Bethlehemskirken - Københavns

KIRKELIV – GUDSTJENESTER – ARRANGEMENTER

Bethlehemskirken – Københavns

Podcast – Lyt eller læs prædikenen

Præster ved Betlehemskirken

Bethlehemskirken i København har to præster, der betjener menigheden:

  1. Martin Drengsgaard er kirkebogsførende sognepræst. Du kan kontakte ham på telefon: 2087 8657 eller via e-mail: sognepraest@bethlehemskirken.dk. Martin er optaget af at gøre kristendommen og kirken levende i en moderne kultur. Han har suppleret sit teologistudium med studier i missionsteologi, ledelse af frivillige og kulturstudier ved Fuller Theological Seminary i Los Angeles. Martin er gift med Sidsel Drengsgaard, og de har sammen døtrene Esther, Rebekka og Alba.
  2. Erik Hviid Larsen er sognepræst og præst for børn og unge med særlige behov i Københavns Stift. Du kan kontakte ham på telefon: 2856 6233 eller via e-mail: ehvl@km.dk. Erik er ansat 50% i Københavns Stift med fokus på børn og unge med særlige behov. Han er også andenpræst ved kirken.

Derudover er der flere andre frivillige præster i Bethlehemskirken, som ofte træffes ved gudstjenester og hjælper med forbedring, prædikener og sakramentsforvaltning. De arbejder alle sammen for at tjene hinanden og menigheden i fællesskab og samarbejde, uanset forskelle i temperament, teologi og tradition. Ved at tjene sammen viser de viljen til fred og forsoning, og dette budskab er en gave, som verdens kirker deler med livet .

Hvis du ønsker at deltage i gudstjenester eller kontakte præsterne, kan du besøge Bethlehemskirkens hjemmeside11.

Bethlehemskirken

Bethlehemskirken er en kirke beliggende på Åboulevard 8 i København. Den er en del af Nørrebro Provsti og Københavns Stift. Kirken blev tegnet af arkitekten Kaare Klint og blev indviet i 19381.

Bethlehemskirken er kendt for sin høje loftshøjde, der giver den en næsten katedrallignende karakter, selvom dens grundflade er relativt lille. Kirken er et smukt eksempel på dansk kirkekunst og arkitektur.

Gudstjenesterne i Bethlehemskirken er en blanding af traditionelle elementer og mere frie elementer. Højmessen finder sted hver søndag kl. 10:00, og der er også forskellige specialgudstjenester2. Kirken er populær blandt Nørrebros beboere og har et rigt gudstjenesteliv.

Hvis du ønsker at deltage i gudstjenester eller udforske kirken yderligere, kan du besøge Bethlehemskirkens hjemmeside3.

Tags: Bethlehemskirken, Betlehemskirken, Bethlehem, Betlehem

Kalender


KONTAKT

Sogn

Facebook

YouTube video

YouTube Kanal

KIRKEN

Se flere smukke billeder i Facebookgruppen Kirkebilleder


Om kirken

Byggeår

1938

Danmarks Kirker

Din kirkeside

Du kan få adgang til at redigere denne kirkeside. Få adgang her. Det er gratis. 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.