Julekalender fra Cambodja

Hold jul med Ra Dalenfølg Danmissions julekalender

Bag de 24 låger i årets julekalender fra Danmission kan du møde 6-årige Ra Dalen og hendes familie i en landsby i Cambodja. Hendes mor kæmper for, at datteren får bedre muligheder, end hun selv har haft. Moren hedder Ang Samol, og hun blev tvunget til at underlægge sig de strenge regler og krav, der begrænser livet og mulighederne for piger og kvinder i Cambodja. Hun måtte forlade skolen efter 5. klasse og blev giftet bort som 15-årig uden at kunne protestere. For i Cambodja lærer piger traditionelt, at de skal adlyde deres far og siden deres ægtemand, at de ikke må grine højt eller svare igen. Men sådan skal det ikke gå for Ra Dalen. Hendes mor kæmper for at gi’ datteren bedre muligheder og mere frihed til at vælge sin vej i livet.
Glæd dig til hver dag frem til juleaften af åbne en låge ind til familiens liv. En familie, hvis dagligdag både byder på hårdt arbejde i rismarken, leg, livsglæde og bekymringer. Noget af det vigtigste for de voksne er at gi’ håb, kærlighed og troen på livet videre til næste generation.
Tak for din støtte i årets løb. Den kan være med til at realisere Ang Samols drømme for sin datter.
Fra 1. december kan du følge Danmissions julekalender på hjemmesiden www.danmission.dk og på Facebook www.facebook.com/Danmission