Fotos af kirker

Fotos af kirker giver liv på hjemmesiden. Kirker.dk er derfor glad for at vise billeder af Danmarks smukke kirker. Du er velkommen til at uploade kirke fotografier.

Kirkefotos på Facebook

Kirkebilleder er navnet på en gruppe, hvor flittige fotografer deler fotos af Danmarks kirker.

Link på FaceBook

Billeder på kirkens hjemmeside Materialebanken
Alt materiale i Folkekirkens Materialebank må benyttes frit af folkekirkens sogne, provstier, stifter og fællesfondsinstitutioner. Publikationer må benyttes af alle. Rettighederne til foto og grafik er forbeholdt folkekirken. Find vejledninger mv. i Materialer til medarbejdere.
Find forskellige versioner af folkekirkens logo, designmanual mm. her.
Gratis billeder til WordPress hjemmeside
Billeder til kirkens hjemmeside

Samarbejde med Kristen Kousgaard

Fotos af kirker af Kristen Kousgaard
Kristen Kousgaard har taget mange fotos af kirker

Kirker.dk har fået lov til at anvende Kristen Kousgaards store samling af kirkebilleder. Se hans hjemmeside. Her er fotografier af kirkebygningerne og fotografier af inventar og kirke interiør.

Ophavsretten er stadig hans. Hvis du derfor ser et dejligt fotos, må du spørge Kristen om lov til at anvende det – f.eks. på din kirkes hjemmeside.

Det er rigtig spændende at komme rundt for at se kirker. Nu er de fleste kirker heldigvis åbne i dagtimerne så det er mulig at fotografere inde i kirkerne.

Min barndomskirke er Troldhede Kirke – Ribe stift.

Kristen Kousgaard er webmaster for www.rindsogn.dk  Rind kirke og www.kølkærsogn.dk  Kølkær kirke og hører selv til Rind-Kollund sogn.

3TILBUD-ANNONCE