Gudstjeneste på TV julen 2023

Gudstjeneste på TV julen 2023

Link til gudstjeneste på DRTV

Link til gudstjenester på DR TVs hjemmeside

Se også live gudstjenester fra kirker med online gudstjenester

Gudstjenester på TV 2023 jul og nytår

Nytårsgudstjeneste ved Biskop Elof Westergaard: DR1 natten til den 1. januar kl. 0

Juledagsgudstjeneste

Juledagsgudstjeneste ved Domprovst Morten F. Thaysen, med Anne-Mette Villumsen som gæst: DR1 den 25. december kl. 10.00.

Ribe Domkirke

Til gudstjeneste: Hvad siger kunsten om kirken? – Anne-Mette Villumsen

Til gudstjeneste: Hvad siger kunsten om kirken? – Anne-Mette Villumsen

DR1 | FRA 10:00 – 11:00 Er kritik af religion og dens magt kun forbeholdt kunsten, eller kan kirken også selv stille sig kritisk? Det mener domprovst Morten Fester Thaysen. Derfor har vært Sofie Østergaard inviteret Direktør på Ribe Kunstmuseum Anne-Mette Villumsen med til gudstjeneste. Hun har gennem hele sin karriere arbejdet med religiøs kunst og mener, at det er vigtigt, at kunsten kan bruges til at være kritisk og sætte spørgsmålstegn ved religion og dens magt. Julen synger samtidig også på sidste vers, og derfor er gudstjenesten fyldt med julesalmer.

  • Julesøndagsgudstjeneste ved Signe v. Oettingen, med Klaus Melby som gæst: DR1 den 31. december kl. 10.00.
  • Nytårsgudstjeneste ved Biskop Elof Westergaard: DR1 natten til den 1. januar kl.

Juleaften fra Vor Frue kirke i Århus

Juleaftensdag sender DR1 direkte fra Vor Frue Kirke i Århus, hvor Ane Bramstoft prædiker, og hvor tv-journalist Anders Agger er med som gæst.
DR inviterer seerne til at sende billeder ind til udsendelsen på e-mail: jul2023@dr.dk.
I år er temaet julelys og stjerner.

Julegudstjeneste fra Vor Frue Kirke i Aarhus

DR1 | FRA 15:00 – 16:00

Sofie Østergaard byder velkommen til årets julegudstjeneste live fra Vor Frue Kirke i Århus,

Julen er der hvor lyset blev tændt i stjernen over Betlehem, og derfor kan vi med julelys i øjnene se efter det, der giver vores liv mening og håb. Derfor har Sofie inviteret Anders Agger med i studiet til en samtale om, hvordan julen og lyset spreder glæde og varme, men også når lyset kan føles helt slukket.

Til gudstjenesten sætter sognepræst Ane Ørgård Bramstoft fokus sætter på alt det, der viser sig i lysets skær. Du kan sende et billede ind af dit eget julelys til jul2023@dr.dk, og måske du er heldig, at det er dit billede, der kommer med i programmet. Alle billeder af julelys er velkomne, uanset om det er kalenderlyset, det der giver dig julelys i øjnene eller stjernen over Betlehem.

Gudstjenester på TV i julen 2023 i Ribe Domkirke

DR besøger Ribe Stift. Over to dage fandt optagelserne sted i Ribe Domkirke.

Optagelser Domkirken

Ribe Domkirke var for nylig vært for en noget anderledes begivenhed, da Danmarks Radio (DR) valgte stedet som kulisse for optagelserne af hele fire gudstjenester til deres serie “Til Gudstjeneste” 1. Alle i Ribe Stift var inviteret til at deltage som menighed og kunne vælge mellem en række forskellige gudstjenester, heriblandt Nytårsgudstjeneste med Biskop Elof Westergaard eller Julesøndagsgudstjeneste med sognepræst Signe v. Oettingen 1.

Dagene var præget af en energisk og festlig stemning, da domkirken åbnede dørene for bl.a. Esbjerg Ensemble og Domkirkens Pigekor, begge under ledelse af Domkantor Jonas Hunt 1. Udover optagelserne af gudstjenesterne filmede DR kirkekaffen inde i kirken, hvor særlige gæster var inviteret til at diskutere dagens gudstjeneste sammen med vært Sofie Østergaard 1.

Denne unikke del af optagelserne inkluderede samtaler mellem nogle spændende personer. Hvad mon Domprovst Morten F. Thaysen og Anne-Mette Villumsen, direktør for Ribe Kunstmuseum talte om? Og hvilke emner blev diskuteret mellem sognepræst Torben Bramming og Esben Tange, kunstnerisk leder af Rued Langgaard Festivalen? 1

DR1 vil sende alle fire gudstjenester, og de kan også streames på DRTV 1.


Gudstjenester på TV, radio og online – Få en venlig mail påmindelse onsdag før helligdagen. Tid og sted, prædikant og prædiketekst!

* indicates required
Skriv din e-mail

Intuit Mailchimp

Gudstjeneste på TV forår og sommer 2023

Husk søndag!

Få information om gudstjenester i kirker, på TV, radio, online.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.