Syng sammen online er meget populært i corona-tid. Mange kirker har syng sammen arrangementer i kirkerne. Men nu er sangen flyttet online. Lyt og syng med!

Er du kirkesulten?

Værsgo!En gave til dig fra danske folke- og frikirker. Glæden over igen at kunne fejre gudstjenester er boblet over i denne skønne nyindspilning af Grundtvig-salmen "Min Jesus lad mit hjerte få" med melodi af Carl Nielsen. LIKE – DEL – KOMMENTER gerne.

Slået op af FrikirkeNet i Mandag den 11. maj 2020
Min Jesus lad mit hjerte få

Dagens salme fra Trinitatis Kirke i København

En ny salme i påske og corona tid fra Rorup kirke

Hilsen fra sognepræst Peter Møller Jensen
Sogne- og pilgrimspræst med speciale i tro, håb og kærlighed

I en tid uden menneskeligt samvær og lukkede døre bringer det mange gode minder frem at høre Merete synge “Må din vej gå dig i møde”.

Lige nu længes vi efter tætte rundkredse, kærlige håndtryk og festlige stunder, hvor kirken er fyldt med glade unge mennesker og stolte forældre. Alt det må vi have til gode – men en ting er sikkert: Gud holder os i hånden, også i denne tid, hvor vejen kan føles som en ørkenvandring – men derude i horisonten kan vi skimte det forjættede land. 

Lyt lige til Meretes smukke sang endnu en gang – og mærk at håbet bryder igennem og tænder lys i mørket! Kilde: Bellahøj kirke blog

live streaming gudstjenesten hjem til din ste