Angsten vil fortælle dig noget vigtigt

Angsten vil fortælle dig noget vigtigt

Angsten vil fortælle dig noget vigtigt – det er overskriften for gudstjenesten på DR TV den 8. januar 2013.

8. januar kl. 10.00

Gudstjeneste på TV DR1 og DR2

Skuespiller Ulla Vejby var så opsat på at få en karriere, at det var lige ved at lamme hende, da hun var ved at bliver færdig på Teaterskolen. I dag har angsten sluppet sit tag i hende, men oplevelsen sidder der stadig.

Ulla Vejby er gæst, når præst ved Sorgenfri Kirke Ane Sofie Lindegaard taler om angst i dagens gudstjeneste. Præsten har selv oplevet angst f.eks. i forbindelse med begravelser. Hun måtte søge hjælp hos en gammel vis præstekollega.

Se TV gudstjenesten

Ane Sofie Lindegaard DR foto
Ane Sofie Lindegaard DR foto

Gudstjeneste: Angsten vil fortælle dig noget vigtigt – Ulla Vejby
Til gudstjeneste i Sorgenfri Kirke

Husk søndag!

Få information om gudstjenester i kirker, på TV, radio, online.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

3TILBUD-ANNONCE

En kommentar på “Angsten vil fortælle dig noget vigtigt

  1. Søren Kierkegaard skriver i sin bog “om begrebet angst” at “angst er åndens kalden i materien”. Så ja, angsten vil sige os noget vigtigt – livsvigtigt! Jeg har selv fået den at føle. Som skuespiller har jeg oplevet at stå på scenen og blive lammet af panikangst. Det var IKKE sjovt! Jeg blev også overfaldet af panikangst i flere omgange, da jeg nærmede mig afslutningen på uddannelsen. Jeg var tvunget til at opsøge psykologisk hjælp – og det fik jeg! Tror næppe jeg havde overlevet uden. Hun kunne forklare mig, helt enkelt, hvad angst opstår af, og dermed hvordan den kan demonteres, så der intet, som i INTET, er tilbage af den. Helt mirakuløst. Det bliver dog nok for meget at forklare i dybden her. Desværre skimter jeg ikke, at de medvirkende i udsendelsen her har fat i denne forståelse.

Der er lukket for kommentarer.