Din kirkeside

Din kirkeside

Din kirkeside er en webprofil side for en kirke her på kirker.dk . Du kan få adgang til at redigere oplysningerne på siden. Måske har I et dejligt sommerarrangement i kirken eller udendørs. Måske vil du gerne fortælle om en online gudstjeneste eller koncert.

Gudstjenester og arrangementer på kirker.dk bliver trukket automatisk fra sogn.dk. Men det er jo kun titler og tidspunkter. Du har mulighed for at lægge fotos og indhold op, som bedre fortæller om indholdet i jeres arrangement.

Det er gratis et helt år at få adgang til kirker.dk med login.

Dokumentation: Få din side nu!

  1. Find først din side på kirker.dk
  2. klik på den røde knap nederst til venstre.

Læs her hvordan du gør. Dokumentation

Vælg abonnement

Skriv brugernavn og e-mail adresse

Se din ordre og fakturerings oplysninger

Login

Login på din side øverst til højre på forsiden af kirkepartner.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi opbevarer din webadresse på din hjemmeside, så vi kan kommunikere med dig om vores produkt og tjenester. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: