Grøn kirke

Grøn kirke

Grøn kirke inspirerer kirker til at sætte klima og miljø på dagsordenen. Også kirkegårde, skoler, enkeltpersoner og organisationer kan være med.

En checkliste med 48 punkter er arbejdsredskabet. For at kalde sig grøn kirke/kirkegård/organisation skal man minimum sætte kryds ved 25 punkter.  

En film fortæller om de grønne tiltag kirkerne arbejder med

Grøn omstilling vinder frem i kirkerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi opbevarer din webadresse på din hjemmeside, så vi kan kommunikere med dig om vores produkt og tjenester. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: