Hyltebjerg kirke brændte

Hyltebjerg kirke brændte

Hyltebjerg kirke brændte i nat den 21. marts 2022. Branden begyndte medens kirkekoret øvede. Da de lugtede røg skyndte de sig ud og søgte tilflugt i præstegården. Brandvæsenet kunne ikke redde kirken, som nedbrændte, så der kun er murværk tilbage. Branden er ikke påsat, men opstod ved i klokketårnet.   

Drama i Vanløse

Tilskuerne var chokerede da kirken brændte.

Sognepræst Sarah Bach la Cour var glad for at ingen kom til skade: 

”Vi glæder os over, at branden ikke er påsat. Der er intet menneske, som skal føle skyld over det, som er sket, og ingen mennesker er kommet til skade.” 

SOGNEPRÆST SARAH BACH LA COUR TIL KRISTELIGT DAGBLAD

Hyltebjerg kirke fotos og video

Se billeder af kirken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi opbevarer din webadresse på din hjemmeside, så vi kan kommunikere med dig om vores produkt og tjenester. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: