligdage. Ved en højmesse er der tekstlæsning, prædiken og nadver i en fast liturgisk opbygning vekslen med salmesang, indrammet af præludium og postludium ved organisten. I højmessen er der ofte en eller flere dåb. Københavns Drengekor eller Vor Frue Kantori undersøtter salmesangen og synger typisk en motet efter prædiken. Højmesserne i Vor Frue Kirke varer normalt omkring fem kvarter, fra kl. 10 til 11.15; men de enkelte højmesser kan indeholde flere dåb, således så højmessen indimellem afrundes kl. 11.30.
HøjmesseSimon Peters KirkeJens Frederik Olsen24/03 -24 10:00
HøjmesseSkelgårdskirkenRasmus Peytz Stephansen + organist Rasmus Gerdes24/03 -24 10:00Palmesøndag er indledningen til påskeugen. På denne dag red Jesus ind i Jerusalem på et æsel. Jøderne hyldede ham som en konge, mens de viftede med palmegrene, deraf navnet palmesøndag. Forud for indtoget i Jerusalem blev Jesus salvet. Og denne salvning regnes som vigtig for forståelsen af Jesus, fordi det er her, han for alvor træder i karakter som Messias (den salvede).
HøjmesseGarnisonskirkenJacob Ørsted24/03 -24 10:00
HøjmesseDragør KirkeJens Bach Pedersen24/03 -24 10:00
HøjmesseKastrup KirkeAllan Ivan Kristensen24/03 -24 10:00
HøjmesseKingos KirkeAnders Graversen24/03 -24 10:00Højmessen palmesøndag er ved Anders Graversen. Der er kirkekaffe efter højmessen.
HøjmesseChristiansø KirkeEspen Norderhaug Brandt24/03 -24 10:00
HøjmesseLundehuskirkenLars Petersen24/03 -24 10:30
HøjmesseTaksigelseskirkenJulie Damlund24/03 -24 10:30
HøjmesseHellig Kors KirkeAndreas Christensen24/03 -24 10:30Højmesse - Palmesøndag er indledningen til påskeugen. På denne dag red Jesus ind i Jerusalem på et æsel. Jøderne hyldede ham som en konge, mens de viftede med palmegrene.
GudstjenesteAllinge KirkeElon Anders Enevoldsen Lauterlein24/03 -24 10:30
GudstjenesteAdventskirkenErik Meier Andersen24/03 -24 10:30Påsken indledes med Jesu´ indtog i Jerusalem, hvor folket hylder ham, råber ?Hosianna? og vifter med palmegrene. Men forventningerne til Israels konge, som befrier og frelser er kun begyndelsen til den dramatiske uge, som Jesus måtte gennemleve. Vi indleder påskeugen med en festlig gudstjeneste i fællesskab med Adventskoret, der vil ?synge påsken ind? for os. Efterfølgende kirkekaffe.
HøjmesseSolvang KirkeJonatan Hauge Noldegaard24/03 -24 10:30
GudstjenesteApostelkirkenNiels Nymann Eriksen24/03 -24 10:30Hver søndag samles vi i Apostelkirken til gudstjeneste på tværs af alder, forskellige livssituationer og kulturel baggrund. Mange iblandt os er tosprogede. Derfor simultantolkes vores gudstjenester til engelsk og farsi.  Vi indleder påsken palmesøndag ved Niels Nymann Eriksen. Efter gudstjenesten er alle velkommen til kaffe, te og samvær. Somme tider spiser vi frokost sammen. For børn  Hver søndag er der under gudstjenesten børnehjørne, inddelt efter alder, så vi trygt kan have det sjovt sammen. Vi fortæller bibelhistorier, leger, tegner og meget mere.  Af og til holder vi Alle børnene synger-gudstjenester, hvor børn på tværs af alder er sammen om musik og sanglege under gudstjenesten. Du kan finde datoer for Alle børn synger-gudstjenester i kalenderen. BibelundervisningHver søndag kl. 13 er der bibelundervisning, det er skiftevis på farsi og dansk med oversættelse til farsi.
HøjmesseSankt Jakobs KirkeRasmus Nøjgaard24/03 -24 10:30Gudstjenesten streames til hjemmesiden
GudstjenesteSankt Povls KirkeHans Vilhelm Breum Jakobsen24/03 -24 10:30Rebekka medvirker ved gudstjenesten på fløjte.
HøjmesseAalholm KirkeNN24/03 -24 10:30
HøjmesseFrederiks KirkeMikkel Wold24/03 -24 10:30
HøjmesseHolmens KirkePeter Thyssen24/03 -24 10:30Peter Thyssen Efter gudstjenesten er der kaffe i et af kirkens lokaler.
GudstjenesteSankt Pauls KirkeKathrine Bang Lilleør24/03 -24 10:30
HøjmesseSolbjerg KirkeLars Danner Madsen24/03 -24 10:30
HøjmesseLindevang KirkeMarie Louise Østergaard-Hansen24/03 -24 10:30
HøjmesseMargrethekirkenSøren Sievers24/03 -24 10:30Velkommen til højmesse i Valby Søndre Sogn Det er palmesøndag og du kan læse søndagens tekster her palmesøndag | Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i én af sognets to kirker. Vi mødes i kirken, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er et børnehjørne i begge kirker, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. I Johannes Døbers Kirke er der elevator på højre side nederst i tårnet. I Margrethekirken er der lige adgang til kirkerummet. Der er desuden teleslynge i begge kirker. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig
HøjmesseJohannes Døbers KirkeFælles højmesse i Margrethekirken24/03 -24 10:30
HøjmesseVestermarie KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen24/03 -24 10:30Velkommen, børn og barnlige sjæle, til familiegudstjeneste, hvor vi skal høre om alt det mærkelige, der sker i påsken! Her er der plads til at være børn med alt det krudt, Vorherre har skabt os med. Vi vil høre og synge om påsken, bede bønner i børnehøjde, bevæge os og fejre nadver sammen. Efter gudstjenesten er der påskeæggejagt i sognegårdshaven og lidt at spise.
GudstjenesteØsterlars KirkeTina Ravnsbjerg Damholt24/03 -24 10:30Familiegudstjeneste Børne- og Spirekor medvirker
GudstjenesteVigerslev KirkeHenrik Arendt Laursen24/03 -24 10:30Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe På Bibelselskabets hjemmeside kan man finde søndagens tekster: https://www.bibelselskabet.dk/praedikentekster-indevaerende-aar ?
GudstjenesteAa KirkeLouise Christina Howard24/03 -24 10:30
HøjmesseBellahøj KirkePeter Møller Jensen24/03 -24 10:30
HøjmesseBellahøj KirkePeter Møller Jensen24/03 -24 10:30Palmesøndag Søndagen inden påske ankommer Jesus og hans disciple i følge påskeberetningen til Jerusalem for at fejre den jødiske påske.  Jesus rider ind i Jerusalem på et æsel, men selvom transportmidlet er ydmygt, kan man langt fra sige det samme om den modtagelse, der venter ham: Da Jesus rider ind i byen, tager folk imod ham med jubelråb og store forventninger.  Modtaget med palmegrene Jerusalems indbyggere modtager altså Jesus som en konge, og for at hylde ham, breder en del af de fremmødte kapper ud på vejen foran ham, imens andre vifter med palmegrene.  Det er derfor, vi kalder dagen for palmesøndag. Den stille uge Palmesøndag indleder påskeugen, som også kaldes 'den stille uge' eller 'den hellige uge'. Det gør den, fordi ugen lægger op til eftertænksomhed og forberedelse forud for de dramatiske begivenheder i påskedagene.
HøjmesseTimotheus KirkeTrine-Amalie Fog Christiansen24/03 -24 10:30Velkommen til højmesse i Timotheuskirken Det er Palmesøndag og du kan læse søndagens tekster her Palmesøndag | Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i kirken, hvor vi mødes, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er en kasse med børnebøger i kirken og et børnehjørne i krypten, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. Der er en elevator på venstre side af kirken som kører op i kirken, Der er også en teleslynge i kirken. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig.
GudstjenesteNexø KirkePeder Skovbo Jørgensen24/03 -24 10:30Æggejagt
GudstjenesteVanløse KirkeSarah Bach la Cour24/03 -24 10:30Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i sognehuset
HøjmesseFrederiksberg KirkeHannah Svinth-Værge24/03 -24 10:30
HøjmesseFrederiksberg SlotskirkePia Nordin Christensen24/03 -24 10:30
HøjmesseVanløse KirkeSarah Bach la Cour24/03 -24 10:30
HøjmesseJesuskirkenFrank Bjørn Christensen24/03 -24 10:30
GudstjenesteNy KirkeBo Wendt Berentsen24/03 -24 10:30Kirkekaffe
HøjmesseTrinitatis KirkeErik Høegh-Andersen24/03 -24 10:30Palmesøndag. Ved Erik Høegh-Andersen.
HøjmesseNazaret KirkeJens Ole Carl Christensen24/03 -24 10:30
HøjmesseFrihavnskirkenLene Tvilling24/03 -24 10:30
GudstjenesteGrøndalskirkenUlla Toft24/03 -24 10:30
HøjmesseTingbjerg KirkeMette Basbøll24/03 -24 10:30Palmesøndag
HøjmesseHusum KirkeSognepræst Iben. H. Sørensen24/03 -24 10:30Højmesse hvor også Husum Kirkes Voksenkor medvirker
HøjmesseMariendals KirkeBirgitte Veit24/03 -24 10:30
HøjmesseEmdrup KirkeJóannis Fonsdal24/03 -24 10:30Duoen Maria og Laila med band medvirker. De vil med musik og sang fortælle påskens fantastiske beretning om Jesu lidelse, død og opstandelse.
GudstjenesteSankt Knuds KirkeFlemming Mose Lauridsen24/03 -24 10:30Børnekirke
GudstjenesteSankt Ols KirkeÁki Kristoffer Nielsen24/03 -24 10:30
HøjmesseKristkirkenMette Gramstrup24/03 -24 11:00Palmesøndag kan digtet fra Filipperbrevet kapitel 2 vers 5-11 læses også i 2.tekstrække. Den passer fint til læsningen fra Markusevangeliet kapitel 14 vers 1-9. Jeg læser fra vers 1 og ikke som alterbogen foreskriver fra vers 3. Det er af afgørende betydning at få de to første vers med som eksplicit påskeoverskrift, og den lige så eksplicitte påmindelse om i vers 2, at påske betyder lidelse og død, og at det derfor nu er opfyldelsen af de tre lidelsesforudsigelser i 8,31; 9,31 og 10,32-34 der forestår. For ret beset indleder kvinden med sin salvning af Jesus hans lidelseshistorie. Og i den henseende er hun den kvindelige parallelfigur til Judas, fordi han med SIN handling sætter lidelsesforløbet i gang. Men mens Judas sætter selve handlingsforløbet i gang, leverer kvinden med sin salvning kongeidentifikationen, som med den korsteologiske fortolkning ( korsteologien skal jeg nok forklare omhyggeligt i dagens tankeværksted efter gudstjenesten), der er lagt i munden på Jesus, kombinerer det davidistiske kongemotiv med forestillingen om Kristus som frelser på lidelsens og dødens vilkår. Mette Gramstrup er præst og leder tankeværkstedet efter gudstjenesten. 
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen og Børnekoret24/03 -24 11:00Påsken indledes med en gudstjeneste palmesøndag ved præst Jette Steffensen. Oplev også Børnekoret, som undervejs vil synge for os og med os. 
HøjmesseSankt Stefans KirkeThomas Høg Nørager24/03 -24 11:00Palmesøndag i Stefanskirken = påske for børn. Vi synger påskesalmer og - sange sammen med Stefanskirkens korskole. Vi hører påskens spændende historier. Vi ser Jesus ride ind på æselet.  Alle børn og voskne er velkomne. 
HøjmesseHans Tausens KirkeJeanette Sauerberg24/03 -24 11:00
HøjmesseAnna KirkeSusanne Voss Pedersen24/03 -24 11:00Påsken i Anna - læs mere på https://www.annakirke.dk/det-sker-i-anna/gudstjenester
HøjmesseSankt Thomas KirkeCharlotte Cappi Grunnet24/03 -24 11:00
GudstjenesteKapernaumskirkenStine Ravnborg Bro Nissen24/03 -24 11:00
HøjmesseSankt Johannes KirkeNicolai Halvorsen24/03 -24 11:00
HøjmesseKirken i ØrestadPer Ramsdal24/03 -24 11:00
HøjmesseAllehelgens KirkeLine Bønding24/03 -24 12:00
Anden gudstjenesteSkelgårdskirkenPoul Bo Sørensen + organist Rasmus Gerdes24/03 -24 12:00
GudstjenesteEliaskirkenMaria Fihl and Dr. Helen Orchard24/03 -24 13:00Gudstjeneste palmesøndag på engelsk - alle er velkommen til denne påskegudstjeneste.For Palm Sunday we plan one of our dialogue sermons, between Pastor Maria Fihl and Rev. Dr. Helen Orchard from Christ College, Cambridge. This time it will be about journeys! Journeys have ups and downs, as life itself. And Palm Sunday is a hard one ? it may be ever so joyous, but there is also quite a fair bit of suffering to come. How do we best journey through life?PastorsMaria Fihl and Dr. Helen Orchard MusicKira Martini - vocalClaus Waidtløv - tenorsaxOlivier Antunes - piano
HøjmessePlejecenteret SølundJeppe Carsce Nissen24/03 -24 14:00
GudstjenesteSkt. Peders KirkePeder Skovbo Jørgensen24/03 -24 14:00
HøjmesseSankt Lukas KirkeBettina C. Tranberg24/03 -24 14:00FAMILIEGUDSTJENESTE MED TEATER OG ÆSELBESØG Vi fejrer palmesøndag med fornemt besøg af to æsler, samt Sct. Lukas Kirkes helt eget dramahold bestående af tidligere minikonfirmander. Dramaholdet opfører deres egen selvskrevne forestilling i børnehøjde, om de bibelske begivenheder knyttet til påsken. Det bliver uden tvivl lige så sjovt og fjollet som altid! Efter gudstjenesten kan børn der har lyst få en ridetur på vores to æsler. Vi byder på boller og saft/kaffe.
GudstjenesteEmdrup KirkePakistansk præst24/03 -24 15:00
GudstjenesteHolmens KirkePeter Thyssen24/03 -24 17:00Peter Thyssen Efter gudstjenesten er der en forfriskning i et af kirkens lokaler.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeEva-Maria Schwarz24/03 -24 17:00
GudstjenesteMariakirkenAnita Rhwer24/03 -24 19:00Ved Anita Rohwer.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeJohannes Gregers Jensen25/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen25/03 -24 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.25/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Stille- og meditationsgudstjenesteBellahøj KirkePeter Møller Jensen25/03 -24 17:00Den stille uge er en gammel betegnelse for den sidste uge inden påske og den blev i århundreder betragtet som årets mest hellige uge, der kulminerede med Jesu korsfæstelse langfredag og efterfølgende opstandelse påskedag.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkePeter Skov-Jakobsen26/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen26/03 -24 12:00Tag plads i kirkerummet til musikandagten alle hverdage kl. 12.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke orgeltoner i det store kirkerum, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.26/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Stille- og meditationsgudstjenesteSundby KirkeDagens liturg26/03 -24 16:30Hver tirsdag kl. 16.30 beder vi om fred i os selv og i verden
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeMaria Fihl26/03 -24 17:00Sidste tirsdag i måneden kl. 17 Hvor skal man gå hen med sin sorg? Sorgmesserne er henvendt til alle der har brug for en gudstjeneste rettet mod tabet. Et sted at gå hen med sin smerte, et sted at mindes, erkende, genfinde livsmod og mening. Gudstjenesterne varetages af sognepræster fra hele Københavns stift. Denne gang af Maria Fihl, sognepræst i Helligåndskirken.
Stille- og meditationsgudstjenesteBellahøj KirkePeter Møller Jensen26/03 -24 17:00Den stille uge er en gammel betegnelse for den sidste uge inden påske og den blev i århundreder betragtet som årets mest hellige uge, der kulminerede med Jesu korsfæstelse langfredag og efterfølgende opstandelse påskedag.
Stille- og meditationsgudstjenesteSankt Nicolai KirkeHenriette Ry Nielsen26/03 -24 19:00Stilheden har vi alle brug for. Stilhed omkring os er vigtig, men også den stilhed vi kan få inde i os selv. Stillegudstjenesterne i Sct. Nicolai kirke foregår i en meditativ form, dæmpet lystænding og med levende lys oppe ved alteret. Gudstjenesten indeholder Taizé sange, som er en enkel kort form for lovsang der gentages flere gange. Ved at gentage disse sange kan teksten rodfæste sig. Kirkens kantori leder os i disse sange, og synger også selv en enkel motet. Imellem sangene vil der være stilhed til fordybelse og ro i kirkens rum, en kort refleksion af aftenens præst samt nadver og velsignelse. Efter gudstjenesten er der mulighed for at blive siddende i stilhed i kirken. Der vil også være mulighed for en personlig samtale med præsten. Der er planlagt Stillegudstjenester følgende dage: onsdag den 28. februar tirsdag den 26. marts i ?den stille uge? i påsken. Vi begynder kl.19.00 og slutter ca.kl.19.50. Vel mødt.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkePeter Skov-Jakobsen27/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
GudstjenesteFilips KirkePræst og organist27/03 -24 09:30Start dagen på den bedste måde, nemlig med morgensang i Filips kirke med efterfølgende kaffe eller te i salen. Hver onsdag kl. 9.30-10.30. Alle er velkomne. Da kirken for tiden males, foregår både sang og morgenkaffe i salen.
Anden gudstjenesteDragør KirkeAnette Salling Lyneborg og Jens Bach Pedersen27/03 -24 09:30
GudstjenesteJohannes Døbers KirkeKarin Thanning Christensen27/03 -24 10:00Morgengudstjeneste med tekstlæsning, salmesang og klavermusik. Bagefter drikker vi kaffe/the og spiser rundstykker sammen i krypten, hvor der også er lidt tid til at tale med de andre fremmødte.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.27/03 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteKastrup KirkeAllan Ivan Kristensen27/03 -24 12:00
Stille- og meditationsgudstjenesteBellahøj KirkePeter Møller Jensen27/03 -24 17:00Den stille uge er en gammel betegnelse for den sidste uge inden påske og den blev i århundreder betragtet som årets mest hellige uge, der kulminerede med Jesu korsfæstelse langfredag og efterfølgende opstandelse påskedag.
Stille- og meditationsgudstjenesteNazaret KirkeFrederik Berggren27/03 -24 19:00
HøjmesseSvaneke KirkeEspen Norderhaug Brandt28/03 -24 09:00
HøjmesseSundby KirkeChristine Beck28/03 -24 10:00
HøjmesseStore Magleby KirkeAndreas Sylvest Wille28/03 -24 10:00
HøjmesseHolmens KirkeMarie Ørgaard28/03 -24 10:00Marie Ørgaard
HøjmesseHans Egedes KirkeLouise Sihm Knudsen28/03 -24 10:00
HøjmesseGodthaabskirkenKirsten Jørgensen28/03 -24 10:00
HøjmesseKastelskirkenThomas Hansen Beck28/03 -24 10:00
HøjmesseVor Frue KirkeStine Munch28/03 -24 10:00Højmessen er den gudstjeneste, der fejres kl. 10 på søn- og helligdage. Ved en højmesse er der tekstlæsning, prædiken og nadver i en fast liturgisk opbygning vekslen med salmesang, indrammet af præludium og postludium ved organisten. I højmessen er der ofte en eller flere dåb. Københavns Drengekor eller Vor Frue Kantori undersøtter salmesangen og synger typisk en motet efter prædiken. Højmesserne i Vor Frue Kirke varer normalt omkring fem kvarter, fra kl. 10 til 11.15; men de enkelte højmesser kan indeholde flere dåb, således så højmessen indimellem afrundes kl. 11.30.
GudstjenesteSankt Pauls KirkeKathrine Bang Lilleør28/03 -24 10:30
HøjmesseSolbjerg KirkeLars Danner Madsen28/03 -24 10:30
HøjmesseHellig Kors KirkeAndreas Christensen28/03 -24 10:30Skærtorsdag - I dag mindes vi den sidste aften, hvor Jesus spiste med sine disciple og indstiftede nadveren.Der serveres ''kirkekaffe'' efter højmessen.
HøjmesseVor Frelsers KirkeMarlene Lindsten28/03 -24 10:30Skærtorsdag: Højmesse v/Marlene Lindsten
HøjmesseFrederiksberg KirkePia Nordin Christensen28/03 -24 10:30
HøjmesseFrihavnskirkenRikke Juul28/03 -24 10:30
HøjmesseAalholm KirkeMaria Hjort28/03 -24 10:30
HøjmesseSankt Bodils KirkeEspen Norderhaug Brandt28/03 -24 10:30
HøjmesseSankt Nicolai KirkePeter Hauge Madsen28/03 -24 10:30
HøjmesseHans Tausens KirkeCamilla Aggersbjerg28/03 -24 11:00
GudstjenesteKristkirkenMette Gramtrup28/03 -24 11:00Skærtorsdag autoriseres nadveren med den korsfæstedes og opstandnes egne ord, ihverfald i følge Paulus. ?Jeg har modtaget fra Kyrios og overleveret til jer?, skriver Paulus i 1.Korintherbrev kapitel 11 vers 23. Prædiketeksten er fra Johannesevangeliet. Det er tydeligt, at Johannesforfatteren er bekendt med de tre andre evangeliers fortællinger om det sidste måltid, Jesus spiser med Sine disciple. Han viser det ved at fastholde tiden før påske med Judas som forræderen, Peter som Dummepeter, den usikre og upålidelige, samt det uforstandsmotiv, som gør alle disciplene tungnemme overfor, hvad Kristusefterfølgelse kræver af selvafkald og ydmyg tjeneste. Men hos Johannes er der INGEN indstiftelse af nadveren. Det bliver til, at Jesus foretager en fodvaskning og samtidig udlægger, hvad han gør til eksemplarisk efterfølgelse. Efter prædikenen, indstiftes nadveren, og vi slutter med fadervor og velsignelse, ligesom når konfirmanderne er til præst.  Herefter spiser vi nadver ved pølsevogn uden for kirken. Det er gratis. Det er for konfirmander, deres venner og deres familier, og så er det som altid også for alle andre.   Mette Gramstrup er prædikant.
Anden gudstjenesteKildevældskirkenRikke Vedel Hansen og Lisbeth Juhl Jørgensen28/03 -24 11:00Vi fejrer skærtorsdag sammen. Først med en gudstjeneste i kirken, hvor sognepræsterne Rikke Vedel Hansen og Lisbeth Juhl Jørgensen medvirker. Derefter går vi ned i krypten, hvor der serveres lam med tilbehør. Billetter til middagen koster kr. 50,-, inklusive drikkevarer, skal købes på kirkekontoret senest den 21. marts.Bemærk, at der kun er adgang til middagen med en gyldig spisebillet.
HøjmesseHelligåndskirkenLeif G. Christensen28/03 -24 11:00Skærtorsdag. Højmesse ved Leif G. Christensen
HøjmesseSankt Johannes KirkePer Vibskov Nielsen28/03 -24 11:00
GudstjenesteEliaskirkenLars Obel, Maria Fihl og William Salicath28/03 -24 13:00Kom med til påskens måltidsgudstjeneste skærtorsdag i Eliaskirken, hvor vi spiser sammen i kirkerummet. Der vil være en kort refleksion af en af kirkens præster, salmer og nadver naturligvis. Til sidst vil der være rundtur i kirkens tårne, for dem der skulle have lyst til det. Husk tilmelding senest 24. marts kl. 16Det koster 50 kr. for voksne. Børn under 10 år er gratis men skal også tilmeldes. Se nedenfor. PræsterLars Obel // Maria Fihl // William Salicath MusikMette Juul - vokal // Christina von Bülow - altsax & fløjte // Olivier Antunes - piano
GudstjenesteHelligåndskirkenMânguak` Dalager28/03 -24 14:00Grønlandsk gudstjeneste. Præst Mãnguak` Dalager
HøjmessePlejecenteret SølundJeppe Carsce Nissen28/03 -24 14:00Skærtorsdags-gudstjeneste
GudstjenesteAllinge KirkeElon Anders Enevoldsen Lauterlein28/03 -24 16:00
HøjmesseSundkirkenSuzette Ejdrup28/03 -24 16:00Med efterfølgende påskemiddag  Tilmelding til middagen på tlf.: 32 58 31 30
HøjmesseNazaret KirkePeter Päivinen Ellerbek28/03 -24 16:00
GudstjenesteHasle KirkeSe Ruts Kirke28/03 -24 16:00
GudstjenesteRuts KirkeJens Jørgen Rasmussen28/03 -24 16:00Fællesgudstjeneste
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen28/03 -24 17:00Gudstjeneste ved Jette Steffensen. Bagefter spiser vi sammen. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig - alle er velkommen.Se påskens øvrige gudstjenester.
Anden gudstjenesteSankt Markus KirkeNikolaj Zeuthen28/03 -24 17:00
HøjmesseSions KirkeMette Kathrine Grosbøll28/03 -24 17:00Traditionen tro holder vi fælles middag skærtorsdag. Vi begynder med gudstjeneste kl. 17.00 og går bagefter op i kirkens ovensal, hvor vi sammen spiser dejlig lammesteg med tilbehør. Pris: 125 kr. inkl. vin/øl/vand. Tilmelding senest den torsdag den 21.3. kl. 13.00 på kirkekontoret eller på tlf. 39292606.  Dagens tekster: Salmisten skriver: Halleluja. Jeg elsker Herren, for han har hørt min tryglen, han vendte sit øre mod mig, da jeg råbte. Dødens bånd omgav mig, dødsrigets trængsler ramte mig, jeg fandt kun nød og elendighed. Da påkaldte jeg Herrens navn: Ak, Herre, red mit liv! Herren er nådig og retfærdig, vor Gud er barmhjertig; Herren vogter de uerfarne, jeg var hjælpeløs, men han frelste mig. Fald til ro igen, min sjæl, for Herren har handlet vel imod dig. Du har reddet mit liv fra døden, mine øjne fra at græde og min fod fra at snuble. Jeg kan vandre for Herrens ansigt i de levendes land. Jeg troede, derfor talte jeg. Jeg er hårdt plaget. Jeg sagde i min angst: Alle mennesker er løgnere. Hvordan kan jeg gengælde Herren alle hans velgerninger mod mig? Jeg løfter frelsens bæger og påkalder Herrens navn. Jeg indfrier mine løfter til Herren for øjnene af hele hans folk. Dyrebart i Herrens øjne er hans frommes liv. Ak, Herre, jeg er din træl, jeg er din træl, din trælkvindes søn, du har løst mine lænker. Jeg bringer dig slagtoffer til tak og påkalder Herrens navn. Jeg indfrier mine løfter til Herren for øjnene af hele hans folk, i forgårdene til Herrens tempel, i din midte, Jerusalem.  Salmernes Bog 116,1-19 * Epistlen skriver apostlen Paulus i sit første brev til korintherne: Jeg har modtaget fra Herren og også overleveret til jer, at Herren Jesus i den nat, da han blev forrådt, tog et brød, takkede, brød det og sagde: »Dette er mit legeme, som gives for jer; gør dette til ihukommelse af mig!« Ligeså tog han også bægeret efter måltidet og sagde: »Dette bæger er den nye pagt ved mit blod; gør dette, hver gang I drikker det, til ihukommelse af mig!« For hver gang I spiser dette brød og drikker bægeret, forkynder I Herrens død, indtil han kommer.  Første Korintherbrev 11,23-26 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Det var før påskefesten, og Jesus vidste, at hans time var kommet, da han skulle gå bort fra denne verden til Faderen; han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste. Og mens de holdt måltid ? Djævelen havde allerede sat sig for, at Judas, Simon Iskariots søn, skulle forråde ham; og Jesus vidste, at Faderen havde lagt alt i hans hænder, og at han var udgået fra Gud og nu gik tilbage til Gud ? så rejser Jesus sig fra bordet og lægger sin kjortel, tager et klæde og binder det om sig. Derefter hælder han vand op i et fad og giver sig til at vaske disciplenes fødder og tørre dem med klædet, som han havde bundet om sig. Han kom så til Simon Peter, og Peter sagde til ham: »Herre, vasker du mine fødder?« Jesus svarede ham: »Hvad jeg gør, fatter du ikke nu, men senere skal du forstå det.« Peter sagde: »Aldrig i evighed skal du vaske mine fødder.« Jesus svarede: »Hvis jeg ikke vasker dig, har du ikke lod og del sammen med mig.« Simon Peter sagde til ham: »Herre, så ikke kun fødderne, men også hænderne og hovedet!« Jesus sagde til ham: »Den, der er badet, behøver ikke at få vasket andet end fødderne, men er ren over det hele. Og I er rene; dog ikke alle.« Han vidste nemlig, hvem der skulle forråde ham; derfor sagde han: I er ikke alle rene. Da han nu havde vasket deres fødder og taget sin kjortel på og sat sig til bords igen, sagde han til dem: »Forstår I, hvad jeg har gjort mod jer? I kalder mig Mester og Herre, og med rette, for det er jeg. Når nu jeg, jeres Herre og Mester, har vasket jeres fødder, så skylder I også at vaske hinandens fødder. Jeg har givet jer et forbillede, for at I skal gøre, ligesom jeg har gjort mod jer.«   Johannesevangeliet 13,1-15
HøjmesseAnna KirkeJonna Annette Juel R Dalsgaard28/03 -24 17:00Skærtorsdag med fællesspisning i kirkerummet - tilmeld dig aftensmad på mail: annakirke2200@gmail.com Læs mere på https://www.annakirke.dk/det-sker-i-anna/gudstjenester
HøjmesseEsajas KirkePia Søltoft28/03 -24 17:00Efter gudstjenesten er der fællesspisning i kirkens krypt.
GudstjenesteØsterlars KirkeTina Ravnsbjerg Damholt28/03 -24 17:00Vi holder gustjeneste og spiser sammen
GudstjenesteGrundtvigs KirkeInge Lise Løkkegaard28/03 -24 17:00Hele følelsesregistret med dybe eksistentielle anliggender er i spil i ugen op til påske og i påskedagene. Det handler om liv og død, venskab og nærhed, svigt og frygt, ondskab og godhed, sorg og fortvivlelse, modløshed og håb, jublende glæde og almægtig og grænseløs kærlighed. Skærtorsdag hører vi om Jesu indstiftelse af nadveren og den tilgivelse og det ubrydelige fællesskab, han med nadveren inddrager os i uanset, hvor anløbne vi så end måtte være. Stemningsfuld måltidsgudstjenste i kirkens krypt. Det er gratis at spise med. 
GudstjenesteLundehus KirkeJulie Damlund28/03 -24 17:00Skærtorsdag i Lundehus. Aftengudstjeneste med altergang ved sognepræst Julie Damlund.  Efter gudstjenesten er der fælles påskemåltid med lam og et glas vin.
HøjmesseTimotheus KirkeJesper Engholm28/03 -24 17:00Velkommen til en særlig måltidsgudstjeneste.  Vi fylder kirken med langbord og sang og byder ind til et let måltid mad med lam og vin. Koret synger traditionen tro sange fra Jesus Christ Superstar med Bjørn ved roret. Det er nærvær og fest. Det er for alle, og det er gratis.  Glædelig skærtorsdag! Velkommen til højmesse i Timotheuskirken Det er Skærtorsdag og du kan læse søndagens tekster her Skærtorsdag | Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i kirken, hvor vi mødes, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er en kasse med børnebøger i kirken og et børnehjørne i krypten, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. Der er en elevator på venstre side af kirken som kører op i kirken, Der er også en teleslynge i kirken. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig.
GudstjenesteVestermarie KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen28/03 -24 17:00Skærtorsdag er der eftermiddagsgudstjeneste med nadver, hvor vi skal høre om Jesus? sidste aften, hvor han vasker sine venners fødder ? en mærkelig gestus, som vi vil fordybe os i. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i sognegården. Tilmelding til spisning til Birgitte Ekstrøm på mail b.eks@icloud.com
HøjmesseSankt Lukas KirkeHelle Poulsen28/03 -24 17:00PÅSKEMÅLTID I SANKT LUKAS KIRKE   Skærtorsdag aften kl. 17   Begynd påskeferien i kirken omkring et smukt bord med brød og vin, lam, kardemommeris yoghurtdip, grønne salater med granatæblekerner, tørrede abrikoser og mandler.   Oplev en anderledes gudstjeneste med sang og musik, fortællinger om den jødiske påske og ord om, hvorfor den kristne påske begynder skærtorsdag aften.   Aftenen er åben for alle, så længe der er plads omkring bordet.   Tilmelding er velkommen på mail hpo@km.dk til præst Helle Poulsen eller til kordegn Jette Wainø Topsøe-Jensen på telefon 30353599.  
Anden gudstjenesteHusumvold KirkeSognepræst Line Bjørn28/03 -24 17:00Aftenen begynder med en gudstjeneste ved sognepræst Line Bjørn. Organist Helgi Breiner og klarinetist Anna Klett spiller til gudstjenesten. Bagefter er der fællesspisning.  Husk tilmelding til spisning senest søndag d. 24. marts. Det koster 35 kr. for voksne. Vel mødt!
Anden gudstjenesteVor Frue KirkePeter Skov-Jakobsen28/03 -24 17:00
HøjmesseTrinitatis KirkeAnne Edmond Pedersen28/03 -24 17:00Skærtorsdag. Nadvergudstjeneste. Musik af Maurice Duruflé og Edward Elgar. Trinitatis Kirkes Kor. Kristoffer Thams, orgel. Ved Anne Edmond Pedersen.
GudstjenesteSct. Matthæus KirkeBirgitte Kragh Engholm28/03 -24 17:00Ved Birgitte Kragh Engholm. Se påskens øvrige gudstjenester.
HøjmesseSimon Peters KirkeAnne Louise Nielsen28/03 -24 17:00
Anden gudstjenesteChristians KirkeKaren Felter Vaucanson28/03 -24 17:00Vi markerer Skærtorsdag i Christians Kirke med fælles frokost i/ved kirken. Under frokosten vil der være en kort gudtjeneste ved Karen Felter Vaucanson. Der vil være begrænsede pladser til frokosten. Tilmeldingen skal ske via tilmeldingsformularen på christianskirke.dk - den åbner fredag 1. marts og lukker, når samtlige pladser er reserveret.
GudstjenesteSkelgårdskirkenKamilla Bugge28/03 -24 17:00Gudstjeneste og fællesmåltid Skærtorsdag d. 28. marts kl. 17.00-20.00: Vi inviterer til skærtorsdagsgudstjeneste, hvor vi serverer et hjemmelavet 3-retters påske-måltid. Musikken vil blive en stor del af oplevelsen, hvor Alia og koret har en særlig og smuk musikalsk oplevelse til os. Kamilla står for ordet og vi glæder os til denne aften. Det er gratis at deltage og alle er meget velkomne, - men af hensyn til traktementet vil vi blive glade for en tilmelding til kirkekontoret. Skærtorsdag: er dagen før langfredag, hvor Jesus korsfæstes, og tre dage før påskesøndag. Nadveren, som Jesus ved det sidste måltid indstifter på skærtorsdag, udgør sammen med dåben den lutherske kristendoms to sakramenter. Indstiftelsen er beskrevet i Matthæusevangeliet 26, men det er ordlyden fra Paulus' første brev til Korintherne kapitel 11, der er bevaret i folkekirkens liturgi: ''... Herren Jesus i den nat, da han blev forrådt, tog et brød, takkede, brød det og sagde: »Dette er mit legeme, som gives for jer; gør dette til ihukommelse af mig!« Ligeså tog han også bægeret efter måltidet og sagde: »Dette bæger er den nye pagt ved mit blod; gør dette, hver gang I drikker det, til ihukommelse af mig!''. Ved samme måltid bliver Jesus forrådt af Judas for 30 sølvpenge. Judas er af Jesu profeti om, at en af de tolv vil forråde ham, udset til dette. Senere går Jesus ud i Getsemane Have og beder om at måtte slippe for det, som han ved venter langfredag. Han bliver dog som bekendt arresteret og ført bort. Apostlen Peter følger efter, men nægter tre gange i løbet af natten, at han kender Jesus. også dette havde Jesus forudset og sagt: at inden hanen galer to gale, skulle Peter have fornægtet ham tre gange. Peter græder bitterligt, da det går op for ham. Rundt om i landet er man i stadig stigende grad begyndt at holde måltidsgudstjenester Skærtorsdag. Nogle af dem er reelle middage, andre er mere symbolske, men alle spises til minde om dengang, hvor Jesus afbrød det jødiske påskemåltid og indstiftede den nye pagt: Nadveren, som vi stadig spiser hver søndag til hans ihukommelse. Ordet 'skær' i dagens navn betyder ren. Det er også den aften, hvor Jesus vasker disciplenes fødder.
GudstjenesteTårnby KirkeLaila Bomose28/03 -24 17:00Skærtorsdag er en aften i fællesskabets tegn. Vi starter med en stemningsfuld aftengudstjeneste kl.17. Kl. 18 spiser vi sammen - akkurat som Jesu disciple også gjorde skærtorsdag aften. Spisningen foregår i sognegården og undervejs vil vi synge et par fællessange fra højskolesangbogen. På menuen er der lam. Tilmelding via kirkens hjemmeside senest fredag den 22. marts. 
HøjmesseBellahøj KirkePeter Møller Jensen og Louise Getreuer Miskow28/03 -24 17:00Skærtorsdag d. 28. marts inviterer Bellahøj Kirke til påskemiddag i forbindelse med aftenens Bellahøjmesse kl. 17.00. Det store korsbord bliver dækket på fineste vis, og både gudstjenesten og den efterfølgende middag finder sted omkring bordet i kirkerummet. Menuen denne aften vil være: Forret - Bitre salater   Hovedret - Vegetarisk Shepherds pie Dessert - Rådhuspandekager a la Bellahøj Kirke Der er tilmelding til middagen, som koster 100 kr. og det er inkl. drikkevarer (vin, øl eller vand).  Du kan tilmelde dig her eller ringe til kirkens kontor på 38 28 55 58
HøjmesseGarnisonskirkenJacob Ørsted28/03 -24 17:00
GudstjenesteDragør KirkeAnette Salling Lyneborg28/03 -24 17:00Mød ham, din sognepræst, og dine naboer til en helt særlig aften i din kirke. Af praktiske hensyn ville vi være glade for tilmeldinger via hjemmesiden www.dragorkirke.dk. Fri adgang til gudstjenesten.
GudstjenesteApostelkirkenThomas Frovin28/03 -24 17:00Livet giver os byrder at bære på. Nogle af dem giver vi også til os selv. Vi kan bære skyld over noget, vi gjorde, sagde eller undlod at gøre. Følelsen af skyld og skam kan gøre os nedbøjede og indadvendte. Det kan blive vanskeligt at se livet i øjnene med den trods og det mod, det kræver, når man er skuffet over sig selv. Skriftemålet er en oldgammel kirkelig tradition. Ved denne enkle gudstjeneste skærtorsdag lægger vi i tavshed det fra os, som vi bærer på. Og vi får lov til at høre og tage imod, at vi hos Gud mødes med kærlighed og tilgivelse.  Det er den kærlighed og tilgivelse vi må leve af. Og det er med udgangspunkt i den, at vi må vandre ud i livet, sådan som det ser ud for os hver især. Ved Thomas Frovin.  Se påskens øvrige gudstjenester.
GudstjenesteSankt Ibs KirkeLise Dürr Nielsen28/03 -24 17:00Vi spiser sammen efter gudstjenesten
GudstjenesteSankt Knuds KirkeFlemming Mose Lauridsen28/03 -24 17:00Skærtorsdagsspisning efter gudstjenesten
HøjmesseKastrup KirkeSusanne Worm Steensgaard28/03 -24 17:00Nadvergudstjeneste kl. 17 Stemningsfyldt gudstjeneste og fællesspisning i kirkerummet, hvor vi mindes den dag, Jesus spiste påskemåltidet sammen med sine disciple i Jerusalem, inden han blev taget til fange og korsfæstet. Traditionen tro spiser vi aftensmad sammen i kirkens rum. Menuen bliver i år lammegryde med salat og nybagt brød.
GudstjenesteNathanaels KirkeThomas Øgaard Olsson28/03 -24 17:00
HøjmesseKapernaumskirkenStine Ravnborg Bro Nissen28/03 -24 17:00Måltidsgudstjeneste ? I den nat, da han blev forrådt. Skærtorsdag er de store følelsers dag. Palmesøndags eufori lever stadig, påskemåltidet skal forberedes og Jesus er sammen med sine nærmeste. Men rundt om hjørnet lurer katastrofen. Forræderi, lidelsen, sorgen. Vi starter i kirken kl. 17 med en gudstjeneste, hvor vi deler brød og vin, og ihukommer den allerførste Skærtorsdag. Efterfølgende spiser vi sammen. Alle er hjerteligt velkomne. Arrangementet er gratis. Meld dig til her, så vi ved, hvor mange vi skal lave mad til: https://forms.churchdesk.com/f... Find mere info på hjemmesiden: https://www.kapernaumskirken.d... 
HøjmesseKingos KirkePer Damgaard Pedersen og ICC28/03 -24 17:00Skærtorsdagsgudstjenesten kl. 17 er ved præst Per Damgaard Pedersen og ICC - International Christian Community.
HøjmesseVestermarie kirkeLaura Cæcilie Engell Jessen28/03 -24 17:00
HøjmesseSankt Nicolai KirkeNana Schiøtt Hansen og Henriette Ry Nielsen28/03 -24 17:00Skærtorsdag markerer indstiftelsen af Nadveren og Den nye Pagt. det vil vi gerne fejre med en gudstjeneste kl. 17.00, hvor vi spiser et fælles måltid som en del af gudstjenesten.  Alle er meget velkomne til at møde op. Man kan give et beskedent beløb til mad og vin.
GudstjenesteTejn KirkeÁki Kristoffer Nielsen28/03 -24 17:00
GudstjenesteTagensbo KirkeMads Graves Pedersen28/03 -24 17:30
GudstjenesteFlintholm KirkePeter Kristian Friis28/03 -24 17:30Skærtorsdag - Jesus' sidste måltid med sine disciple Nadvergudstjenesten er bygget op om Jesus sidste måltid med sine disciple skærtorsdag aften. Gudstjenesten foregår omkring et langbord i kirkerummet, og når vi i liturgien har hørt Jesus bryde brødet, så spiser vi. Maden bliver tapas-agtig med en række elementer fra det jødiske påskemåltid, men også indslag fra madkulturen i Mellemøsten.Kirkens kor og organist medvirker.Maden er gratis, og der er ingen tilmelding.Alle er velkomne - både børn og voksne.
GudstjenesteMariendals KirkeSandra Kastfelt28/03 -24 17:30
GudstjenesteNazaret KirkePeter Päivinen Ellerbek28/03 -24 17:30
GudstjenesteKorsvejskirkenMiriam Joensen28/03 -24 18:00Vi samles til gudstjeneste og til et fællesmåltid, som det nu er en fast tradition for her i kirken. Vi håber at se dig til denne aften, hvor vi sammen husker kærligheden til næsten, til Gud og hvor vi mindes det sidste måltid, som Jesus havde med sine disciple.
HøjmesseBethlehemskirkenKirkens præster28/03 -24 18:00Skærtorsdag aften. Gudstjeneste i 3 afsnit til minde om Jesu sidste aften med apostlene før hans henrettelse. Denne aften vaskede Jesus disciplenes fødder, og i kirken tvættes vi på pande og håndled som en renselse og indvielse til tjeneste i renhed og hellighed. Jesus spiste med disciplene og vi går over i menighedshuset og spiser sammen og hører en bordtale. Sidste del er nadveren, for Jesus indstiftede nadveren denne aften. Gudstjenesten afsluttes med læsning af Jesu tale til disciplene denne aften.
GudstjenesteKøbenhavns HøjskoleforeningKirkens præster28/03 -24 18:00Skærtorsdag holder vi måltidsgudstjeneste i Højskoleforeningens Have
GudstjenesteApostelkirkenThomas Frovin28/03 -24 18:00Skærtorsdag i Apostelkirken Kl. 18 FestmåltidVi steger lammekød i kirken, og alle bidrager med tilbehør til fælles buffet - så tag et brød, en salat, nogle kartofler, ris eller andet med til fælles glæde. Vi deler den mad, der er. Kl. 19 GudstjenesteGudstjeneste ved Thomas Frovin. Vi afslutter gudstjenesten med at afklæde alteret og lægge et sort klæde over det. Det sorte klæde bliver liggende indtil påskedags morgen. Se påskens øvrige gudstjenester.
Anden gudstjenesteGrøndalskirkenUlla Toft28/03 -24 18:00I år fejrer vi Skærtorsdag med gudstjeneste i kirken, hvorefter der er fællesspisning, sang og kaffe i krypten:  Torsdag d. 28. marts kl. 18.00 Pris for middagen: 100 kr.  Tilmelding til kirkekontoret senest 20. marts. Betaling via mobilepay på 48286 eller i kontanter (på dagen eller ved tilmelding).
HøjmesseKirken i ØrestadRikke Weissfeld og Per Ramsdal28/03 -24 18:00
HøjmesseEmdrup KirkeJóannis Fonsdal28/03 -24 18:30
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSigne Malene Berg28/03 -24 19:00Kirken er åben kl. 19-23 som rum for andagt, ro og eftertanke. Tænd et lys, skriv en bøn. Meditativ klassisk sang gennem aftenen fra kl. 19.30 ved mezzosopran Elisabeth Ørsnes Gadegaard.Ord og Brød kl. 20 v/ Signe Malene Berg. Bøn for natten kl 22  v/ Signe Malene Berg. 
HøjmesseMargrethekirkenKarin Thanning Christensen28/03 -24 19:00Aftengudstjeneste kl. 19.00 ved sognepræst Karin Thanning Skærtorsdag indstiftede Jesus nadveren og sagde, at Han altid vil være hos os, når vi gør det samme. Vi holder derfor nadvergudstjeneste sammen. Bagefter er der ost og rødvin i sideskibet.Læs dagens tekster her Skærtorsdag | Bibelselskabet
HøjmesseJohannes Døbers KirkeFælles højmesse i Margrethekirken28/03 -24 19:00
GudstjenesteSankt Thomas KirkeDorte Bolgan Thomsen28/03 -24 19:00
GudstjenesteAa KirkeLouise Christina Howard28/03 -24 19:00
GudstjenesteFilips KirkeBo Heikendorf Petersen28/03 -24 19:00Traditionen tro byder Filips Kirke inden for til en stemningsfuld aftengudstjeneste med efterfølgende let måltid i salen.Alle er velkomne
GudstjenesteTaksigelseskirkenLars Petersen28/03 -24 19:00Aftengudstjeneste med altergang ved sognepræst Signe von Münchow Krarup-Leth Nykrog.  Efter gudstjenesten, som varer en time, spiser vi lam, brød og vin til aftensmad. 
HøjmesseFrederiksberg SlotskirkeBenedikte Sommer28/03 -24 19:00Denne aftengudstjeneste i Frederiksberg Slotskirke bliver noget helt særligt, når vi samles omkring et smukt opdækket bord i kirken og spiser et let måltid.  Der er ingen tilmelding og ingen betaling.
Anden gudstjenesteBrorsons KirkeNicolaj Stubbe Hørlyck28/03 -24 19:00Skærtorsdag. Vi mindes den sidste aften hvor Jesus spiste med sine disciple og indstiftede nadveren. Gudstjeneste foregår som et rituelt måltid ved langborde i kirken, med læsninger, refleksion, salmer og musik. Tilmelding ikke nødvendig. 
GudstjenesteSolvang KirkeCarsten Kofoed Espersen28/03 -24 19:00Efter gudstjenesten drikkes en kop kaffe og sammen synger vi nogle af påskens skønne salmer og sange. 
GudstjenesteSankt Jakobs KirkeRasmus Nøjgaard28/03 -24 19:00AFTENGUDSTJENESTE Påsken indledes torsdag aften i erindring om det sidste måltid. En gudstjeneste båret af musik og meditation over måltidsfællesskabets betydning, både dengang Jesus samledes med sine disciple dagen ind han korsfæstedes, og i dag.  Skaber måltidet i dag fællesskab eller bruger vi også måltidet til at adskille os fra andre ved at definere vores egen unikke identitet?  I løbet af gudstjenesten vil der være lidt at smage på, men kun ord og toner at blive mæt af. Prædikant: Rasmus Nøjgaard
GudstjenesteSankt Povls KirkeHans Vilhelm Breum Jakobsen28/03 -24 19:30Aftengudstjeneste med lovsang.
HøjmesseFrederiks KirkeMikkel Wold28/03 -24 19:30
GudstjenesteVigerslev KirkeHenrik Kofod Larsen28/03 -24 19:30Forud for Skærtorsdagens gudstjeneste inviteres til jødisk påskemåltid og fællesspisning: Det kan være en øjenåbner at se vores påske i lyset af den jødiske. Under ledelse af Jonas Kattner Sørensen, skal vi sammen høre, smage og tage del i et traditionelt jødisk påskemåltid. Derefter vil vi i hinandens gode selskab spise påskelam sammen. PRIS: 50 kr. for voksne, børn gratis. Tilmelding senest Palmesøndag, 24. marts til kontoret: vigerslev.sognvalby@km.dk eller på tlf. 3630 2321. Aftenens program: 17:00-18:00: Jødisk påskemåltid 18:10-19:00: Fællesspisning (påskelam) 19:30: Skærtorsdagsgudstjeneste ved Henrik Kofod Larsen ? På Bibelselskabets hjemmeside kan man finde søndagens tekster: https://www.bibelselskabet.dk/praedikentekster-indevaerende-aar ?
HøjmesseRø KirkeNikolaj Hartung Kjærby28/03 -24 19:30Joh 13,1-15.
GudstjenesteSimeons KirkeLouise Britze og Per Vibskov Nielsen28/03 -24 19:30
GudstjenesteNexø KirkePeder Skovbo Jørgensen28/03 -24 19:30
GudstjenesteNy KirkeBo Wendt Berentsen28/03 -24 19:30
GudstjenesteBrønshøj KirkeKarsten Thomsen28/03 -24 19:30Skærtorsdagsgudstjeneste
HøjmesseSankt Stefans KirkeThomas Høg Nørager28/03 -24 20:00Skærtorsdag holder vi fri-bar-gudstjeneste om aftenen med DJ Anthon Stacks og sognepræst Thomas Høg Nørager bag baren.  Anthon Stacks har igennem de sidste 10 år været ejer af pladebutikken Palmspree Records i Stefansgade og har desuden været at finde bag pladespillerne rundt omkring i København de sidste 15 år, samt som radiovært. Stilen er bred og fokuserer på tidløs musik fra historien om det er jazz, soul, house eller hiphop. Anthon Stacks har efterhånden flere gange leveret rytmerne til vores skærtorsdags- fri bar ? gudstjeneste. Kom som du er og tilbring en aften i kirken, hvor nadveren, vinen og brødet er fælles centrum. Vi begynder gudstjenesten med at indstifte nadveren, og der er flere druer at vælge imellem. Alt i baren er gratis, Jesus har betalt regningen.  Skærtorsdag var dagen, da Jesus spiste et sidste måltid med sine disciple, før han gik sin skæbne og tilfangetagelse i møde. Det var et fortroligt selskab med allerbedste venner, men samtidig hang det forestående forræderi i luften.
GudstjenesteSankt Bodils KirkeEspen Norderhaug Brandt29/03 -24 09:30
HøjmesseChristians KirkePia Søltoft29/03 -24 10:00Velkommen til Langfredagsgudstjeneste med meditationer over de syv korsord, ledsaget af musik. Gudstjenesten er ved sognepræst Pia Søltoft.
HøjmesseStore Magleby KirkeGitte Tine Turin29/03 -24 10:00
HøjmesseSions KirkeMette Kathrine Grosbøll29/03 -24 10:00Dagens tekster: Salmisten skriver: Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig? Du er langt borte fra mit råb om hjælp og fra mit skrig. Min Gud, jeg råber om dagen, men du svarer ikke, og om natten, men jeg finder ikke ro. Du troner som den hellige, du, som Israel lovsynger. Vore fædre stolede på dig, de stolede på dig, og du udfriede dem. De klagede til dig og blev reddet, de stolede på dig og blev ikke gjort til skamme. Men jeg er en orm, ikke en mand, en skændsel for mennesker, foragtet af folk. Alle, der ser mig, spotter mig, de vrænger mund og ryster på hovedet: »Han har overgivet sin sag til Herren, lad ham udfri ham, han må redde ham, han holder jo af ham!« Det var dig, der hjalp mig ud af moders liv og gav mig tryghed ved moders bryst. Til dig var jeg overladt fra min fødsel, fra moders liv var du min Gud. Hold dig ikke borte fra mig, for nøden er nær, og ingen hjælper mig! Stærke tyre omgiver mig, Bashanbøfler omringer mig; rovgriske og brølende løver spærrer gabet op mod mig. Jeg er som vand, der hældes ud, alle mine knogler falder fra hinanden, mit hjerte er som voks, det smelter i livet på mig. Min gane er tør som et potteskår, min tunge klæber til gummerne, du lægger mig i dødens støv. Hunde omgiver mig, en flok af forbrydere står omkring mig; de har gennemboret mine hænder og fødder, jeg kan tælle alle mine knogler. De ser på mig med skadefryd, de deler mine klæder mellem sig, de kaster lod om min klædning. Men du, Herre, hold dig ikke borte, du, min styrke, skynd dig til hjælp! Red mit liv fra sværdet, mit dyrebare liv fra hundene, frels mig fra løvens gab, fra vildoksernes horn! Salmernes Bog 22,2-22a Og/Eller Denne hellige lektie skriver profeten Esajas: Se, min tjener får lykken med sig,       han knejser, han ophøjes og løftes højt.        Som mange gyste over ham       ? så umenneskeligt ussel så han ud,       så ussel var hans skikkelse blandt mennesker ?        sådan hensætter han mange folk i forundring,       over ham lukkes munden på konger;       for det, de ikke har fået fortalt, ser de,       og det, de ikke har hørt, indser de. Hvem troede på det, vi hørte?       For hvem blev Herrens arm åbenbaret?         Han skød op foran Herren som en spire,       som et rodskud af den tørre jord.       Hans skikkelse havde ingen skønhed,       vi så ham, men vi brød os ikke om synet.         Foragtet og opgivet af mennesker,       en lidelsernes mand, kendt med sygdom,       én man skjuler ansigtet for,       foragtet, vi regnede ham ikke for noget.         Men det var vore sygdomme, han tog,       det var vore lidelser, han bar;       og vi regnede ham for en, der var ramt,       slået og plaget af Gud.        Men han blev gennemboret for vore overtrædelser       og knust for vore synder.       Han blev straffet, for at vi kunne få fred,       ved hans sår blev vi helbredt.        Vi flakkede alle om som får,       vi vendte os hver sin vej;       men Herren lod al vor skyld ramme ham.        Han blev plaget og mishandlet,       men han åbnede ikke sin mund;       som et lam, der føres til slagtning,       som et får, der er stumt, mens det klippes,       åbnede han ikke sin mund.        Fra fængsel og dom blev han taget bort.       Hvem tænkte på hans slægt,       da han blev revet bort fra de levendes land?       For mit folks synd blev han ramt.        Man gav ham grav blandt forbrydere       og gravplads blandt de rige,       skønt han ikke havde øvet uret,       der fandtes ikke svig i hans mund.        Det var Herrens vilje at knuse ham med sygdom.       Når hans liv er bragt som skyldoffer,       ser han afkom og får et langt liv,       og Herrens vilje lykkes ved ham.         Efter sin lidelse ser han lys,       han mættes ved sin indsigt.       Min tjener bringer retfærdighed til de mange,       og han bærer på deres synder.        Derfor giver jeg ham del med de store,       med de mægtige deler han bytte,       fordi han hengav sit liv til døden       og blev regnet blandt lovbrydere.       Men han bar de manges synd       og trådte i stedet for syndere.    Esajas' Bog 52,13-15 ; Esajas' Bog 53,1-12 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Så tog de Jesus med sig; han bar selv korset og gik ud til det sted, som kaldes Hovedskalsted, og som på hebraisk hedder Golgata, hvor de korsfæstede ham, og sammen med ham to andre, én på hver side, med Jesus i midten. Pilatus havde lavet en indskrift og sat den på korset. Den lød: »Jesus fra Nazaret, jødernes konge.« Den indskrift læste mange af jøderne, for stedet, hvor Jesus blev korsfæstet, lå nær ved byen, og den var skrevet på hebraisk, latin og græsk. Jødernes ypperstepræster sagde nu til Pilatus: »Skriv ikke: ?Jødernes konge?, men: ?Han sagde: Jeg er jødernes konge?.« Pilatus svarede: »Hvad jeg skrev, det skrev jeg.« Da soldaterne havde korsfæstet Jesus, tog de hans klæder og delte dem i fire dele, én del til hver soldat. Også kjortlen tog de; men den var uden sammensyninger, ét vævet stykke fra øverst til nederst; derfor sagde de til hinanden: »Lad os ikke rive den i stykker, men trække lod om, hvem der skal have den.« For sådan skulle det skriftord gå i opfyldelse: De delte mine klæder mellem sig, de kastede lod om min klædning. Det gjorde soldaterne altså. Men ved Jesu kors stod hans mor, hans mors søster, Maria, Klopas' hustru, og Maria Magdalene. Da Jesus så sin mor og ved siden af hende den discipel, han elskede, sagde han til sin mor: »Kvinde, dér er din søn.« Derpå sagde han til disciplen: »Dér er din mor.« Fra den time tog disciplen hende hjem til sig. Derefter, da Jesus vidste, at alt nu var fuldbragt, og for at Skriften skulle opfyldes, sagde han: »Jeg tørster.« Der stod et kar fyldt med eddike. De satte så en svamp fyldt med eddiken på en isopstængel og stak den op til hans mund. Da Jesus havde fået eddiken, sagde han: »Det er fuldbragt.« Og han bøjede hovedet og opgav ånden. Det var forberedelsesdag, og for at legemerne ikke skulle blive hængende på korset sabbatten over ? for det var en stor sabbatsdag ? bad jøderne Pilatus om, at de korsfæstedes ben måtte blive knust og de døde taget ned. Så kom soldaterne og knuste benene på den første og på den anden, som var korsfæstet sammen med Jesus. Da de kom til Jesus og så, at han allerede var død, knuste de ikke hans ben, men en af soldaterne stak ham i siden med et spyd, og der kom straks blod og vand ud. Den, der har set det, har vidnet om det, for at også I skal tro ? og hans vidnesbyrd er sandt, og han ved, at han taler sandt. Dette skete, for at det skriftord skulle gå i opfyldelse: »Ingen af hans knogler må blive knust.« Og atter et andet skriftord siger: »De skal se hen til ham, de har gennemboret.«  Johannesevangeliet 19,17-37 Eller Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas: Da de førte Jesus ud, greb de fat i en mand, som kom ude fra marken, og han hed Simon og var fra Kyrene; ham lagde de korset på, for at han skulle bære det bag efter Jesus. En stor folkemængde fulgte ham, deriblandt også kvinder, som jamrede og græd over ham. Jesus vendte sig om mod dem og sagde: »Jerusalems døtre, græd ikke over mig, men græd over jer selv og jeres børn! For der kommer dage, da man vil sige: Salige er de, som ikke kunne få børn, de moderliv, som ikke fødte, og de bryster, som ikke gav die. Da skal man sige til bjergene: Fald ned over os! og til højene: Skjul os!   For gør man sådan med det grønne træ, hvad vil der så ikke ske med det visne?« Også to andre, to forbrydere, førtes med ud for at blive henrettet sammen med ham. Og da de kom til det sted, som kaldes Hovedskallen, korsfæstede de ham og forbryderne dér, den ene på hans højre og den anden på hans venstre side. Men Jesus sagde: »Fader, tilgiv dem, for de ved ikke, hvad de gør.« Så delte de hans klæder ved at kaste lod om dem.  Og folket stod og så på. Også rådsherrerne gjorde nar af ham og sagde: »Andre har han frelst, lad ham nu frelse sig selv, hvis han er Guds salvede, den udvalgte.« Også soldaterne kom hen og hånede ham; de rakte ham eddike og sagde: »Hvis du er jødernes konge, så frels dig selv.« Der var nemlig sat en indskrift over ham: »Han er jødernes konge«. Den ene af de forbrydere, som hang dér, spottede ham og sagde: »Er du ikke Kristus? Frels dig selv og os!« Men den anden satte ham i rette og sagde: »Frygter du ikke engang Gud, du som har fået den samme dom? Og vi har fået den med rette; vi får kun løn som forskyldt, men han har intet ondt gjort.« Og han sagde: »Jesus, husk mig, når du kommer i dit rige.« Og Jesus sagde til ham: »Sandelig siger jeg dig: I dag skal du være med mig i Paradis.«  Og det var nu omkring den sjette time, og der faldt mørke over hele jorden indtil den niende time, fordi solen formørkedes; og forhænget i templet flængedes midt igennem. Og Jesus råbte med høj røst: »Fader, i dine hænder betror jeg min ånd.« Da han havde sagt det, udåndede han. Da officeren så, hvad der skete, priste han Gud og sagde: »Den mand var virkelig retfærdig.« Da alle de skarer, som var strømmet sammen til dette skue, så, hvad der skete, slog de sig for brystet og vendte hjem. Alle de, som kendte ham, også de kvinder, som var fulgt med ham fra Galilæa, stod og så alt dette på afstand.  Lukasevangeliet 23,26-49
HøjmesseHolmens KirkeMarie Ørgaard29/03 -24 10:00Marie Ørgaard
HøjmesseBethlehemskirkenKirkens præster29/03 -24 10:00Langfredag. Gudstjenesten starter med prædiken uden indledende orgelspil, bøn og salmesang. Alteret er helt bart. Vi læser lidelseshistorien fra Johannesevangeliet. Den enkelte kirkegænger kan komme frem til korset midt i kirken og vise sin tak og tilbedelse af den korsfæstede frelser. Gudstjenesten slutter med modtagelsen af nadveren, og man forlader kirken i stilhed efter modtagelsen.
HøjmesseHans Egedes KirkeLouise Sihm Knudsen29/03 -24 10:00
HøjmesseKorsvejskirkenMiriam Joensen29/03 -24 10:00Salmer: 193, 202, 189, 430, 439, 192.
HøjmesseFlintholm KirkePeter Kristian Friis29/03 -24 10:00Via Dolorosa - lidelsens vej Stille, liturgisk gudstjeneste med kor, fællessang og tekstlæsning Teksterne veksler mellem de gamle passionstekster fra Det nye Testamente om Jesus' lidelse og død og så nutidige refleksioner, der taler ind i vores tid.
GudstjenesteFilips KirkeRikke Vanggaard29/03 -24 10:00
GudstjenesteSct. Matthæus KirkeBirgitte Kragh Engholm29/03 -24 10:00Ved Birgitte Kragh Engholm. Se påskens øvrige gudstjenester.
Anden gudstjenesteKildevældskirkenRikke Vedel Hansen29/03 -24 10:00Udover organist Stefán Arason og kirkens kor medvirker også Dan Kocurek på flygelhorn.
HøjmesseGodthaabskirkenChristina Mertz Fundrup29/03 -24 10:00
GudstjenesteBrønshøj KirkeMia Lund Rao29/03 -24 10:00Langfredagsgudstjeneste
HøjmesseKastelskirkenThomas Hansen Beck29/03 -24 10:00
Anden gudstjenesteHusumvold KirkeSognepræst Stig Boel29/03 -24 10:00Langfredag er der liturgisk gudstjeneste (gudstjeneste uden prædiken) ved sognepræst Stig Boel. Gudstjenesten fyldes med smuk musik fra organist Helgi Breiner, cellist Katrine Munk Rasmussen og kirkesangerne Lau Frederiksen og Al-Fadl Salem. Vel Mødt!
HøjmesseSimeons KirkePer Vibskov Nielsen29/03 -24 10:00
HøjmesseVor Frue KirkeEva-Maria Schwarz29/03 -24 10:00
HøjmesseSimon Peters KirkeAnne Louise Nielsen29/03 -24 10:00
HøjmesseSkelgårdskirkenAnnelise H. Mehlsen29/03 -24 10:00Langfredag: Langfredag bliver Jesus taget til fange af romerne, tortureret og dømt til døden ved korsfæstelse. Han skal selv bære sit kors hele vejen Via Dolorosa (Smertens Vej) til stedet, hvor han bliver korsfæstet mellem to forbrydere.  Jesus bliver dagen igennem pint og ydmyget. For eksempel får han en tornekrans på hovedet, fordi han bliver kaldt jødernes konge. Tornekronen er siden blevet et vigtigt kristent symbol. Langfredag kan hjælpe os med at huske på og reflektere over, at mørket og døden også er en del af livet. Og at vi ikke er alene, når vi føler os ensomme og uden håb. Det bliver understreget ved, at Jesus råber fra korset: ?Min Gud, min Gud, hvorfor har du forladt mig??  Men den lange mørke dag peger samtidig frem mod håbet og lyset, som vender tilbage påskedag. 
GudstjenesteGarnisonskirkenJacob Ørsted29/03 -24 10:00
GudstjenesteDragør KirkeJens Bach Pedersen29/03 -24 10:00
HøjmesseKastrup KirkeSusanne Worm Steensgaard29/03 -24 10:00Meditativ gudstjeneste kl. 10 Vi vil i ord, billeder, salmer, musik og meditative refleksioner finde vejen gennem langfredagsmørket. Mørke hører til langfredag ? ligesom smerte og fortvivlelse. Der synes ikke at være så meget som en lille sprække af lys, kun uigennemtrængeligt mørke. Hvilken trøst havde Jesus på korset? Kun den at trøste andre. Han bad for dem, der forfulgte ham og røverne på korset.
HøjmesseKingos KirkeAnders Graversen29/03 -24 10:00Langfredagsgudstjenesten er en gudstjeneste uden nadver og uden efterfølgende kirkekaffe.   Gudstjeneste ved Anders Graversen.
HøjmesseSankt Jakobs KirkeMia Rahr Jacobsen29/03 -24 10:30
GudstjenesteSankt Povls KirkeHans Vilhelm Breum Jakobsen29/03 -24 10:30Musikindslag med cellist. Ingen altergang.
HøjmesseSankt Markus KirkeJesper Mønsted29/03 -24 10:30
GudstjenesteFrederiks KirkeMikkel Wold29/03 -24 10:30
GudstjenesteSankt Pauls KirkeKathrine Bang Lilleør29/03 -24 10:30
HøjmesseSolbjerg KirkeKarin Franijeur Znaider29/03 -24 10:30
HøjmesseHellig Kors KirkeAndreas Christensen29/03 -24 10:30Langfredag er dagen, hvor Jesus bliver taget til fange og dømmes til døden. Han ydmyges og bærer sit eget kors ad Via Dolorosa (smertens vej) til Golgata, hvor han korsfæstes. OBS: der er ingen kirkekaffe efter gudstjenesten i dag, da det er en sorgens dag.
GudstjenesteAllinge KirkeElon Anders Enevoldsen Lauterlein29/03 -24 10:30
GudstjenesteVigerslev KirkeHenrik Arendt Laursen29/03 -24 10:30Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe På Bibelselskabets hjemmeside kan man finde søndagens tekster: https://www.bibelselskabet.dk/praedikentekster-indevaerende-aar ?
HøjmesseSankt Clemens KirkeNikolaj Hartung Kjærby29/03 -24 10:30Liturgisk gudstjeneste over Jesu lidelseshistorie.
GudstjenesteAa KirkeBenedikte Gyes29/03 -24 10:30
GudstjenesteLundehuskirkenJulie Damlund29/03 -24 10:30Jesu lidelseshistorie
GudstjenesteTaksigelseskirkenLars Petersen29/03 -24 10:30Jesu lidelseshistorie læst op og formidlet i musik og salmer.
GudstjenesteNexø KirkePeder Skovbo Jørgensen29/03 -24 10:30Musik og sang v/ Laila og Maria Børnekirke
GudstjenesteVanløse KirkeFinn Vejlgaard29/03 -24 10:30
HøjmesseFrederiksberg KirkeHannah Svinth-Værge29/03 -24 10:30
HøjmesseFrederiksberg SlotskirkeLars Gustav Lindhardt29/03 -24 10:30
HøjmesseVanløse KirkeFinn Vejlgaard29/03 -24 10:30
HøjmesseNylars KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen29/03 -24 10:30
GudstjenesteJesuskirkenFrank Bjørn Christensen29/03 -24 10:30
GudstjenesteNy KirkeBo Wendt Berentsen29/03 -24 10:30
HøjmesseTrinitatis KirkeErik Høegh-Andersen29/03 -24 10:30Langfredag. Højmesse med opførelse af bl.a. Francois Couperin, 3. del af Lecons de Ténèbres. Trinitatis Kirkes Kor. Solister: Hanna Kappelin, sopran, Kristin Mulders, mezzo sopran. Søren Christian Vestergaard, orgel. Ved Erik Høegh-Andersen. ?
HøjmesseNazaret KirkePeter Päivinen Ellerbek29/03 -24 10:30
HøjmesseFrihavnskirkenAnders Vestergaard29/03 -24 10:30
Anden gudstjenesteGrøndalskirkenCarina Gosmer Andersen29/03 -24 10:30
HøjmesseTingbjerg KirkeMette Basbøll29/03 -24 10:30Langfredag. Gudstjeneste ved Mette Basbøll.
HøjmesseBellahøj KirkeAsser Skude29/03 -24 10:30
HøjmesseMariendals KirkeSandra Kastfelt29/03 -24 10:30
HøjmesseEmdrup KirkeJakob Valdemar Olsen29/03 -24 10:30
GudstjenesteSankt Knuds KirkeFlemming Mose Lauridsen29/03 -24 10:30Børnenes 5 minutter
GudstjenesteAalholm KirkeMaria Hjort29/03 -24 10:30Ved gudstjenesten medvirker, udover kirkens organist, Juliane Soewarta på cello.
GudstjenesteHasle KirkeJens Jørgen Rasmussen29/03 -24 10:30Fællesgudstjeneste
GudstjenesteRuts KirkeSe Hasle Kirke29/03 -24 10:30
HøjmesseVestermarie KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen29/03 -24 10:30
Anden gudstjenesteHusum Kirkesognepræst Iben Hornshøj Sørensen29/03 -24 10:30Højmesse med prædiken og altergang
GudstjenesteSolvang KirkeJonatan Hauge Noldegaard29/03 -24 10:30
HøjmesseSankt Nicolai KirkeNana Schiøtt Hansen29/03 -24 10:30
GudstjenesteSankt Ols KirkeÁki Kristoffer Nielsen29/03 -24 10:30
GudstjenesteHans Tausens KirkeLars Ahlmann Olesen29/03 -24 11:00Langfredag den  29. marts er der lagt op til en musikalsk oplevelse i Hans Tausens Kirke når Gyarfas kvartetten spiller Joseph Haydns mesterværk 'Jesu syv ord på korset'. det er en liturgisk musikgudstjeneste, hvor der læses op mellem satserne. Liturg: Lars Ahlmann Olesen, organist Britta Bugge Madsen. 
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen29/03 -24 11:00Ved Jette Steffensen.Se påskens øvrige gudstjenester.
HøjmesseAnna KirkeSusanne Voss Pedersen29/03 -24 11:00Læs mere om Påsken i Anna på https://www.annakirke.dk/det-sker-i-anna/gudstjenester
HøjmesseHelligåndskirkenTrine Vestersøe29/03 -24 11:00Langfredag. Højmesse ved præst Trine Vestersøe
HøjmesseSankt Johannes KirkeMarie Jacobsen Damm29/03 -24 11:00
GudstjenesteSvaneke KirkeEspen Norderhaug Brandt29/03 -24 11:00
GudstjenesteNathanaels KirkeThomas Øgaard Olsson29/03 -24 11:00
HøjmesseKirken i ØrestadRikke Weissfeld29/03 -24 11:00
HøjmesseAllehelgens KirkeLine Bønding29/03 -24 12:00
HøjmesseEliaskirkenMaria Fihl29/03 -24 13:00Præst Maria Fihl MusikKatrina Petersen - vokalMathias Heise - kromatisk mundharmonika Olivier Antunes - piano Se påskens øvrige gudstjenester.
HøjmesseGrundtvigs KirkeSven Rune Havsteen29/03 -24 14:00Hele følelsesregistret med dybe eksistentielle anliggender er i spil i ugen op til påske og i påskedagene. Det handler om liv og død, venskab og nærhed, svigt og frygt, ondskab og godhed, sorg og fortvivlelse, modløshed og håb, jublende glæde og almægtig og grænseløs kærlighed. Langfredag samler vi os ved gudstjenesten  med eftertanke om Jesu lidelse.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeJohannes Gregers Jensen29/03 -24 14:00Denne langfredag opfører Vor Frue Kantori Nils Greenhow's ''Stabat Mater'' for damestemmer og strygekvartet. Koret bliver akkompagneret af Akela strygekvartet og dirigeret af komponisten selv. Stykket bliver for første gang opført i Danmark, selve uropførelsen sker lige to dage indnen i London. Nils Greenhow har tidligere været tenor i Vor Frue Kantori og er nu ansat som fast sanger i DR Vokalensemble. Til Vor Frue Kantori har han de seneste år skrevet forskellige mottetter.
GudstjenesteTårnby KirkeLaila Bomose og Peter Møllerhøj29/03 -24 14:00Kl. 14 er der gudstjeneste med bevægende musik og tekster om sorgen og kærligheden.  Gudstjenesten veksler mellem instrumental musik, solosang, salmesang og oplæsning af Jesu lidelseshistorie. Gudstjenesten afsluttes med, at vi synger Hil Dig Frelser og Forsoner. 
HøjmesseDe Gamles Bys KirkeBirger Bavnhøj29/03 -24 14:00Langfredags-gudstjeneste
HøjmesseSankt Stefans KirkePernille Østrem29/03 -24 15:00Alting brydes ned. Langfredag er dagen, hvor Jesus blev udsat for tortur, måtte bære sit kors til sin egen korsfæstelse og blev sømmet fast på korset, før han døde af udmattelse og iltmangel, mens hans mor lå ved korsets fod og græd. I den kristne livstydning har vi en Gud, som døden nær råbte sit gudsforladte smertensskrig: »Min Gud, min Gud, hvorfor har du forladt mig.« Langfredag er dagen, hvor vi gennemlever alt dette i visheden om, at vi har en Gud, der selv helt ind i vores dybeste følelse af smerte og meningsløshed, ikke bare er medvidende, men også medlidende. I Stefanskirkens Langfredagsgudstjeneste bliver alting langsomt brudt ned og pakket væk, lys, alterudstyr, ord, musikkens toner, ja selve meningen. Til sidst står kun korset med den korsfæstede tilbage.
GudstjenesteApostelkirkenNiels Nymann Eriksen29/03 -24 15:00Langfredag mindes vi den sidste del af Jesu lidelsesvandring: ydmygelse, tortur og korsfæstelse. Vi lytter til evangelieteksterne, synger de store passionssalmer og reflekterer over sammenhængen mellem Kristi lidelse og lidelsen i verden i dag og mellem Jesu død og vor død.Ved Apostelkirkens præst Niels Nymann Eriksen. Se påskens øvrige gudstjenester.
HøjmesseJohannes Døbers KirkeKarin Thanning Christensen29/03 -24 15:00Velkommen til liturgisk musikgudstjeneste i Johannes Døbers Kirke Vi holder ? traditionen tro ? langfredag med en ?liturgisk musikgudstjeneste?. Det betyder, at der er læsninger, bønner og et par salmer, men allermest sang og musik i den tradition, vi kalder for passionsmusik. Ved gudstjenesten langfredag opføres Joseph Haydns Jesu Kristi Sidste Syv Ord på Korset. Det er syv musikalske meditationer over de syv sætninger, som evangelierne fortæller, at Jesus sagde fra korset før sin død. De medvirkende er Karin Thanning, liturg; strygetrioen Trio Sono og Kammerkoret Volvox. Organist Henrik Palsmar dirigerer fra flyglet. Det bliver en oplevelse til refleksion og fordybelse.  Læs dagens tekster her Langfredag | Bibelselskabet Velkommen til højmesse i Valby Søndre Sogn Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i én af sognets to kirker. Vi mødes i kirken, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er et børnehjørne i begge kirker, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. I Johannes Døbers Kirke er der elevator på højre side nederst i tårnet. I Margrethekirken er der lige adgang til kirkerummet. Der er desuden teleslynge i begge kirker. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig
HøjmesseMargrethekirkenFælles højmesse i Johannes Døbers Kirke29/03 -24 15:00
HøjmesseEsajas KirkeChristian Madsen29/03 -24 15:00Undervejs spilles passionsmusik for kor og orgel. Gudstjenesten er med prædiken, men uden altergang. 
GudstjenesteSankt Thomas KirkeHelle Bundgaard Poulsen29/03 -24 15:00
GudstjenesteFrederiksholm KirkeChristian Rydahl29/03 -24 15:00Kom med til en smuk og stemningsfuld langfredagsgudstjeneste, når præst Christian Rydahl sætter ord på døden og opstandelsen til livet. Derudover er der smukke og iørefaldende korsatser v/ kirkesangerne og dele af Sydhavns Kantori.
Anden gudstjenesteBellahøj KirkePeter Møller Jensen29/03 -24 15:00
GudstjenesteEmdrup KirkePakistansk præst29/03 -24 15:00
GudstjenesteSundby KirkeLine Hage29/03 -24 16:00Musikgudstjeneste med kirkens musikere og kor 
Stille- og meditationsgudstjenesteTimotheus KirkePernille Vinge Karlsson29/03 -24 17:00Start weekenden med en mulighed for stilhed, suppe og samvær i kirken. Vi starter med meditationsgudstjeneste, hvor bøn, stilhed, musik og fordybelse vil være i centrum. Efter gudstjenesten byder vi på et glas vin og noget skønt aftensmad, for mens vi har nydt roen i gudstjenesten har en lille gruppe af kirkens frivillige lavet suppe med masser af kærlighed og gode råvarer, som vi alle kan nyde sammen i krypten. Vi glæder os til at se dig.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen29/03 -24 17:00
Anden gudstjenesteSankt Lukas KirkeBettina C Tranberg29/03 -24 19:00Kl. 19 kan man opleve en særlig stemningsfuld koncert med Arsis trio og Maria Marstal i Sct. Lukas kirke. Mens billedsiden fra Passion of the Christ kører på det store lærred, spilles en koncert med repertoire, der er nøje udvalgt til dagens helt unikke udtryk. Langfredags-filmkoncert gudstjeneste med Arsis Trio. Vi synger to Langfredagssalmer og afslutter med fadervor og velsignelse. Præst Bettina C Tranberg.  Det musikalske hovedværk denne aften er Pergolesis smukke Stabat mater. Værket er en musikalsk parafrase over Stabat mater-salmen fra 1200-tallet, og er således en rørende og følelsesladet musikalsk skildring af Jomfru Marias smerte og sorg ved synet af sin søn, Jesus Kristus, hængende på korset. Giovanni Pergolesi (1710-1736) havde formentlig den korteste karriere af alle den vestlige kulturhistories hovedskikkelser; på blot 6 år komponerede han alle sine berømte værker. Stabat mater er skrevet i ugerne op til Pergolesis egen død af tuberkulose i kloster som 26-årig.  Denne koncert vil give mulighed for at opleve en af barokmusikkens mest gribende og inspirerende kompositioner i en intim og stemningsfuld atmosfære. Det er en aften, der vækker både følelser og åndelige refleksioner. Medvirkende: Therese Nielsen, sopran, Maria Marstal, mezzosopran, Torbjørn Eika, cello, Alexander Bak-Hansen, orgel. For mere information scroll ned i teksten. kl. 20 Pause - tapas og vin i våbenhuset kl. 20.30 Djævelsk ondskab? Foredrag v. sognepræst Henrik Winther Nielsen Hvad du tror om Djævelen fortæller hvad du i bund og grund tror om Gud. I evangelierne er Djævelen nærmest som en ?stalker?, der dukker op i uventede skikkelser for at spænde ben for den måde, Jesus vil være Guds søn på. Men hvorfor? Hvad vil Djævelen egentlig?Modsat af hvad man skulle tro er Djævelen ikke al ondskabs udspring. Auschwitz, sygdom eller menneskelig fornedrelse er ikke Djævelens gebet. Djævelen har sit ærinde og sin indsats ét ganske bestemt, men overraskende afgørende sted. Afgørende for hvordan vi er kirke og for det enkelte menneskes tro. Hele den luthersk-kierkegaardske tradition med fokus på den personlige tro som omdrejningspunkt har på en intim måde med opfattelsen af Djævelen som levende vilje i verden at gøre. Therese Nielsen er en dansk/engelsk sangerinde, sangskriver og komponist. Hun har rødder i ba?de den klassiske musik, jazzen og folkemusikken, og denne stilmæssige bredde giver hende en unik mulighed for at synge et bredt repertoire. Hun studerer på konservatoriet i Malmö. Maria Marstal er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun studerede hos lærer Hanna Hjort. Efter at have færdiggjort sin bachelor i 2017, flyttede hun til Hamborg for at påbegynde sin kandidatuddannelse på Hochschule für Musik und Theater, som hun afsluttede i 2021. Alexander Bak-Hansen er pianist, organist og arrangør med et bredt virke indenfor ba?de den klassiske og den rytmiske genre. Han er uddannet jazzpianist fra Syddansk Musikkonservatorium, og snart også organist og korleder fra kirkemusikskolen. Udover sin koncertvirksomhed er Alexander organist i Skt. Jørgens kirke i Næstved. Torbjørn Eika er en anerkendt cellist og underviser med et alsidigt musikalsk virke indenfor talrige genrer, som udover den klassiske tradition ogsa? tæller folk, jazz og pop. Torbjørn er uddannet pa? Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og pa? Escola de Musica do Rio Grande do Norte i Brasilien.
Anden gudstjenesteHans Egedes KirkeLouise Sihm Knudsen29/03 -24 20:00Vi åbner kirkerummet for andagt og meditationskoncert. Detaljeret program forekommer 
Anden gudstjenesteVor Frue KirkePeter Skov-Jakobsen30/03 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
HøjmesseFrederiksberg SlotskirkeBenedikte Sommer30/03 -24 11:30
HøjmesseBethlehemskirkenKirkens præster mfl.30/03 -24 21:00Påskenat. Dette var oldkirkens dåbsgudstjeneste. Vi bekræfter vores dåb. Kirken ligger i begyndelsen hen i mørket. En procession med ét lys træder ind i kirken, og lidt efter lidt breder lyset sig fra kirkegænger til kirkegænger. Vi hører profetier om dåb og påske. Når påskeevangeliet har lydt, råber præsten: Kristus er opstanden! Og alle svarer: Ja, sandelig opstanden! Dette råb gentages flere gange i resten af gudstjenesten. Vi fejrer nadver med et oldkirkeligt ritual.
Anden gudstjenesteBellahøj KirkePeter Møller Jensen30/03 -24 21:00
GudstjenesteLundehuskirkenJulie Damlund30/03 -24 23:30
GudstjenesteJesuskirkenSørine Gotfredsen30/03 -24 23:30
GudstjenesteGudhjem KirkeTina Ravnsbjerg Damholt31/03 -24 09:00Voksenkoret synger, Torsten Nielsen på trompet
GudstjenesteSkt. Peders KirkeLouise Christina Howard31/03 -24 09:00
HøjmesseVestermarie KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen31/03 -24 09:00
GudstjenesteRuts KirkeJens Jørgen Rasmussen31/03 -24 09:00
HøjmesseSankt Bodils KirkeLise Dürr Nielsen31/03 -24 09:00
GudstjenesteSankt Nicolai KirkeHenriette Ry Nielsen31/03 -24 09:00
GudstjenesteSankt Ols KirkeÁki Kristoffer Nielsen31/03 -24 09:00
GudstjenesteHåndværkerhaven 49, 2400 København NVSamme præst som i Emdrup kirke31/03 -24 09:30
HøjmesseSundby KirkeIngrid Gadager Jørgensen31/03 -24 10:00
HøjmesseSankt Matthæus KirkeBirgitte Kragh Engholm31/03 -24 10:00Uberørt af byens travlhed ligger Sct. Matthæus Kirke midt på Vesterbro. I næsten 150 år har mennesker siddet under kirkens høje hvælvinger. Til gudstjenester, der skaber plads til roen, troen & eftertanken. Foran døbefonten med deres kære små, ved alteret med deres elskede eller knuget af sorg sammen med deres døde. Til koncerter eller i fordybelse. I Sct. Matthæus Kirke fyldes dagene med både skønhed, evighed og fred. Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10. Der er kaffe og croissanter, du kan nyde under gudstjenesten. 'Ved Birgitte Kragh Engholm.Se påskens øvrige gudstjenester.
HøjmesseSimeons KirkeLouise Britze31/03 -24 10:00
GudstjenesteHusumvold KirkeSognepræst Stig Boel31/03 -24 10:00Kom til gudstjeneste i Husumvold Kirke. Nyd en stund med tid til ro og nærvær. Få velsignelse og ord til eftertanke, og lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel og stærke sangstemmer.  Efter gudstjenesten er der kirkekaffe.  Vel mødt! 
HøjmesseKorsvejskirkenLucas Madsen31/03 -24 10:00Matt. 28, 1-8
HøjmesseChristians KirkeKaren Felter Vaucanson31/03 -24 10:00
HøjmesseStore Magleby KirkeGitte Tine Turin31/03 -24 10:00
HøjmesseSions KirkeMette Kathrine Grosbøll31/03 -24 10:00Dagens tekster: Salmisten skriver: Jeg blev stødt ned og var ved at falde, men Herren kom mig til hjælp. Herren er min styrke og lovsang, han blev min frelse. Der lyder jubel og sejrsråb i de retfærdiges telte: Herrens højre hånd bringer sejr, Herrens højre hånd er løftet, Herrens højre hånd bringer sejr! Jeg skal ikke dø, men leve og fortælle om Herrens gerninger. Herren tugtede mig hårdt, men han overgav mig ikke til døden.  Salmernes Bog 118,13-18 Eller Salmisten skriver: Luk retfærdighedens porte op, jeg vil gå ind og takke Herren! Her er Herrens port, her går de retfærdige ind! Jeg takker dig, for du svarede mig og blev min frelse. Den sten, bygmestrene vragede, er blevet hovedhjørnesten. Det er Herrens eget værk, det er underfuldt for vore øjne. Denne dag har Herren skabt, lad os juble og glæde os på den. Herre, frels dog! Herre, lad det lykkes! Velsignet være han, som kommer, i Herrens navn! Vi velsigner jer fra Herrens tempel. Herren er Gud, han skal give os lys. Lad festprocessionen danne kæde helt op til alterets horn! Du er min Gud, jeg takker dig, min Gud, jeg priser dig. Tak Herren, for han er god, hans trofasthed varer til evig tid.  Salmernes Bog 118,19-29 * Epistlen skriver apostlen Peter i sit første brev: Lovet være Gud, vor Herre Jesu Kristi fader, som i sin store barmhjertighed har genfødt os til et levende håb ved Jesu Kristi opstandelse fra de døde, til en uforgængelig og ukrænkelig og uvisnelig arv, der ligger gemt i himlene til jer, som af Guds magt ved troen bevares til en frelse, der holdes rede til at åbenbares i den sidste tid. Da skal I juble, skønt I nu en kort tid, hvis det skal være, må lide under prøvelser af mange slags, for at jeres tro, der er mere værd end det forgængelige guld, der dog prøves i ild, kan stå sin prøve og blive til pris og herlighed og ære, når Jesus Kristus åbenbares. Ham elsker I uden at have set ham, ham tror I på nu uden at se ham, men I skal juble med en uudsigelig, forklaret glæde, når I kommer frem til troens mål, jeres sjæles frelse.  Første Petersbrev 1,3-9 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der kom et kraftigt jordskælv. For Herrens engel steg ned fra himlen og trådte hen og væltede stenen fra og satte sig på den. Hans udseende var som lynild og hans klæder hvide som sne. De, der holdt vagt, skælvede af frygt for ham og blev som døde. Men englen sagde til kvinderne. »Frygt ikke! Jeg ved, at I søger efter Jesus, den korsfæstede. Han er ikke her; han er opstået, som han har sagt. Kom og se stedet, hvor han lå. Og skynd jer hen og sig til hans disciple, at han er opstået fra de døde. Og se, han går i forvejen for jer til Galilæa. Dér skal I se ham. Nu har jeg sagt jer det.« Og de skyndte sig bort fra graven med frygt og stor glæde og løb hen for at fortælle hans disciple det.  Matthæusevangeliet 28,1-8
HøjmesseHolmens KirkePeter Thyssen31/03 -24 10:00Peter Thyssen Efter gudstjenesten er der kaffe i et af kirkens lokaler.
HøjmesseEsajas KirkeChristian Madsen31/03 -24 10:00De festlige påskesalmer akkompagneres af trompetist Frederik Treu Norby Pehrsson samt kirkens organist og voksenkor.
HøjmesseHans Egedes KirkeLouise Sihm Knudsen31/03 -24 10:00
HøjmesseTagensbo KirkeMads Graves Pedersen31/03 -24 10:00?Efter gudstjenesten er der mulighed kaffe og lidt hyggesnak ved lysgloben
HøjmesseGrundtvigs KirkeVibeke Bidstrup31/03 -24 10:00Hele følelsesregistret med dybe eksistentielle anliggender er i spil i ugen op til påske og i påskedagene. Det handler om liv og død, venskab og nærhed, svigt og frygt, ondskab og godhed, sorg og fortvivlelse, modløshed og håb, jublende glæde og almægtig og grænseløs kærlighed. Påskedag er kirkens største festdag, hvor vi fejrer underet over alle undere, at Jesus opstår fra de døde, og at døden derfor heller ikke i nogen udgave kan blive det sidste for os.
HøjmesseFlintholm KirkeAnnette Molin Brautsch31/03 -24 10:00
GudstjenesteFilips KirkeJulie Ragn Jensen31/03 -24 10:00Påskedag er kirkens største helligdag som vi fejrer med en flot og festlig gudstjeneste i Filips Kirke. Kom og hør påskens budskab om håb og glæde. Lyt til kirkens fantastiske kor og organist. Og drik en kop kaffe i den første forårssol i kirkehaven.
GudstjenesteKildevældskirkenLisbeth Juhl Jørgensen31/03 -24 10:00
HøjmesseSundkirkenKirkens præster31/03 -24 10:00
HøjmesseHelligåndskirkenLeif G. Christensen31/03 -24 10:00Påskedag. Medvirkende Gorm Hovaldt, trompet. Højmesse ved præst Leif G. Christensen. 
HøjmesseGodthaabskirkenMartin Alexander Elvstrøm-Vieth31/03 -24 10:00
HøjmesseTårnby KirkeLouise Husted Rosenberg31/03 -24 10:00
HøjmesseBrønshøj KirkePeter Nejsum31/03 -24 10:00Påskedags højmesse
HøjmesseKastelskirkenElse Hviid31/03 -24 10:00
HøjmesseVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen31/03 -24 10:00Højmessen er den gudstjeneste, der fejres kl. 10 på søn- og helligdage. Ved en højmesse er der tekstlæsning, prædiken og nadver i en fast liturgisk opbygning vekslen med salmesang, indrammet af præludium og postludium ved organisten. I højmessen er der ofte en eller flere dåb. Københavns Drengekor eller Vor Frue Kantori undersøtter salmesangen og synger typisk en motet efter prædiken. Højmesserne i Vor Frue Kirke varer normalt omkring fem kvarter, fra kl. 10 til 11.15; men de enkelte højmesser kan indeholde flere dåb, således så højmessen indimellem afrundes kl. 11.30.
HøjmesseSimon Peters KirkeJens Frederik Olsen31/03 -24 10:00
HøjmesseSkelgårdskirkenPoul Bo Sørensen31/03 -24 10:00Påskedag: Påskemorgen opstår Jesus fra de døde, og vi fejrer at livet vinder over døden. På tredjedagen efter Jesus' død og begravelse vil nogle af de kvinder, som har fulgt Jesus, lægge blomster ved hans grav. Men de finder den tom. ''I søger efter Jesus fra Nazaret, den korsfæstede. Han er opstået, han er ikke her.'' Sådan siger en engel ved den tomme grav til kvinderne, der bliver sendt til disciplene med den gode nyhed og besked på at rejse tilbage til deres hjemegn Galilæa, hvor Jesus vil møde dem.  Påskesøndag fejrer vi opstandelsen og livet. Langfredags lidelse og død er ikke det sidste, der er at sige om Jesus, selv om han følte sig forladt af alle - også af Gud.  Gud rejser ham op fra døden og viser på den måde, at Jesus virkelig er Guds søn. Og at livet er stærkere end døden, selv når alt tyder på det modsatte. Påsken er derfor den ældste og vigtigste kristne højtid, der fejrer opstandelsen og selve livet.  Påsken er livets fest både i kirken, i familierne og i naturen. Højtiden er fuld af symboler og traditioner, der bekræfter livet og fællesskabet. Og så falder den, netop som naturen bliver vækket til live efter en lang vinter. Det kristne håb om evigt liv og troen på, at Gud er den kærlighed, der overvinder alt, udspringer af opstandelsesberetningen. Og kan give håb i svære tider. For selvom Jesus langfredag tror, at Gud har forladt ham, så fortæller opstandelsen, at Gud hele tiden har været hos ham og kæmpet for ham. Så der er ikke noget sted i tilværelsen, som kærligheden ikke kan nå.
HøjmesseGarnisonskirkenJacob Ørsted31/03 -24 10:00
HøjmesseDragør KirkeJens Bach Pedersen31/03 -24 10:00
HøjmesseKastrup KirkeAllan Ivan Kristensen31/03 -24 10:00Så er det atter tid til Kastrup Kirkes populære kirkebrunch! Vi begynder med gudstjeneste kl. 10, og bagefter spiser vi en dejlig brunch sammen. Der er værksted med påske-krea for børn hele dagen.
HøjmesseKingos KirkeCarsten Skovgaard-Holm31/03 -24 10:00Ved højmessen på påskedag er der pyntet festligt op i kirken. Gudstjenesten er ved præst Carsten Skovgaard-Holm. Der er kirkekaffe efter højmessen.
HøjmesseLundehuskirkenLars Petersen31/03 -24 10:30
HøjmesseTaksigelseskirkenJulie Damlund31/03 -24 10:30
HøjmesseHellig Kors KirkeAndreas Christensen31/03 -24 10:30Højmesse - Påskedag er en af de vigtigste dage i kirkeåret.Påskesøndag fejrer vi opstandelsen og livet. Langfredags lidelse og død er ikke det sidste, der er at sige om Jesus, selv om han følte sig forladt.  Gud rejser ham op fra døden og viser på den måde, at Jesus virkelig er Guds søn. Og at livet er stærkere end døden, selv når alt tyder på det modsatte. Efter højmessen er der kirkekaffe i menighedssalen.
HøjmesseSankt Markus KirkeSigne Danielsen31/03 -24 10:30
GudstjenesteAdventskirkenCamilla Diderichsen og Erik Meier Andersen31/03 -24 10:30Påskedag er kirkens store festdag. Det er dagen, hvor vi fejrer, at Jesus opstod fra de døde. Dagen er derfor en glædes dag med festgudstjeneste med kirkens præster og børnehjørne for de yngste under prædiken, hvor der er mulighed for at finde påskeharens påskeæg i kirkens have. 
GudstjenesteApostelkirkenThomas Frovin31/03 -24 10:30Hver søndag samles vi i Apostelkirken til gudstjeneste på tværs af alder, forskellige livssituationer og kulturel baggrund. Mange iblandt os er tosprogede. Derfor simultantolkes vores gudstjenester til engelsk og farsi.  Ved Thomas Frovin. Efter gudstjenesten er alle velkommen til kaffe, te og samvær. Somme tider spiser vi frokost sammen.Se påskens øvrige gudstjenester. For børn  Hver søndag er der under gudstjenesten børnehjørne, inddelt efter alder, så vi trygt kan have det sjovt sammen. Vi fortæller bibelhistorier, leger, tegner og meget mere.  Af og til holder vi Alle børnene synger-gudstjenester, hvor børn på tværs af alder er sammen om musik og sanglege under gudstjenesten. Du kan finde datoer for Alle børn synger-gudstjenester i kalenderen. BibelundervisningHver søndag kl. 13 er der bibelundervisning, det er skiftevis på farsi og dansk med oversættelse til farsi.
HøjmesseSankt Jakobs KirkeLars Ottosen31/03 -24 10:30Gudstjenesten streames til hjemmesiden
GudstjenesteSankt Povls KirkeHans Vilhelm Breum Jakobsen31/03 -24 10:30Festgudstjeneste med bl.a. kor og blæseinstrumenter.
HøjmesseAalholm KirkeAnders Gam Larsen31/03 -24 10:30
HøjmesseFrederiks KirkeMikkel Wold31/03 -24 10:30
GudstjenesteSankt Pauls KirkeKathrine Bang Lilleør31/03 -24 10:30
HøjmesseSolbjerg KirkeLars Danner Madsen31/03 -24 10:30
HøjmesseLindevang KirkeMarie Louise Østergaard-Hansen31/03 -24 10:30
GudstjenesteAllinge KirkeElon Anders Enevoldsen Lauterlein31/03 -24 10:30
HøjmesseJohannes Døbers KirkeSøren Sievers31/03 -24 10:30Velkommen til højmesse i Johannes Døbers Kirke Velkommen til kirkeårets ubestridte højdepunkt. Højden sættes unægtelig i relief af sagens kerne, nemlig en tom grav. Men det er med den tomme grav, alting i kirken - og dermed troen - begynder. Påskemorgen er alle højtiders højtid. Uden den tomme grav og troen på Jesu opstandelse er der slet ingen som helst grund til at gå i kirke. Men med påskedagen er der netop al mulig grund? Du kan læse søndagens tekster her Påskedag | Bibelselskabet Velkommen til højmesse i Valby Søndre Sogn Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i én af sognets to kirker. Vi mødes i kirken, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er et børnehjørne i begge kirker, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. I Johannes Døbers Kirke er der elevator på højre side nederst i tårnet. I Margrethekirken er der lige adgang til kirkerummet. Der er desuden teleslynge i begge kirker. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig
HøjmesseMargrethekirkenFælles højmesse i Johannes Døbers Kirke31/03 -24 10:30
GudstjenesteØsterlars KirkeTina Ravnsbjerg Damholt31/03 -24 10:30Voksenkoret synger, Torsten Nielsen på trompet
GudstjenesteVigerslev KirkeHenrik Kofod Larsen31/03 -24 10:30Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe. På Bibelselskabets hjemmeside kan man finde søndagens tekster: https://www.bibelselskabet.dk/praedikentekster-indevaerende-aar ?
HøjmesseSankt Clemens KirkeNikolaj Hartung Kjærby31/03 -24 10:30Matt 28,1-8. Kirkekaffe.
GudstjenesteAa KirkeLouise Christina Howard31/03 -24 10:30
HøjmesseBellahøj KirkePeter Møller Jensen31/03 -24 10:30
HøjmesseBellahøj KirkeLouise Getreuer Miskow31/03 -24 10:30
HøjmesseVor Frelsers KirkeMarlene Lindsten31/03 -24 10:30
HøjmesseTimotheus KirkePernille Vinge Karlsson31/03 -24 10:30Velkommen til højmesse i Timotheuskirken Det er Påskedag og du kan læse søndagens tekster her Påskedag | Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i kirken, hvor vi mødes, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er en kasse med børnebøger i kirken og et børnehjørne i krypten, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. Der er en elevator på venstre side af kirken som kører op i kirken, Der er også en teleslynge i kirken. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig.
GudstjenesteNexø KirkePeder Skovbo Jørgensen31/03 -24 10:30Børnekirke
GudstjenesteVanløse KirkeJacob Ekstrøm Løkkegaard31/03 -24 10:30
HøjmesseFrederiksberg KirkeLars Gustav Lindhardt31/03 -24 10:30
HøjmesseFrederiksberg SlotskirkeBenedikte Sommer31/03 -24 10:30
HøjmesseVanløse KirkeJacob Løkkegaard31/03 -24 10:30
HøjmesseNylars KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen31/03 -24 10:30
HøjmesseJesuskirkenFrank Bjørn Christensen31/03 -24 10:30
HøjmesseSankt Lukas KirkeBettina C. Tranberg31/03 -24 10:30
HøjmesseMariendals KirkeBirgitte Veit31/03 -24 10:30
GudstjenesteNy KirkeBo Wendt Berentsen31/03 -24 10:30Kirkekaffe. Indsamling til KFUM og KFUK i Danmark
HøjmesseTrinitatis KirkeAnne Edmond Pedersen31/03 -24 10:30Påskedag. J.S. Bachs kantate 4 ?Christ lag in Todesbanden? Trinitatis Kirkes Kor og Barokensemble. Solister: Camilla Toldi Bugge, sopran. Gerald Geerink, tenor. Dirigent Kristoffer Thams. Søren Christian Vestergaard, orgel. Prædikant Anne Edmond Pedersen.
HøjmesseNazaret KirkePeter Päivinen Ellerbek31/03 -24 10:30
HøjmesseFrihavnskirkenAnders Vestergaard31/03 -24 10:30
HøjmesseBrorsons KirkeNicolaj Stubbe Hørlyck31/03 -24 10:30Denne dag er en af de vigtigste i kirkens år. Vi synger de største og mest livsbekræftende salmer og hører budskabet om at livet sejrer over døden.  Denne dag er der også dåb af kommende konfirmander.  Efter gudstjenesten er kirken vært ved en påskefrokost. Tilmelding ikke nødvendig.
HøjmesseGrøndalskirkenCarina Gosmer Andersen31/03 -24 10:30
HøjmesseHusum Kirkesognepræst Bettina Birk Jensen31/03 -24 10:30
HøjmesseEmdrup KirkeJóannis Fonsdal31/03 -24 10:30
HøjmesseSankt Ibs KirkeEspen Norderhaug Brandt31/03 -24 10:30
GudstjenesteSankt Knuds KirkeFlemming Mose Lauridsen31/03 -24 10:30Hornmusik. Børnekirke
GudstjenesteHasle KirkeJens Jørgen Rasmussen31/03 -24 10:30Kirkekoret medvirker
HøjmesseSvaneke KirkeLise Dürr Nielsen31/03 -24 10:30
HøjmesseTingbjerg KirkeMette Basbøll31/03 -24 10:30Påskesøndag. Højmesse ved Mette Basbøll.Efterfølgende er der påskefrokost i menighedssalen. Tilmelding på hjemmesiden eller på tlf.: 5185 0526
HøjmesseSankt Nicolai KirkePeter Hauge Madsen31/03 -24 10:30
GudstjenesteTejn KirkeÁki Kristoffer Nielsen31/03 -24 10:30
HøjmesseSolvang KirkeCarsten Kofoed Espersen31/03 -24 10:30
HøjmesseKristkirkenMaria Kynne31/03 -24 11:00Gudstjenesten er ved Maria Kynne. Se påskens øvrige gudstjenester.
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen31/03 -24 11:00Ved Jette Steffensen.Se påskens øvrige gudstjenester.
HøjmesseHans Tausens KirkeInger Lundager31/03 -24 11:00
HøjmesseFrederiksholm KirkeMarie Sigaard Schou31/03 -24 11:00Velkommen til højmessen påskedag i Frederiksholm kirke. Det er en festdag, hvor kirkesølvet bæres op til alteret. Højmessens varighed er cirka 45 minutter. Vi serverer kirkekaffe umiddelbart efter højmessen.
HøjmesseAnna KirkeSusanne Voss Pedersen31/03 -24 11:00Læs mere om Påsken i Anna på https://www.annakirke.dk/det-sker-i-anna/gudstjenester
HøjmesseBethlehemskirkenKirkens præster31/03 -24 11:00Højmessen rummer liturgisk vekselsang, salmer, prædiken, rytmiske lovsange, bøn, forbøn og nadver. Gudstjenesten forsøger at sammenholde tradition og højtid med frihed i tilbedelse, nærvær og fællesskab. Ved gudstjenesten er folk fra menigheden aktivt involveret bl.a. ved læsning af bibeltekster, ledelse af lovsang og bøn. Under prædikenen er der Børnekirke for børnene. 
HøjmesseSankt Thomas KirkeVibeke Rørbæk Døssing31/03 -24 11:00
GudstjenesteKapernaumskirkenStine Ravnborg Bro Nissen31/03 -24 11:00
HøjmesseSankt Johannes KirkeMarie Jacobsen Damm31/03 -24 11:00
GudstjenesteNathanaels KirkeThomas Øgaard Olsson31/03 -24 11:00
HøjmesseKirken i ØrestadPer Ramsdal31/03 -24 11:00
GudstjenesteEliaskirkenWilliam Salicath31/03 -24 13:00Ved gudstjenester i Eliaskirken spilles musikken af et mindre orkester med førende danske jazzmusikere. Der er jazzgudstjenester søndage kl. 13 og de fleste tirsdage kl. 17. Man kan ikke se eller røre ved musik. Men musikken kan røre os. Og ved at lægge øre til den, kan vi lade os bevæge af den. Sådan er det også med troen. Derfor har jazzmusikken en central placering i Eliaskirken. PræstWilliam Sallicath MusikkenIris Bergcrantz - vokalAnders Malta - trompet & flygelhornOlivier Antunes - piano
HøjmessePlejecenteret SølundJeppe Carsce Nissen31/03 -24 14:00
GudstjenesteHelligåndskirkenMânguak` Dalager31/03 -24 14:00Grønlandsk gudstjeneste. Præst Mãnguak` Dalager
GudstjenesteHans Egedes KirkeBorgny Susanna Brünings-Hansen31/03 -24 14:00
GudstjenesteEmdrup KirkePakistansk præst31/03 -24 15:00
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeJohannes Gregers Jensen31/03 -24 17:00
GudstjenesteMariakirkenAnita Rohwer31/03 -24 19:00Gudstjenesten påskedag er ved Anita Rohwer.
HøjmesseKapernaumskirkenStine Ravnborg Bro Nissen01/04 -24 00:00
HøjmesseSundby KirkeIngrid Gadager Jørgensen01/04 -24 10:00
HøjmesseChristians KirkeKaren Felter Vaucanson01/04 -24 10:00
GudstjenesteChristiansø KirkeLise Dürr Nielsen01/04 -24 10:00
HøjmesseStore Magleby KirkeAndreas Sylvest Wille01/04 -24 10:00
HøjmesseSions KirkeAnne Kathrine Giversen01/04 -24 10:00Dagens tekster: Salmisten skriver: Herre, du min tilmålte del og mit bæger, du sikrer min lod. Målesnorene tildelte mig herlige steder, jeg kan fryde mig over min ejendom. Jeg vil prise Herren, som råder mig, ja, om natten får jeg vejledning i mit indre. Jeg har altid Herren for øje, han er ved min højre side, og jeg vakler ikke. Derfor glæder mit hjerte sig, og min sjæl jubler, ja, mit legeme skal bo i tryghed. For du vil ikke prisgive mig til dødsriget, din fromme vil du ikke lade se graven. Du lærer mig livets vej, du mætter mig med glæde for dit ansigt, du har altid herlige ting i din højre hånd.  Salmernes Bog 16,5-11 * Epistlen skriver apostlen Paulus i sit første brev til korintherne: Når det prædikes, at Kristus er opstået fra de døde, hvordan kan så nogle af jer sige, at der ikke findes nogen opstandelse fra de døde? Hvis der ikke findes nogen opstandelse fra de døde, er Kristus heller ikke opstået; men er Kristus ikke opstået, er vores prædiken tom, og jeres tro er også tom. Vi kommer så også til at stå som falske vidner om Gud, fordi vi har vidnet imod Gud, at han har oprejst Kristus, som han altså ikke har oprejst, hvis døde ikke opstår. For hvis døde ikke opstår, er Kristus heller ikke opstået; men er Kristus ikke opstået, er jeres tro forgæves, så er I stadig i jeres synder, og så er også de, som er sovet hen i Kristus, gået fortabt. Har vi alene i dette liv sat vort håb til Kristus, er vi de ynkværdigste af alle mennesker. Men nu er Kristus opstået fra de døde som førstegrøden af dem, der er sovet hen.   Første Korintherbrev 15,12-20 Eller Denne hellige lektie skrives i Apostlenes Gerninger: Peter tog ordet og sagde: »Nu forstår jeg, at Gud ikke gør forskel på nogen, men at han i et hvilket som helst folk tager imod den, der frygter ham og øver retfærdighed. Det er det ord, Gud sendte til Israels børn, da han forkyndte fred ved Jesus Kristus; han er alles Herre. I ved, hvad der er sket i hele Judæa, det der begyndte i Galilæa efter den dåb, Johannes prædikede: hvordan Gud salvede Jesus fra Nazaret med Helligånd og kraft, og hvordan Jesus færdedes overalt og gjorde vel og helbredte alle, der var under Djævelens herredømme; for Gud var med ham. Og vi er vidner om alt det, han gjorde i jødernes land såvel som i Jerusalem. Ham, som de slog ihjel ved at hænge ham på et træ, ham oprejste Gud på den tredje dag og lod ham træde synlig frem, ikke for hele folket, men for os, der i forvejen var udvalgt af Gud til at være vidner, vi som spiste og drak sammen med ham, efter at han var opstået fra de døde.«  Apostlenes Gerninger 10,34-43 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Den første dag i ugen, tidligt om morgenen, mens det endnu var mørkt, kom Maria Magdalene ud til graven, og hun så, at stenen var flyttet fra graven. Så løber hun hen til Simon Peter og til den anden discipel, ham som Jesus elskede, og siger til dem: »De har flyttet Herren fra graven, og vi ved ikke, hvor de har lagt ham.« Så kom Peter og den anden discipel og ville ud til graven. De løb begge to, men den anden discipel løb foran, hurtigere end Peter, og nåede først til graven; han bøjede sig ind og så linnedklæderne ligge der, men han gik ikke ind. Simon Peter, som fulgte efter ham, nåede nu også frem; han går lige ind i graven og ser linnedklæderne ligge der og klædet, som Jesus havde haft over hovedet; det lå ikke sammen med linnedklæderne, men rullet sammen på et sted for sig selv. Da gik også den anden discipel derind, han som var kommet først til graven, og han så og troede. Indtil da havde de nemlig ikke forstået Skriftens ord om, at han skulle opstå fra de døde. Disciplene gik så hjem igen. Men Maria stod udenfor ved graven og græd. Som hun nu stod der og græd, bøjer hun sig ind i graven og ser to engle i hvide klæder sidde dér, hvor Jesu legeme havde ligget, én ved hovedet og én ved fødderne. De sagde til hende: »Kvinde, hvorfor græder du?« Hun svarede: »De har flyttet min Herre, og jeg ved ikke, hvor de har lagt ham.« Da hun havde sagt det, vendte hun sig om, og hun så Jesus stå der; men hun vidste ikke, at det var Jesus. Jesus sagde til hende: »Kvinde, hvorfor græder du? Hvem leder du efter?« Hun mente, det var havemanden, og sagde til ham: »Herre, hvis det er dig, der har båret ham bort, så sig mig, hvor du har lagt ham, så jeg kan hente ham.« Jesus sagde til hende: »Maria!« Hun vendte sig om og sagde til ham på hebraisk: »Rabbuni!« ? det betyder Mester. Jesus sagde til hende: »Hold mig ikke tilbage, for jeg er endnu ikke steget op til Faderen; men gå hen til mine brødre og sig til dem: Jeg stiger op til min fader og jeres fader, til min Gud og jeres Gud.« Maria Magdalene gik hen og fortalte disciplene: »Jeg har set Herren,« og at han havde sagt dette til hende.   Johannesevangeliet 20,1-18
HøjmesseHolmens KirkeBirgitte Kvist Poulsen01/04 -24 10:00Birgitte Kvist Poulsen Efter gudstjenesten er der kaffe i et af kirkens lokaler.
HøjmesseEsajas KirkeChristian Madsen01/04 -24 10:00
HøjmesseBethlehemskirkenKirkens præster01/04 -24 10:002. påskedags gudstjeneste foregår i menighedshuset. Vi spiser morgenmad, drikker kaffe samt holder gudstjeneste sammen. 
HøjmesseKorsvejskirkenLucas Madsen01/04 -24 10:00
HøjmesseGrundtvigs KirkeVivi Andersen01/04 -24 10:00Hele følelsesregistret med dybe eksistentielle anliggender er i spil i ugen op til påske og i påskedagene. Det handler om liv og død, venskab og nærhed, svigt og frygt, ondskab og godhed, sorg og fortvivlelse, modløshed og håb, jublende glæde og almægtig og grænseløs kærlighed. Anden Påskedag  fejrer vi fortsat påsken. Vi skal høre om Emmausvandringen, hvor Jesus igen møder disciplene efter at være genopstået.
HøjmesseTagensbo KirkeMads Graves Pedersen01/04 -24 10:00?Efter gudstjenesten er der mulighed kaffe og lidt hyggesnak ved lysgloben
HøjmesseSankt Matthæus KirkeBirgitte Kragh Engholm01/04 -24 10:00Gudstjenesten anden påskedag er ved Birgitte Kragh Engholm.
HøjmesseGodthaabskirkenBirgitte Bjørn Stimpel01/04 -24 10:00
HøjmesseSimeons KirkeLouise Britze01/04 -24 10:00
HøjmesseSankt Andreas KirkeStine Munch01/04 -24 10:00Højmessen er den gudstjeneste, der fejres kl. 10 på søn- og helligdage. Ved en højmesse er der tekstlæsning, prædiken og nadver i en fast liturgisk opbygning vekslen med salmesang, indrammet af præludium og postludium ved organisten. I højmessen er der ofte en eller flere dåb. Københavns Drengekor eller Vor Frue Kantori undersøtter salmesangen og synger typisk en motet efter prædiken. Højmesserne i Vor Frue Kirke varer normalt omkring fem kvarter, fra kl. 10 til 11.15; men de enkelte højmesser kan indeholde flere dåb, således så højmessen indimellem afrundes kl. 11.30.
HøjmesseSimon Peters KirkeJens Frederik Olsen01/04 -24 10:00
HøjmesseSkelgårdskirkenKamilla Bugge + organist Rasmus Gerdes01/04 -24 10:00Anden påskedag fortsætter fejringen af Jesus' opstandelse. Det er begyndelsen på de 40 dage, Jesus er på jorden som opstanden. Her viser han sig flere gange for sine disciple og forbereder dem på den opgave, der venter dem, når han ikke er sammen med dem længere. Påsken er livets fest både i kirken, i familierne og i naturen. Højtiden er fuld af symboler og traditioner, der bekræfter livet og fællesskabet. Og så falder den, netop som naturen bliver vækket til live efter en lang vinter.
GudstjenesteTårnby KirkeDaniel Vallentin Kjer01/04 -24 10:00
HøjmesseGarnisonskirkenErik Norman Svendsen01/04 -24 10:00
HøjmesseKingos KirkePer Damgaard Pedersen01/04 -24 10:00På 2. påskedag er der pyntet op til fest i kirkerummet. Højmesse ved Per Damgaard Pedersen. Der er kirkekaffe efter højmessen.
HøjmesseDragør KirkeAnette Salling Lyneborg01/04 -24 10:00
HøjmesseSankt Markus KirkePræst01/04 -24 10:30
HøjmesseSankt Markus KirkeJesper Mønsted01/04 -24 10:30Kirkekaffe med chokolade æg.
HøjmesseSankt Jakobs KirkeLars Ottosen01/04 -24 10:30Gudstjenesten streames til hjemmesiden
GudstjenesteSankt Povls KirkeHans Vilhelm Breum Jakobsen01/04 -24 10:30Solistindslag ved gudstjenesten. Kirkekaffe efter gudstjenesten.
HøjmesseFrederiks KirkeSusanne Freddin Skovhus01/04 -24 10:30
HøjmesseSolbjerg KirkeKarin Franijeur Znaider01/04 -24 10:30
HøjmesseHellig Kors KirkeAndreas Christensen01/04 -24 10:30Højmesse - Anden påskedag skal vi høre fra Johannesevangeliet, hvor Maria Magdalene møder den opstandne Jesus. Højmesse med efterfølgende påskefrokost - tilmelding ikke nødvendig
GudstjenesteAllinge KirkeElon Anders Enevoldsen Lauterlein01/04 -24 10:30
HøjmesseMargrethekirkenMalene Flensborg Christensen01/04 -24 10:30Velkommen til højmesse i Valby Søndre SognHvordan kunne det ske, at Jesus døde på korset, men påskemorgen gik lyslevende ud af graven? Påskens begivenheder er så utrolige, at vi må dele fejringen af opstandelsen over to dage. Vi har nemlig brug for at høre fortællingen igen og igen for at kunne tro, at det er sandt? Det er 2. påskedag og du kan læse søndagens tekster her 2. påskedag | Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i én af sognets to kirker. Vi mødes i kirken, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er et børnehjørne i begge kirker, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. I Johannes Døbers Kirke er der elevator på højre side nederst i tårnet. I Margrethekirken er der lige adgang til kirkerummet. Der er desuden teleslynge i begge kirker. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig
HøjmesseJohannes Døbers KirkeFælles højmesse i Margrethekirken01/04 -24 10:30
HøjmesseLindevang KirkeLotte Nielsen Forchhammer01/04 -24 10:30
GudstjenesteVigerslev KirkeHenrik Arendt Laursen01/04 -24 10:30Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe På Bibelselskabets hjemmeside kan man finde søndagens tekster: https://www.bibelselskabet.dk/praedikentekster-indevaerende-aar ?
GudstjenesteGudhjem KirkeTina Ravnsbjerg Damholt01/04 -24 10:30
GudstjenesteSkt. Peders KirkeLouise Christina Howard01/04 -24 10:30
HøjmesseVor Frelsers KirkeFinn Damgaard01/04 -24 10:30
HøjmesseLundehuskirkenJulie Damlund01/04 -24 10:30Der er ingen gudstjeneste i Taksigelseskirken denne dag. I stedet er der fællesgudstjeneste i Lundehus Kirke.  Efter gudstjenesten er der Emmausvandring. En påskevandring med Mødet som tema. Læs mere her: Emmausvandring
HøjmesseTimotheus KirkeJesper Engholm01/04 -24 10:30Velkommen til højmesse i Timotheuskirken Det er Anden påskedag og du kan læse søndagens tekster her Anden påskedag | Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i kirken, hvor vi mødes, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er en kasse med børnebøger i kirken og et børnehjørne i krypten, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. Der er en elevator på venstre side af kirken som kører op i kirken, Der er også en teleslynge i kirken. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig.
GudstjenesteVanløse KirkeAnders Larsen01/04 -24 10:30Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i sognehuset.
HøjmesseVanløse KirkeAnders Larsen01/04 -24 10:30
HøjmesseVestermarie KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen01/04 -24 10:30
HøjmesseJesuskirkenSørine Gotfredsen01/04 -24 10:30
HøjmesseRø KirkeNikolaj Hartung Kjærby01/04 -24 10:30Joh 20,1-18. Kirkekaffe.
GudstjenesteNy KirkeBo Wendt Berentsen01/04 -24 10:30
HøjmesseNazaret KirkePeter Päivinen Ellerbek01/04 -24 10:30Prædikant: Henrik Bartholdy
HøjmesseFrederiksberg KirkeBenedikte Sommer01/04 -24 10:30
HøjmesseGrøndalskirkenTine Vængtoft Kristensen01/04 -24 10:30
HøjmesseFrihavnskirkenLene Tvilling01/04 -24 10:30
HøjmesseAalholm KirkeMaria Hjort01/04 -24 10:30
HøjmesseBellahøj KirkeAsser Skude01/04 -24 10:30
HøjmesseMariendals KirkeSandra Kastfelt01/04 -24 10:30
HøjmesseEmdrup KirkeJakob Valdemar Olsen01/04 -24 10:30
HøjmesseSankt Bodils KirkeEspen Norderhaug Brandt01/04 -24 10:30
GudstjenesteHasle KirkeJens Jørgen Rasmussen01/04 -24 10:30Fællesgudstjeneste. Lovsange efter prædiken. Kirkekaffe. Indsamling til Dansk Bibel Institut
GudstjenesteRuts KirkeSe Hasle Kirke01/04 -24 10:30Fællesgudstjeneste. Lovsange efter prædiken. Kirkekaffe. Indsamling til Dansk Bibel Institut
GudstjenesteSankt Knuds KirkeFlemming Mose Lauridsen01/04 -24 10:30Anderledes vekslen mellem sang og bibeltekster. Prædiken og nadver
HøjmesseVestermarie kirkeLaura Cæcilie Engell Jessen01/04 -24 10:30
HøjmesseSankt Nicolai KirkeNana Schiøtt Hansen01/04 -24 10:30
GudstjenesteSankt Ols KirkeÁki Kristoffer Nielsen01/04 -24 10:30
HøjmesseSolvang KirkeJonatan Hauge Noldegaard01/04 -24 10:30
HøjmesseSankt Stefans KirkePernille Østrem01/04 -24 11:00Påskefrokost og gudstjeneste Vi fejrer påske med hyggelig gudstjeneste i festsalen, Vedbækgade 12. I forlængelse af gudstjenesten spiser vi frokost sammen.  Alle er naturligvis velkomne til at komme til gudstjenesten kl. 11. For at deltage i den efterfølgende frokost, skal der bestilles en gratis billet. Billetterne til frokosten kan bestilles via bestillingsformularen fra d. 1. marts 2024. BESTIL HER
HøjmesseAnna KirkeJonna Annette Juel R Dalsgaard01/04 -24 11:00https://www.annakirke.dk/det-sker-i-anna/gudstjenester
Anden gudstjenesteKildevældskirkenRikke Vedel Hansen01/04 -24 11:00Vi sætter rytme på påsken. For musikken står organist Stefán Arason, kirkens kor og Kildevældskoret.
HøjmesseSankt Johannes KirkeMarie Jacobsen Damm01/04 -24 11:00
HøjmesseSankt Thomas KirkeVibeke Rørbæk Døssing01/04 -24 11:00
GudstjenesteNathanaels KirkeThomas Øgaard Olsson01/04 -24 11:00
HøjmesseAllehelgens KirkeMik Kjerulff01/04 -24 12:00Efter højmessen byder vi på frokost i krypten
GudstjenesteFlintholm KirkeAmanda Brunbech Norsker01/04 -24 12:30Der er håb!Efter påskedagenes store passionsfortælling kan kristendommens budskab koges ned til bouillonterningen: der er håb!Det er dog ikke altid, det føles sådan, og derfor vil vi her på 2. påskedag med sang, læsning, refleksion og lystænding forsøge at tage håbet med os fra påsken og ud i hverdagen, hvor vi nogle gange kan have svært ved at få øje på det.Så kom til andagt i Flintholm kirke og få et håbsord med ud på dagens påskevandring og videre med ud i livet.
HøjmesseKastrup KirkeAllan Ivan Kristensen01/04 -24 14:00
HøjmesseDe Gamles Bys KirkeBirger Bavnhøj01/04 -24 14:00Gudstjeneste 2. påskedag
HøjmesseHelligåndskirkenLeif G. Christensen og Trine Vestersøe01/04 -24 17:002. Påskedag. Eftermiddagsgudstjeneste hvor vi siger farvel til det blå hav (gulvtæppe) og byder velkommen til højmesser i Christiansborg slotskirke. Sankt Annæ Pigekor medvirker. Præster Leif G. Christensen og Trine Vestersøe. Kirkerummet er lukket fra 2. april 2024 i en periode på ca 1,5 år. Højmesser vil blive holdt i Christiansborg Slotskirke, men vi har fortsat aktiviteter i Helligaandshuset.
GudstjenesteVor Frue KirkePeter Skov-Jakobsen01/04 -24 17:00
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen02/04 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.02/04 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Stille- og meditationsgudstjenesteSundby KirkeDagens liturg02/04 -24 16:30Hver tirsdag kl. 16.30 beder vi om fred i os selv og i verden
Stille- og meditationsgudstjenesteAllehelgens KirkeLine Bønding02/04 -24 19:00Identitet og Livsforvandling er en meditativ nadvergudstjeneste, som vi holder i samarbejde med I Mesterens Lys. Vi synger Taizésange, som ved deres meditative og gentagende karakter skaber en atmosfære af ro og refleksion. I sidste del af gudstjenesten er der mulighed for at gå rundt til forskellige ?stationer? i kirken. Sang og musik ved organist og kirkesanger bidrager til gudstjenestens smukke stemning og rolige atmosfære. Efter gudstjenesten er der mulighed for forbøn og hygge med kaffe/te. Vel mødt!
Anden gudstjenesteDomkirkenSteffen Ringgaard Andresen03/04 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
GudstjenesteFilips KirkePræst og organist03/04 -24 09:30Start dagen på den bedste måde, nemlig med morgensang i Filips kirke med efterfølgende kaffe eller te i salen. Hver onsdag kl. 9.30-10.30. Alle er velkomne. Da kirken for tiden males, foregår både sang og morgenkaffe i salen.
GudstjenesteGodthaabskirkenChristina Mertz Fundrup03/04 -24 09:30?Sådan her begynder fortællingen om Jesus Kristus, Guds søn?.  Den linje er den første i Markusevangeliet, og fortællingen slutter 16 kapitler senere, hvor Markus fortæller om Jesus? opstandelse. Men hvad sker der i de mellemliggende 16 kapitler? Hvad er det, som Markus særligt er optaget af, måske til forskel fra de andre evangelister? Markusevangeliet er både det korteste og sandsynligvis det ældste evangelium, formodentligt skrevet omkr. år 70. Forfatteren var oprindeligt anonym, men traditionen vil fortælle, at Markus både var medarbejder for Paulus og tolk for apostlen Peter. Om søndagen læser vi brudstykker fra forskellige steder i Det Nye Testamente, og dermed går vi glip af, at der er tale om forskellige tolkninger og opfattelser af Jesus-historien, afhængig af de bibelske forfattere. Men nu vil vi ved vores onsdags-andagter ? ?Spis brød til? og ?Godthaabskirken på græs? - læse hele Markusevangeliet kontinuerligt, bid for bid, så Markus kan komme til orde i sin helhed. Se en plan for læsningen af Markusevangeliet til morgenandagterne HER. Morgenandagten ''Spis brød til'' afholdes i Godthaabskirken en gang om måneden onsdag morgen kl. 9.30 i perioden oktober - april. Der vil der typisk blive prædiket over en tekst, der normalt ikke tales over, og organisten er rykket ned til flygelet. Efterfølgende samles vi om en hyggelig morgenmad, der er gratis for alle.
Anden gudstjenesteDragør KirkeAnette Salling Lyneborg og Jens Bach Pedersen03/04 -24 09:30
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.03/04 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
GudstjenesteGrundtvigs KirkeVivi Grynderup Andersen03/04 -24 12:00Musikandagt hver onsdag er en halv times musikalsk og eftertænksomt pusterum med orgelmusik, refleksion og en fællessalme. Efter musikandagten mødes vi til kirkekaffe.
Anden gudstjenesteHelligåndskirkenLeif Georg Christensen03/04 -24 15:00Tag plads i den historiske udstillingssal i Helligaandshuset til musikandagten alle onsdage kl. 15.00. Musikandagten indeholder musik, fadervor og velsignelse. Kirkens organist spiller smukke toner på flyglet, og sangere fra kirkens kor synger for på salmen. Musikandagten ledes af en præst. Varighed ca. 20 minutter. Alle er velkomne.Indgang fra Valkendorfsgade 23.
GudstjenesteNexø KirkePeder Skovbo Jørgensen03/04 -24 17:30Børnegudstjeneste
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen04/04 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Stille- og meditationsgudstjenesteAllehelgens KirkeLine Bønding04/04 -24 09:00Mindfulde torsdag morgener i foråret ved sognepræst og mindfulness-instruktør Line Bønding En mulighed for at trække vejret, finde ro og nærvær i nuet. Måske har du brug for at starte dagen med at være opmærksom på dig selv og din krop, før du kaster dig over dagens opgaver? Måske ønsker du blot at indføre mere langsomhed og ro i dit liv? Måske har du bare brug for at sidde i stilhed sammen med andre? Så kan åndehullerne være noget for dig. Kirken åbner kl. 8.45 Du er velkommen til at komme i stilhed og finde dit eget rum til at forberede dig til meditationen Kl. 9.00 - 9.40:Kort reflektionMindfulness-meditation med stilhedInquiry (Selvrefleksion: Var der kropslige sansninger, følelser og/eller tanker under meditationen?)Ugens mindfulness-indstillingFadervor og velsignelseInvitation til at gå ud af kirken i stilhed og lade den indre ro og klarhed følge dig resten af dagen Alle er velkomne. Både med og uden erfaring i meditation og mindfulness.
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen04/04 -24 09:30Hver torsdag formiddag året rundt mødes vi til en andagt i Enghave Kirke. Bagefter spiser vi morgenbrød og drikker kaffe i menighedssalen og får en snak med hinanden og en af kirkens præster. I dag ved Jette Steffensen.
GudstjenesteLutherkirkenRikke Juul04/04 -24 11:30Et pusterum i en fredfyldt kirke, og hvor der er tid til Gud. En kort og anderledes gudstjeneste, hvor præsterne selv vælger, hvilke tekster de vil reflektere over. Efter gudstjenesten er der frokost i Menighedssalen.
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.04/04 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSigne Malene Berg04/04 -24 19:00Kirken er åben kl. 19-23 som rum for andagt, ro og eftertanke. Tænd et lys, skriv en bøn. Meditativ klassisk sang gennem aftenen fra kl. 19.30 ved mezzosopran Elisabeth Ørsnes Gadegaard.Ord og Brød kl. 20 v/ Signe Malene Berg. Bøn for natten kl 22  v/ Signe Malene Berg. 
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen05/04 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeEva-Maria Schwarz05/04 -24 11:00
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirken.05/04 -24 12:00Savner du ro og fordybelse i hverdagen?  På alle hverdage mødes vi til middagsbøn kl. 12 i Apostelkirken, hvor vi læser dagens tekst og synger et par salmer.  Du er mere end velkommen til at være med. 
Anden gudstjenesteSimon Peters KirkeN.N.05/04 -24 17:00
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen06/04 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Stille- og meditationsgudstjenesteApostelkirkenHanne Carlsbæk, Eva Green Meinel og Inger Dahl06/04 -24 10:00Gå på opdagelse i stilheden sammen med andre. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, kun en nysgerrighed efter at udforske, hvad der dukker frem, når vi giver slip på ordene og travlheden. Du bliver guidet igennem to timers meditation, som vi indleder med afspænding af kroppen. Det foregår, mens vi sidder, går eller ligger på gulvet. Vi synger meditative sange, og vi beder uden ord, mens vi sidder rundt om alteret på stole. Bønnen i stilhed er inspireret af centrerende bøn, udviklet og beskrevet af benediktinermunken Thomas Keating. Vi giver hver gang en kort introduktion til denne form for meditation. Tankerne står som regel i kø, når vi forsøger at bevæge os ind i stilhed, men det er muligt at finde ind i en anden dimension bag ved tankerne og blive opmærksom på Guds nærvær. Nærværet er der egentlig hele tiden, men vi er nødt til at blive opmærksomme på det for at erfare det. Den opmærksomhed kommer ikke af sig selv - den skal fremelskes, og det vil vi gerne gøre sammen. Det foregår alt sammen i kirkerummet, som giver en smuk ramme om stilheden, og der er ikke mange lyde, selv om Apostelkirken ligger midt på Vesterbro. Under vejledning praktiserer du sammen med andre: at være opmærksomt til stede i nuet at være til stede i kroppen at give slip på tankerne, efterhånden som de dukker op at håndtere følelser, som presser sig på at søge kontakt med det indre menneske ? dit hjerte, hvor Gud bor at dele erfaringer med glæder og vanskeligheder i din meditative praksis Teamet, som står for meditation, er: Hanne Carlsbæk, Inger Dahl, Eva Green Meinel og Thomas Frovin
GudstjenesteJesuskirkenFrank Bjørn Christensen06/04 -24 10:00
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeEva-Maria Schwarz06/04 -24 10:30
Anden gudstjenesteTimotheus KirkeJesper Engholm06/04 -24 11:00Cirka én lørdag i måneden holder vi dåbsgudstjeneste. Det er en gudstjeneste, der er lidt kortere end en almindelig højmesse, (søndagsgudstjeneste), men også med salmer, bønner og en tale. Der er dåbsgudstjenester følgende lørdage i foråret: Lørdag d. 6. januar kl. 11.00  ved Trine Amalie Fog Christiansen Lørdag d.10. februar kl. 11.00 ved Trine Amalie Fog Christiansen Lørdag d. 2. marts kl. 11.00  ved Trine Amalie Fog Christiansen Lørdag d. 6. april kl. 11.00  ved Jesper Engholm Lørdag d. 4. maj kl. 11.00 ved Jesper Engholm Lørdag d. 8. juni kl. 11.00 ved Trine Amalie Fog Christiansen
GudstjenesteJesuskirkenFrank Bjørn Christensen06/04 -24 12:00
GudstjenesteAa KirkeLouise Christina Howard07/04 -24 09:00
GudstjenesteNexø KirkePeder Skovbo Jørgensen07/04 -24 09:00Kirkekaffe m/morgenbrød
HøjmesseVestermarie KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen07/04 -24 09:00
HøjmesseRø KirkeNikolaj Hartung Kjærby07/04 -24 09:00Joh 21,15-19.
GudstjenesteHasle KirkeJens Jørgen Rasmussen07/04 -24 09:00
GudstjenesteHøjdevangskirkenAnn-Luise Bjørnebo07/04 -24 09:30
GudstjenesteHåndværkerhaven 49, 2400 København NVSamme præst som i Emdrup kirke07/04 -24 09:30
HøjmesseSundby KirkeLine Hage07/04 -24 10:00
HøjmesseSankt Matthæus KirkeBarbara Potapenko Jensen07/04 -24 10:00Uberørt af byens travlhed ligger Sct. Matthæus Kirke midt på Vesterbro. I næsten 150 år har mennesker siddet under kirkens høje hvælvinger. Til gudstjenester, der skaber plads til roen, troen & eftertanken. Foran døbefonten med deres kære små, ved alteret med deres elskede eller knuget af sorg sammen med deres døde. Til koncerter eller i fordybelse. I Sct. Matthæus Kirke fyldes dagene med både skønhed, evighed og fred. Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10. Der er kaffe og croissanter, du kan nyde under gudstjenesten. Ved Barbara Potapenko Jensen.
HøjmesseSimeons KirkePer Vibskov Nielsen07/04 -24 10:00
HøjmesseKorsvejskirkenMiriam Joensen07/04 -24 10:00Joh. 21, 15-19
HøjmesseChristians KirkeKaren Felter Vaucanson07/04 -24 10:00
HøjmesseStore Magleby KirkeJulie Helmer Kaas07/04 -24 10:00
HøjmesseBethlehemskirkenKirkens præster07/04 -24 10:00Højmessen rummer liturgisk vekselsang, salmer, prædiken, rytmiske lovsange, bøn, forbøn og nadver. Gudstjenesten forsøger at sammenholde tradition og højtid med frihed i tilbedelse, nærvær og fællesskab. Ved gudstjenesten er folk fra menigheden aktivt involveret bl.a. ved læsning af bibeltekster, ledelse af lovsang og bøn. Under prædikenen er der børnekirke for børnene. Forud for hver gudstjeneste er der skriftemål kl. 9.30.  Højmessen bliver live-streamed (uden billeder af menigheden). Livestreaming-gudstjenester kan ses på vores Facebook side: www.facebook.com/bethlehemskir...  
HøjmesseEsajas KirkePia Søltoft07/04 -24 10:00
HøjmesseHans Egedes KirkeLouise Sihm Knudsen07/04 -24 10:00
HøjmesseTagensbo KirkeMads Graves Pedersen07/04 -24 10:00?Efter gudstjenesten er der mulighed kaffe og lidt hyggesnak ved lysgloben
GudstjenesteFilips KirkeBo Heikendorf Petersen07/04 -24 10:00
GudstjenesteKildevældskirkenLisbeth Juhl Jørgensen07/04 -24 10:00
GudstjenesteChristiansborg SlotskirkeLeif G. Christensen07/04 -24 10:001. søndag efter påske. Højmesse ved præst Leif G. Christensen
GudstjenesteGodthaabskirkenMartin Alexander Elvstrøm-Vieth07/04 -24 10:00
HøjmesseTårnby KirkeLouise Husted Rosenberg07/04 -24 10:00Efter højmessen er der kaffe i konfirmandstuerne. 
HøjmesseBrønshøj KirkeMia Lund Rao07/04 -24 10:00Højmesse
HøjmesseVor Frue KirkeJohannes Gregers Jensen07/04 -24 10:00Højmessen er den gudstjeneste, der fejres kl. 10 på søn- og helligdage. Ved en højmesse er der tekstlæsning, prædiken og nadver i en fast liturgisk opbygning vekslen med salmesang, indrammet af præludium og postludium ved organisten. I højmessen er der ofte en eller flere dåb. Københavns Drengekor eller Vor Frue Kantori undersøtter salmesangen og synger typisk en motet efter prædiken. Højmesserne i Vor Frue Kirke varer normalt omkring fem kvarter, fra kl. 10 til 11.15; men de enkelte højmesser kan indeholde flere dåb, således så højmessen indimellem afrundes kl. 11.30.
HøjmesseSimon Peters KirkeJens Frederik Olsen07/04 -24 10:00
HøjmesseGarnisonskirkenJacob Ørsted07/04 -24 10:00
HøjmesseSkelgårdskirkenPoul Bo Sørensen07/04 -24 10:00
HøjmesseDragør KirkeAnette Salling Lyneborg07/04 -24 10:00
HøjmesseGrundtvigs KirkeInge Lise Løkkegaard07/04 -24 10:00
HøjmesseSundkirkenSuzette Ejdrup07/04 -24 10:00
HøjmesseKingos KirkeAnders Graversen07/04 -24 10:00Højmesse ved Anders Graversen. Der er kirkekaffe efter højmessen.
HøjmesseSions KirkeAnne Kathrine Giversen07/04 -24 10:00Dagens tekster: Denne hellige lektie skriver profeten Esajas: I er mine vidner, siger Herren, min tjener, som jeg har udvalgt, for at I må forstå og tro på mig og indse, at det er mig. Før mig blev der ikke dannet nogen gud, efter mig vil der ingen være; jeg, kun jeg, er Herren, der er ingen anden frelser end mig. Det er mig, der har fortalt det, mig, der frelser, det er mig, der har forkyndt det, ikke en fremmed gud blandt jer. I er mine vidner, siger Herren, det er mig, der er Gud.  Esajas' Bog 43,10-12 * Denne hellige lektie skrives i Apostlenes Gerninger: Peter sagde: »Israelitter, hør disse ord: Jesus fra Nazaret ? en mand, der er udpeget af Gud for jer ved mægtige gerninger og undere og tegn, som Gud gjorde gennem ham midt iblandt jer, sådan som I selv ved ? ham fik I udleveret efter Guds fastlagte bestemmelse og forudviden, og ved lovbryderes hånd naglede I ham til korset og dræbte ham. Men Gud gjorde en ende på dødens veer og lod ham opstå, for han kunne umuligt holdes fast af døden. Om ham siger David nemlig: ?Jeg havde altid Herren for øje, han er ved min højre side, for at jeg ikke skal vakle. Derfor glædede mit hjerte sig, og min tunge jublede, ja, mit legeme skal bo i håb. For du vil ikke lade mig blive i dødsriget, din hellige vil du ikke lade se forrådnelse. Du lærte mig livets veje, du vil mætte mig med glæde for dit ansigt.?« Apostlenes Gerninger 2,22-28 Eller Epistlen skriver apostlen Peter i sit første brev: Når I påkalder ham som fader, der uden at gøre forskel på folk dømmer enhver efter hans gerning, skal I leve i gudsfrygt, så længe I er udlændinge her. I ved jo, at det ikke var med forgængelige ting som sølv eller guld, I blev løskøbt fra det tomme liv, I havde overtaget fra jeres fædre, men med Kristi dyrebare blod som af et lam uden plet og lyde; dertil var han bestemt, før verden blev grundlagt, men han blev først åbenbaret nu ved tidernes ende af hensyn til jer, som takket være ham tror på Gud, der oprejste ham fra de døde og gav ham herlighed, så at jeres tro også er håb til Gud. I, som i lydighed mod sandheden har renset jeres sjæle til at have oprigtig broderkærlighed, skal elske hinanden inderligt og af et rent hjerte; I er jo ikke genfødt af en forgængelig, men af en uforgængelig sæd, Guds levende og blivende ord; for »alle mennesker er som græs,  al deres herlighed som markens blomster. Græsset tørrer ind, blomsterne falder, men Herrens ord forbliver til evig tid.« Det er dette ord, som er forkyndt for jer. Første Petersbrev 1,17-25 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Da de havde spist, siger Jesus til Simon Peter: »Simon, Johannes' søn, elsker du mig mere end de andre?« Han svarede: »Ja, Herre, du ved, at jeg har dig kær.« Jesus sagde til ham: »Vogt mine lam!« Igen, for anden gang, sagde han til ham: »Simon, Johannes' søn, elsker du mig?« Han svarede: »Ja, Herre, du ved, at jeg har dig kær.« Jesus sagde til ham: »Vær hyrde for mine får!« Jesus sagde til ham for tredje gang: »Simon, Johannes' søn, har du mig kær?« Peter blev bedrøvet, fordi han tredje gang spurgte ham: »Har du mig kær?« og han svarede ham: »Herre, du ved alt; du ved, at jeg har dig kær.« Jesus sagde til ham: »Vogt mine får! Sandelig, sandelig siger jeg dig: Da du var ung, bandt du selv op om dig og gik, hvorhen du ville; men når du bliver gammel, skal du strække dine arme ud, og en anden skal binde op om dig og føre dig hen, hvor du ikke vil.« Med de ord betegnede han den død, Peter skulle herliggøre Gud med. Og da han havde sagt det, sagde han til ham: »Følg mig!« Johannesevangeliet 21,15-19
HøjmesseLundehuskirkenRikke Vedel Hansen07/04 -24 10:30
HøjmesseHellig Kors KirkeStine Lene Hansen07/04 -24 10:30Højmesse hver søndag kl. 10:30 med efterfølgende kirkekaffe, hvor alle er velkomne til at deltage i det hyggelige samvær og i snakken om små og store ting.
HøjmesseSankt Markus KirkeNikolaj Zeuthen07/04 -24 10:30
GudstjenesteAdventskirkenCamilla Diderichsen07/04 -24 10:30Efterfølgende kirkekaffe
HøjmesseSolvang KirkeCarsten Kofoed Espersen (gæsteprædikant)07/04 -24 10:30
GudstjenesteApostelkirkenNiels Nymann Eriksen07/04 -24 10:30Hver søndag samles vi i Apostelkirken til gudstjeneste på tværs af alder, forskellige livssituationer og kulturel baggrund. Mange iblandt os er tosprogede. Derfor simultantolkes vores gudstjenester til engelsk og farsi.  Ved Niels Nymann Eriksen. Efter gudstjenesten er alle velkommen til kaffe, te og samvær. Somme tider spiser vi frokost sammen. For børn  Hver søndag er der under gudstjenesten børnehjørne, inddelt efter alder, så vi trygt kan have det sjovt sammen. Vi fortæller bibelhistorier, leger, tegner og meget mere.  Af og til holder vi Alle børnene synger-gudstjenester, hvor børn på tværs af alder er sammen om musik og sanglege under gudstjenesten. Du kan finde datoer for Alle børn synger-gudstjenester i kalenderen. BibelundervisningHver søndag kl. 13 er der bibelundervisning, det er skiftevis på farsi og dansk med oversættelse til farsi.
GudstjenesteSankt Povls KirkePeder Skovbo Jørgensen07/04 -24 10:30Børnekirke under prædikenen.
HøjmesseAalholm KirkeMaria Hjort07/04 -24 10:30
HøjmesseFrederiks KirkeMikkel Wold07/04 -24 10:30
HøjmesseHolmens KirkeMarie Ørgaard07/04 -24 10:30Marie Ørgaard Efter gudstjenesten er der kaffe i et af kirkens lokaler.
GudstjenesteSankt Pauls KirkeKathrine Bang Lilleør07/04 -24 10:30
HøjmesseSankt Jakobs KirkeMia Rahr Jacobsen07/04 -24 10:30
HøjmesseSolbjerg KirkeLars Danner Madsen07/04 -24 10:30
HøjmesseLindevang KirkeJonas Lucas Christy07/04 -24 10:30
GudstjenesteAllinge KirkeElon Anders Enevoldsen Lauterlein07/04 -24 10:30
GudstjenesteVigerslev KirkeHenrik Kofod Larsen07/04 -24 10:30Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe. På Bibelselskabets hjemmeside kan man finde søndagens tekster: https://www.bibelselskabet.dk/praedikentekster-indevaerende-aar ?
GudstjenesteSkt. Peders KirkeLouise Christina Howard07/04 -24 10:30
HøjmesseBellahøj KirkePeter Møller Jensen07/04 -24 10:30
HøjmesseBellahøj KirkePeter Møller Jensen07/04 -24 10:30
HøjmesseTimotheus KirkeJesper Engholm07/04 -24 10:30Velkommen til højmesse i Timotheuskirken Det er 1. søndag efter påske og du kan læse søndagens tekster her 1. søndag efter påske | Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i kirken, hvor vi mødes, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er en kasse med børnebøger i kirken og et børnehjørne i krypten, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. Der er en elevator på venstre side af kirken som kører op i kirken, Der er også en teleslynge i kirken. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig.
GudstjenesteVanløse KirkePia Mi Ran Poulsen07/04 -24 10:30Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i sognehuset
HøjmesseVanløse KirkePia Mi Ran Poulsen07/04 -24 10:30
HøjmesseFrederiksberg KirkePia Nordin Christensen07/04 -24 10:30
HøjmesseNylars KirkeLaura Cæcilie Engell Jessen07/04 -24 10:30
HøjmesseSankt Clemens KirkeNikolaj Hartung Kjærby07/04 -24 10:30Joh 21,15-19. Kirkekaffe.
HøjmesseMargrethekirkenPernille Vinge Karlsson07/04 -24 10:30Velkommen til højmesse i Valby Søndre Sogn Det er 1. søndag efter påske og du kan læse søndagens tekster her 1. søndag efter påske| Bibelselskabet Hver søndag og på alle helligdage er der højmesse i én af sognets to kirker. Vi mødes i kirken, sætter os godt til rette, hører søndagens læsninger og prædiken og synger salmer fra salmebogen og ofte også fra salmebogstillægget 100 salmer. Nogle søndage er der en eller flere dåb i højmessen. Både store og små er velkomne, og der er et børnehjørne i begge kirker, hvor børn og barnlige sjæle kan sidde og læse, tegne, lege m.m. under gudstjenesten. Ved højmessen er der altergang, hvor alle er velkomne til at deltage, og der er mulighed for både vin og druesaft. I Johannes Døbers Kirke er der elevator på højre side nederst i tårnet. I Margrethekirken er der lige adgang til kirkerummet. Der er desuden teleslynge i begge kirker. Efter højmessen byder vi på en kop kaffe og hyggeligt samvær i kirken. Alle er hjerteligt velkomne og vi glæder os til at se dig
HøjmesseMargrethekirkenFælles højmesse i Margrethekirken07/04 -24 10:30
HøjmesseNazaret KirkePeter Päivinen Ellerbek07/04 -24 10:30
HøjmesseFrihavnskirkenLene Tvilling07/04 -24 10:30
HøjmesseFrederiksberg SlotskirkeHannah Svinth-Værge07/04 -24 10:30
HøjmesseGrøndalskirkenUlla Toft07/04 -24 10:30
HøjmesseTingbjerg KirkeMette Basbøll07/04 -24 10:301. søn. e. Påske. Højmesse ved provs Johanne Øhlenschlager.
HøjmesseHusum KirkeDorte Pedersen07/04 -24 10:30
HøjmesseMariendals KirkeBirgitte Veit07/04 -24 10:30
HøjmesseTrinitatis KirkeVed Niels Henrik Gregersen07/04 -24 10:30Søndag 7. april, 1. s. e. påske. 10:30 Højmesse. Ved Niels Henrik Gregersen.
HøjmesseEmdrup KirkeNicolai Winther-Nielsen, hjælpepræst07/04 -24 10:30Den 7. April vil Emdrup Kirkes rytmiske kor medvirke ved G+ Gudstjenesten kl 10:30.Så velkommen  til en Gudstjeneste med ekstra fokus på musik, lovsang og vidnesbyrd.
HøjmesseJesuskirkenSørine Gotfredsen07/04 -24 10:30
GudstjenesteRuts KirkeJens Jørgen Rasmussen07/04 -24 10:30
HøjmesseSankt Nicolai KirkeNana Schiøtt Hansen07/04 -24 10:30
HøjmesseTaksigelseskirkenJulie Damlund07/04 -24 10:30
HøjmesseBrorsons KirkeNicolaj Stubbe Hørlyck07/04 -24 10:30
HøjmesseKristkirkenMette Gramstrup07/04 -24 11:00Ved Mette Gramstrup.
GudstjenesteEnghave KirkeJette Steffensen07/04 -24 11:00Efter gudstjenesten ved Jette Steffensen spiser vi frokost sammen.  Organist/pianist Arne Bech Larsen og skuespiller Jarl Forsman kommer med et musikalsk foredrag med programmet: Fra kirken til kroen eller omvendt Det er et musikalsk foredrag omkring Carl Michael Bellman og hans digtning om et lystigt levned over for andægtig livsførelse. Alle er velkommen, og tilmelding er ikke nødvendig.
HøjmesseSankt Stefans KirkePernille Østrem07/04 -24 11:00Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Kom indenfor uanset om du er døbt eller ej, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej. Vi fejrer nadver sammen efter prædiken og fredshilsen. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Ønsker du alkoholfri nadver, skal du blot pege på den LILLE kalk, når præsten kommer rundt med vin og druesaft. Nadveren er traditionelt for alle døbte. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen. Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os. Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte kirkekoordinator Stine Borbye Edelvang på koordinator@stefanskirken.dk.
HøjmesseHans Tausens KirkeLars Ahlmann Olesen07/04 -24 11:00
HøjmesseFrederiksholm KirkeMorten Sternberg07/04 -24 11:00Velkommen til højmesse i Frederiksholm kirke. Højmessens varighed er cirka 45 minutter. Vi serverer kirkekaffe umiddelbart efter højmessen.
HøjmesseAnna KirkeSusanne Voss Pedersen07/04 -24 11:00Læs mere om gudstjenester på Anna Kirkes hjemmeside: https://www.annakirke.dk/det-sker-i-anna/gudstjenester
GudstjenesteKapernaumskirkenStine Ravnborg Bro Nissen07/04 -24 11:00
HøjmesseSankt Thomas KirkeHelle Bundgaard Poulsen07/04 -24 11:00
HøjmesseSankt Johannes KirkeMarie Jacobsen Damm07/04 -24 11:00
HøjmesseKirken i ØrestadPer Ramsdal07/04 -24 11:00
HøjmesseNathanaels KirkeThomas Øgaard Olsson07/04 -24 11:00
HøjmesseAllehelgens KirkeSuzette Ejdrup07/04 -24 12:00
GudstjenesteEliaskirkenMaria Fihl07/04 -24 13:00Gudstjeneste for engelsksprogede - alle er velkommen Experience a Danish National Church service in English at Eliaskirken, Vesterbros Torv.    As part of the Danish Lutheran National church we welcome expats, exchange students, tourists, and anyone else who wants to experience a traditional Danish service. All denominations are welcome.  Jazz Service One of the hallmarks of Folkekirken for internationals is our Jazz Service in English. These are held regularly and we are joined by some of Copenhagen's most renowned jazz musicians! Our Jazz Service is also an integral part of the annual Copenhagen Jazz Festival. Pastor  Maria Fihl MusicKira Martini - vokalKristian Jørgensen - violinOlivier Antunes - piano
GudstjenesteBethlehemskirkenErik Hviid Larsen07/04 -24 13:00
GudstjenesteKingos KirkeAnders Graversen07/04 -24 13:00
HøjmessePlejecenteret SølundJeppe Carsce Nissen07/04 -24 14:00
Anden gudstjenesteBethlehemskirkenTro og Lys-gruppen07/04 -24 14:00En gudstjeneste for alle, tilrettelagt med særlig hensyn til mennesker med særlige behov.
GudstjenesteChristiansborg SlotskirkeManguak Dalager07/04 -24 14:00Grønlandsk gudstjeneste. Præst Manguak Dalager
GudstjenesteHans Egedes KirkeBorgny Susanna Brünings-Hansen07/04 -24 14:00
GudstjenesteNy KirkeJens Jørgen Rasmusse07/04 -24 14:00Indsamling til Dansk Bibel Institut
GudstjenesteEmdrup KirkePakistansk præst07/04 -24 15:00
GudstjenesteHolmens KirkeMarie Ørgaard07/04 -24 17:00Marie Ørgaard Efter gudstjenesten er der en forfriskning i et af kirkens lokaler.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeSteffen Ringgaard Andresen07/04 -24 17:00
GudstjenesteMariakirkenAnita Rohwer07/04 -24 19:00Ved Anita Rohwer.
Anden gudstjenesteVor Frue KirkeJohannes Gregers Jensen08/04 -24 08:05Morgenandagter i Københavns Domkirke Kl. 8.05-08.25 alle hverdage og lørdage transmitteres vores morgenandagter på DR2, P2 og via dr.dk. Alle er velkomne i kirken, eller du kan streame morgenandagterne HER
Anden gudstjenesteBethlehemskirkenSognepræst Martin Drengsgaard og musiker Thomas Büchel08/04 -24 08:30Hver mandag kl. 8.30-9.00 i Bethlehemskirkens kirkerum. I en travl hverdag har vi brug for at komme tæt på os selv og tæt på Gud. Derfor mixer vi meditativ musik med kirkens bønspraksis. Musikken bliver ledt af: Musiker Thomas Büchel Bønnen bliver ledt af: Præst Martin Drengsgaard
Anden gudstjenesteTagensbo KirkeMads Graves Pedersen08/04 -24 10:30Vi har en kort andagt i kirken. Herefter går vi i Sognegården, til et flot morgenbord. Pris. kr. 20- Tilmelding tagensbo.sogn@km.dk eller på tlf: 3581 1977

Find kirke

Alle kirker i Københavns Stift på kort og i liste

[cp_popup display=”inline” style_id=”50370″ step_id = “1”][/cp_popup]

Gudstjenester Online og for børn

Se gudstjenester online på søndag

Gudstjenester og andagter

Musik

Koncerter, kor og sang

Foredrag m.m Studiegrupper, møder m.m.

For børn. Kirke fra 0 – 15