Gullestrup Kirke

KIRKELIV

Gullestrup kirke ved Herning.

Gullestrup Kirke Herning. Kirken er tegnet af arkitekterne Anders Bové Christensen og Kaj Mikkelsen, arkitektgruppen Regnbuen, Århus.

Fra hjemmesiden:

Kirken har siden starten været “vild med vilje”. Hvert år ser området omkring kirken anderledes ud, fordi blomster og græsser skifter hvert år.

Så der er altid noget nyt at nyde udenfor – specielt i denne tid med mange variationer af græsser i forskellige højder, vilde blomster, sommerfugle mm.


KONTAKT

Adresse

Løvbakkevej 9 – Gullestrup – 7400 Herning

Gps

56.1665508, 8.9684666

Facebook

YouTube video

Se smukke billeder i gruppen Kirkebilleder

YouTube Kanal

KIRKEN

Om kirken

Gullestrup Kirke Herning
Gullestrup Kirke er tegnet af arkitekterne Anders Bové Christensen og Kaj Mikkelsen, arkitektgruppen Regnbuen, Århus. Landskabsarkitekt er Helle Valsted, Kolding, og arkitekt Jakob Mortensen, Vejen, har været totalrådgiver. Kirken er indviet i 1998. Tekst Keld Pihlkjer

Byggeår

1981

Lyd Kirkepartner


Hvad synes du om denne kirkeside?


Er det din kirke, så få adgang til denne kirkeside?

  • Fejl i oplysninger?
  • Rediger tekst. Tilføj gode fotos.
  • Login/registrer.

Læs om hvordan du får adgang til din kirkeside

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: