Jul i ulvetimen

Jul i ulvetimen af Hvide Sande kirke

Sognepræst Daniel Kristiansen fortæller om julen

Jul i ulvetimen


 

Bliver det jul i Hvide Sande i år? Det er et åbent spørgsmål, for dukken Lasse er kommet til at smide juleevangeliet ud. Og ingen jul uden juleevangeliet! Heldigvis er der håb for julens tilbagekomst. For dukkerne er i besiddelse af den magiske “Ulvetime-skattekiste”, som måske kan genskabe det tabte julebudskab.

Det fortæller sognepræst Daniel Kristiansen, der sammen med dukkerne Maria og Lasse har lavet 23 afsnit til YouTube-julekalenderen “Jul i Ulvetimen”. Sidste afsnit opføres den 24. december til familiegudstjenesten i Hvide Sande.

Dukkerne Maria og Lasse deltager hver gang, der er “Ulvetime” i Helligåndskirken i Hvide Sande. Ulvetimen er en månedlig hverdagsgudstjeneste for de mindste, der siden sommerferien i gennemsnit har samlet 180 børn og voksne fra byen.

“Bagtanken med YouTube-julekalenderen er at sætte fokus på juleevangeliets budskab, at Gud gennem Jesusbarnet er kommet helt tæt på os og vil have med os at gøre. Det budskab kan måske godt drukne lidt for børnene i nisser, legetøjskataloger og alt det andet, der hører julen til,” siger Daniel Kristiansen.

Hvert afsnit i YouTube-julekalenderen er bygget op over samme skabelon med introsang, velkomst, skattekiste-trylleri, snak om juleevangeliet og en afsluttende julesang eller julesalme.

Julekalenderen kan følges fra 1. december via kirkens hjemmeside eller facebookside eller ved at søge på youtube.com efter “jul i ulvetimen”.

Kilde: Indre Missions Tidende

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *