Advent i kirker

Advent i kirker. Advent i kirken 2020 bliver anderledes pga corona. Traditioner med kaffe, kager og slik i kirkens lokaler bliver aflyst. I stedet ser vi en ny tradition. Kirker udleverer poser, som børn og voksne kan tage med hjem fra kirke. Det bliver Advent to go med udlevering af godter i en godtepose i forskellig udformning.

Advent to go i Snesere kirke

Når du går ud af kirkedøren i Snesere kirke, så får du en ”advent-to-go” hyggepose med lidt julegodt. Og der er varm kakao udenfor, når juletræet tændes. I år kan man ikke mødes i konfirmandstuen som man plejer.

Kl. 14,00 mødes vi i kirken til en kort familiegudstjeneste, hvorefter vi går hen og tænder juletræerne – alt sammen noget, der er velkendt. I år er det bare nødvendigt, at man tilmelder sig arrangementet, da der er begrænset med pladser i kirken grundet faren for smitten med corona. Vil du deltage, skal du derfor tilmelde dig hos Janette Weng

Læs mere på Facebook

Snesere menighedsråd og Snesere Bylaug har haft tradition for et adventsarrangement i mere end 20 år. Men i år bliver det nødvendigt med tilmelding.

Kirke to go i Låsby kirke

Familiegudstjeneste om Advent i Låsby kirke

Kort corona-venlig gudstjeneste, hvorefter hver familie får en “Kirke-to-go”-aktivitetskasse med hjem.

Vi mødes i kirken til en sang og en historie. Herefter får I resten af gudstjenesten med hjem i en “Kirke-to-go”-aktivitetskasse, som blandt andet indeholder en bøn, en godnathistorie og en krea-aktivitet for hele familien.

Mange glade hilsner Jacob

Advent i kirker

Anden søndag i advent
Advent i kirker

Adventssalmer

Adventskalender

Lucia

Advent videoer

Snapper og Sigurd fortæller om første søndag i advent

Anden søndag i advent og Snapper

Advent

Advent er den periode i kirkeåret, hvor man forbereder sig på Jesu fødsel den 25. december. De fire søndage i adventsperioden betegnes henholdsvis første, anden, tredje og fjerde søndag i advent. Hvis juleaften falder på en søndag, er denne dag fjerde søndag i advent.

Jul to go

Advent i kirken med gaver til børn og unge med Jul to go
Jul to go i Favrskov

Sognepræster i Favrskov bringer julebudskabet ud med Jul to go. Det er juleglæde til børn og unge, som i år ikke kan komme til kirken, især børneinstitutioner og skoler i Favrskov.

”Når institutioner og skoler kommer i til julegudstjeneste, fortæller vi i kirken hvorfor vi holder jul og hvad det betyder for os alle sammen, at et lille barn kom til verden i en stald i Betlehem for mere end 2000 år siden. Desværre er det ikke alle steder muligt at holde julegudstjenester i år pga. corona.
Julens budskab om håb, kærlighed og lys i mørket er altid vigtigt at få fortalt, men det er ikke mindre vigtigt i år. Det bliver jul igen i år, også trods corona – og det håber vi at julehilsenen fra os, vil være en påmindelse om” fortæller sognepræst og leder af Akademi for præstekadetter Eva Pedersen, som står bag udviklingen af projektet.

Advent to go

%d bloggers like this: