Elsted kirke

KIRKELIV – GUDSTJENESTER – ARRANGEMENTER

Elsted Kirke beliggende i den nordlige del af Lystrup blev bygget i begyndelsen af 1200-tallet, ligesom de andre kirker langs Egådalen. Kirken er højt beliggende i landskabet. En restaurering af Elsted kirke sluttede i 1995. Her har især Inger og Johannes Exners arbejde med lysforholdene givet en lys kirke. Wikipedia
AdresseElsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup

Da vi desværre ikke har mulighed for at holde gudstjenester hen over påsken, er vi sammen med de øvrige sogne i Aarhus Nordre Provsti gået sammen om at lave en online gudstjeneste til hver helligdag i påsken.

Denne skærtorsdags online gudstjeneste foregår i Skæring Kirke v. Karen Togsverd Hansen  Gudstjenesten bliver tilgængelig på www.skaeringkirke.dk fra kl. 8.00 torsdag d. 9. april.

Nedenfor kan du downloade planen for de fælles online påskegudstjenester i Aarhus Nordre Provsti:

Download “Fælles online påskegudstjenester i Aarhus Nordre Provsti”Fælles-online-påskegudstjenester.pdf – Downloadet 30 gange – 633 kB

 


KONTAKT

Adresse

Elsted Kirkeplads 8 – 8520 Lystrup

GPS

56.244983, 10.2290851

YouTube video

YouTube Kanal

KIRKEN

Se flere smukke billeder i Facebookgruppen Kirkebilleder


Om kirken

Mariæ himmelkroning kalkmaleri ca. 1275. Altertavle Bent Exner 1995. Kirkeloft malet af Jens Urup i 1995. Løvefont og gammelt stenhuggerværk i våbenhus. Orgel Frobenius 1995. Kirkeskib: Fregatten ”Tordenskjold”.

Byggeår

1200

Wikipedia

Din kirkeside

Du kan få adgang til at redigere denne kirkeside. Få adgang her. Det er gratis. 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.