Advent i kirker. Advent 2020 i kirker bliver anderledes pga corona. Traditioner med kaffe, kager og slik i kirkens lokaler bliver aflyst. I stedet ser vi en ny tradition. Kirker udleverer poser, som børn og voksne kan tage med hjem fra kirke. Det bliver Advent to go med udlevering af godter i en godtepose i forskellig udformning.

Advent to go i Snesere kirke

Når du går ud af kirkedøren i Snesere kirke, så får du en ”advent-to-go” hyggepose med lidt julegodt. Og der er varm kakao udenfor, når juletræet tændes. I år kan man ikke mødes i konfirmandstuen som man plejer.

Kl. 14,00 mødes vi i kirken til en kort familiegudstjeneste, hvorefter vi går hen og tænder juletræerne – alt sammen noget, der er velkendt. I år er det bare nødvendigt, at man tilmelder sig arrangementet, da der er begrænset med pladser i kirken grundet faren for smitten med corona. Vil du deltage, skal du derfor tilmelde dig hos Janette Weng

Læs mere på Facebook

Snesere menighedsråd og Snesere Bylaug har haft tradition for et adventsarrangement i mere end 20 år. Men i år bliver det nødvendigt med tilmelding.

Kirke to go i Låsby kirke

Familiegudstjeneste om Advent i Låsby kirke

Kort corona-venlig gudstjeneste, hvorefter hver familie får en “Kirke-to-go”-aktivitetskasse med hjem.

Vi mødes i kirken til en sang og en historie. Herefter får I resten af gudstjenesten med hjem i en “Kirke-to-go”-aktivitetskasse, som blandt andet indeholder en bøn, en godnathistorie og en krea-aktivitet for hele familien.

Mange glade hilsner Jacob

Advent to go

Anden søndag i advent
Advent i kirker

Adventssalmer

Adventskalender

Lucia

Advent videoer

Snapper og Sigurd fortæller om første søndag i advent

Anden søndag i advent og Snapper

Advent i kirker

Advent

Advent er den periode i kirkeåret, hvor man forbereder sig på Jesu fødsel den 25. december. De fire søndage i adventsperioden betegnes henholdsvis første, anden, tredje og fjerde søndag i advent. Hvis juleaften falder på en søndag, er denne dag fjerde søndag i advent.