Sludstrup Kirke

Sludstrup Kirke

Sludstrup Kirke. Slagelse Herred. Kirken består af romansk skib, kor og apsis samt gotisk tårn, våbenhus os sakristi. Kirken har også er nordkapel fra renaissancen. Den romanske kirke havde et smallere nu nedrevet tårn. Våbenhuset bliver nu brugt som ligkapel. Kirken var desværre ikke åben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi opbevarer din webadresse på din hjemmeside, så vi kan kommunikere med dig om vores produkt og tjenester. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: