Julemærke på din e-mail

Julemærke på din e-mail. Julemærke på dine mails og breve


Årets danske julemærke har titlen ‘Tag med ud i juleskoven’ og er inspireret af naturen. Det prydes af motiver af dyr og planter, som man kan finde i de danske skove om vinteren. Julemærket er en hyldest til naturen og symboliserer, hvordan den inkluderer os alle og giver os mulighed for at være os selv uden at skulle præstere. Det minder også om værdierne bag Julemærkehjemmene, der hjælper børn med at tackle forskellige udfordringer som mobning, ensomhed, lavt selvværd og overvægt.

Salget af julemærket, der er det 120. i rækken, støtter de fem danske Julemærkehjem, der arbejder året rundt for at hjælpe omkring 1.000 børn. Selvom salget af julemærkerne ikke udgør en stor del af indtægterne længere, er der heldigvis stor opbakning fra privatpersoner, virksomheder og fonde, der ønsker at støtte børnene.

Køb e-støttemærkerne og støt Julemærkehjemmenes hjælpearbejde til fordel for udsatte børn i Danmark.

Bestil julemærke

I juletiden frigives et nyt e-Julemærke hver dag fra den 27. oktober kl. 18. I alt 42 e-Julemærker med alle motiver fra årets Julemærkeark, som du frit kan vælge mellem.

Du bestemmer selv hvilket mærke og støttetekst du ønsker vist i din mail.

http://www.e-julemaerket.dk/http://www.e-julemaerket.dk/

Julehjælp

Også uden for juletiden

Uden for juletiden kan du vælge mellem e-mærker og e-kort tegnet af børn på Julemærkehjemmene, samt e-Logomærket og motiver fra Julemærker siden 1904.

1 kommentar til “Julemærke på din e-mail”

  1. Pingback: Hjerter med julehjælp - Kirker.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *