Galten Kirke

KIRKELIV – GUDSTJENESTER – ARRANGEMENTER

Galten kirke

Præster ved Galten kirke

Galten Kirke har flere præster, der betjener menigheden. Her er information om dem:

  1. Hanne-Lise Mandrup: Hun er kirkebogsførende sognepræst og kan kontaktes på telefon: 40 12 55 20 eller via e-mail: halp@km.dk. Hendes faste fridag er mandag1.
  2. Johanne Kristine Asmussen: Præst i Galten. Du kan nå hende på telefon: 40 12 55 74 eller via e-mail: jkra@km.dk. Hendes faste fridag er også mandag1.
  3. Rikke Amalie Vestergaard: Præst i både Galten og Skovby. Du kan kontakte hende på telefon: 40 15 60 61 eller via e-mail: rav@km.dk. Hendes faste fridag er fredag1.

Hvis du ønsker at skrive en besked til en af præsterne, kan du gøre det sikkert ved at logge ind med Nem-ID på denne side. Det er en krypteret måde at kommunikere med dem på.

Galten kirkes hjemmeside

For mere information om Galten Kirke og dens aktiviteter, kan du besøge deres officielle hjemmeside.

Galten Kirke ligger i Galten Sogn, Århus stift, i det tidligere Framlev Herred, Århus Amt, nu Skanderborg Kommune, Region Midtjylland. Kirken blev opført i 1884 af røde mursten i en nyromansk stil efter tegninger af arkitekt Vilhelm Puck. Denne kirke blev bygget som afløsning for en romansk kirke, der tidligere var blevet revet ned. Den oprindelige romanske kirke var opført af rå og kløvet kamp med hjørnekvadre, og den havde et tårn med bindingsværk øverst samt et våbenhus mod syd. Nogle udsmykninger fra den gamle kirke blev genbrugt i den nye. Tre gravsten er indmuret i den tresidede korafslutnings murværk, og en af disse sten er over Søren Frandsen og Maren Madsdatter12.

For mere information om Galten Kirke, kan du besøge deres officielle hjemmeside her.


KONTAKT

Adresse

Nørregade 44 – 8464 Galten

GPS

56.1587634, 9.9039782

YouTube video

YouTube Kanal

KIRKEN

Se flere smukke billeder i Facebookgruppen Kirkebilleder


Om kirken

Ny kunst af Peter Brandes: Alterparti og 10 vinduer med de 10 bud.

Byggeår

1884

Wikipedia

Din kirkeside

Du kan få adgang til at redigere denne kirkeside. Få adgang her. Det er gratis. 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.