Julekalendere

Julekalender 2023
Julekalender på TV 2023
 • Sigurds julekalender
  Sigurds julekalender bog.
 • Julekalender 2023
  Julekalender 2023 TV 2: Valdes Jul – et juleeventyr i skoven Kl. 20.00 på TV 2 Fra kl. 6.00 på TV 2 Play ‘Valdes Jul’ handler om drengen Valde. Han er ked af at hans mor og morfar har sat deres hjem, Egebjerggård, til salg.  ‘Valdes Jul’, handler om drengen Valde,… Read more: Julekalender 2023
 • Kalenderlyssangen
  Kalenderlyssangen er adventshilsen fra kirkerne i Grevinge, Hagested, Hørby og Udby – produceret med støtte fra Odsherred Provsti. Kalenderlys – nedtælling til jul Kalenderlys er siden 1942 blevet solgt i Danmark. Nu er det en fast bestanddel af rigtig mange menneskers markering af decembers nedtælling til jul. Måske tænder I kalenderlyset… Read more: Kalenderlyssangen
 • Ventetid med julekalender
  Ventetid med julekalender fra Viborg Stift. Når du venter på jul, så kan du åbne en låge i julekalenderen. Viborg Stift har lavet digital julekalender. Her kan du hver dag åbne en ny låge. Første låge kan du åbne 1. søndag i advent – den 29. november. Præsten Troels Laursen tager… Read more: Ventetid med julekalender
 • Julekalender fra Lolland Falsters kirker
  Julekalender fra Lolland Falsters kirker

Julekalender 2022

Julekalender 2022

Julehjertets Hemmelighed på DR 1

Kl. 19.30 på DR 1 og DR TV

Julehjertets hemmelig på DR. Foto DR

Den ny julekalender foregår i år 1850 i en lille landsby.

Menneskepigen Karen og nissen Rumle er bedste venner, men da Karen fylder 13 år og dermed er blevet voksen, mister hun evnen til at kunne se Rumle.

På trods af advarsler bliver Karen og Rumle fristet til at skabe et magisk julehjerte, så de kan blive ved med at se hinanden, men pludselig begynder en række ulykker at ramme den herregård, hvor Karen arbejder som tjenestepige.

December bliver en stor prøvelse for Karen, hvor hun både skal redde Rumle fra den onde Lars Ravn og forsøge at gøre julehjertet om, så ulykkerne på herregården stopper.

Overblik over julekalendere 2022

TV julekalendere i 2022

Bibelselskabets julekalender

Julekalender baggrund NYI år er Bibelselskabets julekalender er en digital julekalender. Tilmeld dig og få et bibelspørgsmål per e-mail hver dag i december. Svarer du rigtigt på spørgsmålet, er du med i lodtrækningen om dagens præmie. Jo flere dage, du deltager i julekalenderen i løbet af december måned, jo større er dine chancer for at vinde hovedpræmien den 24. december.

01.11.2020 Bibelselskabet

Deltag i Bibelselskabets digitale julekalender og vind præmier!

Tilmeld dig Bibelselskabets digitale julekalender og vind fede præmier hver dag i december måned!

I år lancerer Bibelselskabet en digital julekalender. Du har mulighed for at deltage og vinde præmier hver dag i december måned!

Bibelselskabets julekalender er en digital julekalender. Du får dagligt tilsendt et bibelspørgsmål per e-mail, som du skal svare på. Hver dag bliver der trukket lod om dagens præmie blandt de rigtige svar. Hvis du er den heldige vinder, kan du forvente at blive kontaktet hurtigst muligt.

Jo flere dage, du deltager i julekalenderen i løbet af december måned, jo større er dine chancer for at vinde hovedpræmien den 24. december.

Vi håber, du har lyst til at være med!

>> Jeg vil gerne tilmelde mig Bibelselskabets digitale julekalender.

Julekalender digital - elektroniske devices. Grafik: Ann Degen

Nye præmier hver dag

Hver dag bliver der trukket lod om nye præmier blandt de rigtige svar. Følg med i kalenderen hver dag i december og hold øje med de forskellige præmier.

Hovedpræmien

Den 24. december trækker vi lod om en Moccamaster White Metallic Filterkaffemaskine til en værdi af kr. 2.299,-

Ventetid med julekalendere

Julekalendere 2016

Bispens Julekalender Bispens Julekalender

DR Den Anden Verden (kl 19:30) Julekalender med indhold fra Brødrene Grimms eventyr. Tvillingerne Sara og Anna bliver sendt til en helt anden verden og møder eventyr skikkelser. Sara og Anna har nogle udfordringer , fordi de skal være med i et teaterstykke om Brødrene Grimms eventyr. Der er sjov og skræk og søde historier i 24 afsnit i december.

Sara og Anna lærer igennem historien at de med hinandens hjælp og forskellighed kan løse de udfordringer og opgaver der viser sig, når de som teenagere må tage deres første skridt ud i en ukendt, farlig og fascinerende verden.

Andreas Hjortdal, producent på ‘Den anden verden’

TV2Ludvig og julemanden (kl 20:00)

DR2Rytteriets Jul (kl 21:00)

RamasjangNissebanden i Grønland (kl 17:00)

DR UltraHotel Krølle på Halen (kl. 17:25)

Se klip fra mange julekalendere

Julekalender i TV 2010

DR sender Absalons hemmelighed. Cecilie møder drengen Hubert, der bor i storcenteret.  De oplever sammen nogle vilde eventyr.
Cecilies lillesøster Ida er syg. Kun et mirakel kan redde hende.

TV2

Pyrus i alletiders eventyr

Pyrus i alletiders eventyr 

Læs mere om Absalons Hemmelighed

2 kommentarer til “Julekalendere”

 1. Pingback: Julekalenderens historie - Kirker.dk

 2. Pingback: Julen 2023 - Kirker.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *