Rejse til glæden – en julekalender

Rejse til glæden – en julekalender

Rejse til glæden – en julekalender. Det er en jagt i byer, kirker, fængsler, hos syge og døende. Mange steder, der gemmer på kirkekunst.
Kunstværker der fortæller en historie om, at Glæden findes mange steder.

Det blev til 3500 kilometer, 9 broer, 2 færger og en tunnel, for vært Troels Laursen og producer Henrik Helms. Rundt til 26 kirker og kirkerum i Danmark.

Det er blevet til en julekalender på www.folkekirken.dk

Glæder på mange måder

-Glæden findes så mange steder, og den moderne kirkekunst findes også i mange af vore gamle kirker. Nogen gange også på skjulte steder, smiler præst og kunstanmelder Troels Laursen, som hjælper os med at finde de steder som gemmer på glæden.

Rejse til glæden i kirker

Læs om rejse til glæden – en julekalender

Udvendigt led lys på kirker sparer energi

En kommentar på “Rejse til glæden – en julekalender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi opbevarer din webadresse på din hjemmeside, så vi kan kommunikere med dig om vores produkt og tjenester. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: