Gudstjeneste i radio

Gudstjeneste i radio


Gudstjeneste på P1 | DR LYD

Hør eller genhør de fleste af DRs radio-programmer her. Du kan høre programmer fra både P1, P2, P3, P4, P5, P6 Beat, P7 Mix og P8 Jazz.Du har besøgt denne side den 05-04-21.

Gudstjeneste i radio – Radiogudstjeneste

Gudstjeneste i radio – Radiogudstjeneste
Søn- og helligdage kl. 10.03 på P1.
Hør radiogudstjenesten som podcast.
Oversigt over kommende gudstjenester.

Morgenandagten – gudstjeneste i radio
Mandag til lørdag kl. 08.05 på P2.
Hør morgenandagten som podcast.

Andre programmer i radio

Tidsånd
Søndag kl. 09.05 på P1.
Genudsendes mandag 11.03 og 21.03 samt lørdag 19.03.
Hør Tidsånd som podcast.

Supertanker
Tirsdag kl. 11.03 på P1.
Genudsendes mandag 5.03, tirsdag 21.03 samt søndag 6.03.
Hør Supertanker som podcast.

Tal til mig
Søndag kl. 11.03 på P1.
Genudsendes torsdag 11.03 og 21.03, samt lørdag 6.03.
Hør Tal til mig som podcast.

Audiens
Hør Audiens som podcast.

Gudstjenester på TV

Gudstjenester i påsken 2021 på TV og i radioen

Gudstjeneste

DR2 | 2 SÆSONER AFSPIL NU MIN LISTE

S2020:E16 Gudstjeneste i en Coronatid – Efter påske

I modsætning til andre kirker skifter DR Kirken sin præst ud hver måned. Det gør vi selvfølgelig ikke, fordi vi hurtigt bliver trætte af dem, men fordi vi gerne i det små vil prøve at afspejle den store rummelighed, som findes

One thought on “Gudstjeneste i radio

  1. Jeg har 2 kommentarer til gudstjenesten i DR1 , det ene er at det pludseligt ikke hedder gudstjeneste længere , men “religiøs tjeneste” . Hvorfor er”gudstjeneste” ikke mere comme Il faut. Ser vi igen et officielt knefald for andre importerede trosretninger ?
    Min andre kommentar gælder de atonale martialske postludier. Netop som mit sind er indstillet på eftertanke mode , kommer der disse øredøvende lyder fra min TV , og forandrer min gode. . sindsstemning totalt. Jeg kan vanskeligt forestille mig at et menighedsråd kan ønske disse ulyder.
    Snarere er det vel en radiomedarbejder eller en håbefuld organist som vil vise sine færdigheder , men det foreslår jeg at han gør et andet sted.
    Såfremt mine kommentarer ikke er kommet til det rette sted , vil jeg være taknemlig for at få oplyst hvad det er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: