Adventskalender på kirker.dk

Adventskalender

Adventskalendere 2020

Online Julekalendere

I Ringe Kirke har man lavet en digital julekalender i 24 afsnit, som sendes ud til brug i skolerne – og lægges på kirkens hjemmeside og sociale medier. Hvert afsnit indeholder en fortælling samt dagens sang, som er tekstet, så den kan brugs til fællessang. I kalenderen er der blandt andet optagelser fra kirkens tårn, fra kirkegården med grandækning og fra præstens køkken, hvor der bages småkager.

Adventskalender i Ringe 2020

Også i Vor Frue Kirke i Svendborg har et arbejdsudvalg med præster, organister og et menighedsrådsmedlem besluttet at gået sammen om at lave en online-julekalender med musik og gode historier.

”Det er arbejdskrævende men sjovt, og der er en stor pioner- og fællesskabsånd over projektet, ” fortæller Bente Holdgaard, som er præst i kirken og desuden provst i Svendborg Provsti.

Adventskalender for børn i Ringe Kirke

Kirken inviterede i 2018 til »Gud passer børn« – de tre første adventslørdage i december kl. 11.00 til 12.30. Ringe kirkes julekrybbe. Aktiviteter for børn på lørdage i advent Ringe kirke har kreative aktiviteter for børn. Der er åbning af kalender, historier og fagtesange. Aktiviteterne er tilrettelagt for børn i

… [Læs mere…]

Adventskalender for børn. Ringe Kirke 2018

Adventskalender 2019

Adventskalender på kirker.dk

Adventskalender

Åben en låge hver dag.
Online kalender fra kirker.dk

Juleevangeliet bliver levende

Adventskalender Mission Øst

Juleevangeliet bliver levende og konkret. Kristen hjælpeorganisation tilbyder undervisningsmateriale til kirker landet over. Oplæg, leg og spil kæder julens budskab sammen med fattiges vilkår i dag.   Hjælpeorganisationen Mission Øst har udarbejdet en adventskalender, som kæder juleevangeliet sammen med børns virkelighed i en kaotisk verden, hvor fjernsyn og … [Læs mere…]

Links https://kirker.dk/jul/advent-videoer/