Ulstrup Kirke

KIRKELIV

Ulstrup Kirke

Kirkevej 41 – Hornum – 9600 Aars

Ulstrup Sogn https://sogn.dk/ulstrup/

Fotografier af Ulstrup kirke. Fotograv Janne Langgaard, som er ansat som gravermedhjælper ved Hornum Ulstrup & Gundersted sogne.

Gudstjenester og arrangementer


KONTAKT

Adresse

Kirkevej 41 – Hornum – 9600 Aars

Gps

56.8353, 9.422182

Facebook

YouTube video

Se smukke billeder i gruppen Kirkebilleder

YouTube Kanal

KIRKEN

Om kirken

Ulstrup Kirke ligger i Hornum, ca. syv kilometer nordvest for Aars. Kirken er oprindeligt opført som en romansk kirke i 1100-tallet, men i 1936 blev den kraftigt ombygget. Den oprindelige kirke udgør i dag korsarmene i den korsformede bygning. Et særpræg ved kirken er den oprindelige kirkes afrundede hjørner, der stadig ses. Tekst: Janne Langgaard / Wikipedia.

Byggeår

1250

Lyd Kirkepartner


Hvad synes du om denne kirkeside?


Er det din kirke, så få adgang til denne kirkeside?

  • Fejl i oplysninger?
  • Rediger tekst. Tilføj gode fotos.
  • Login/registrer.

Læs om hvordan du får adgang til din kirkeside

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: