Mission og corona

Mission og corona. Ydre Missions selskaber som Danmission og Mission Afrika mister i øjeblikket indtægter fra genbrugsbutikkerne. Butikkerne er lukket for at undgå at særligt udsatte mennesker bliver smittet med corona virus.

Men udgifterne er der stadig. Hjælp hvis du kan. Kirke.dk viderebringer her information fra selskaberne.

Nyt tiltag: Køb gavekort til Danmission Genbrug

Selvom Danmissions 72 genbrugsbutikker lige nu er tvunget til at holde lukket pga. Corona-krisen, så er der alligevel mulighed for at støtte sin genbrugsbutik – og dermed hjælpe ude i verden, hvor der er alvorligt brug for Danmissions indsats.

Det er god stil at vælge genbrug! Særligt her under Corona-krisen, hvor vi i Danmission må holde alle vores 72 genbrugsbutikker lukkede. Det betyder, at vi ikke kan tjene penge ude i butikkerne, og det risikerer at gå alvorligt ud over de mennesker i verden, der har allermest brug for hjælp fra os.

Det betyder også, at de omkring 2000 frivillige, der til dagligt lægger både hjerte og tid i at drive butikkerne må undvære deres fællesskab. Også de sætter stor pris på, at der nu er mulighed for at støtte deres indsats, selvom butikkerne må holde lukket. De frivillige glæder sig til, at de igen kan slå dørene op og sørge for, at kunderne kan gøre gode genbrugskøb.

Støt vores genbrugsbutikker og hjælp samtidig fattige og udsatte i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark – de har alvorligt brug for os!

Læs meget mere om det nye gavekort til Danmission Genbrug – klik her

Mission Afrika står i en helt ekstraordinær økonomisk situation lige nu:

Danmark er i krise. Regeringen fortæller, at coronakrisen kommer til at ramme frivilligorganisationer og hjælpeorganisationer hårdt. Mission Afrika er begge dele.
Det er utroligt vigtigt, vi står sammen – også økonomisk. Mission Afrikas arbejde bliver hårdt ramt, og derfor er der lige nu brug for en helt ekstraordinær giverånd.

Vi har 1700 fantastiske frivillige i vores 64 genbrugsbutikker, der er i højrisikogruppen for coronavirus. De er taget hjem for at passe på sig selv, fordi vi passer på hinanden. Derfor kontakter vi også dig, for du kan passe på Mission Afrika. Det kan du gøre ved at bede og hjælpe økonomisk.

Selvom genbrugsbutikkerne lukker, har Mission Afrika stadigt mange udgifter til husleje, uden at få tilsvarende indtægter. Det får drastiske konsekvenser for Mission Afrika, og dermed for de mange mennesker, kirker og organisationer i Afrika og Mellemøsten, der er dybt afhængige af vores hjælp.

I lørdags havde vi en fantastisk dejlig Mission Afrika-dag i Skjern, hvor mange af jer venner, var med til at dele nogle af de berigende vidnesbyrd fra AfrikaGennem 108 år har vi forkyndt evangeliet med bibel og lægetaske. Vi har bygget meget tætte relationer med kirker og venner i Nigeria, Cameroun, Centralafrika, Mali, Sierra Leone, Uganda, forskellige freds- og forsonings-organisationer og den kristne TV-station SAT-7. Gabriel Souley Manou fra Mali, som rejste hjem fra Danmark i går, sagde til forsamlingen:

”I er allerede gået langt for at hjælpe os, men jeg vil gerne opfordre jer til at gå længere endnu; for vi vil også gerne gå længere!”

Mission og corona for Mission Afrika

Men nu har den udefrakommende coronavirus lukket vores vigtigste livsnerve ned – genbrugsbutikkerne. Efter nogle økonomisk barske år, rejste Mission Afrika sig som Fugl Fønix, og 2019 gik virkeligt godt. 

I sidste uge var vi begejstrede for, at Mission Afrika var nået i mål med en af de ting, vi sammen har drømt om: at få en solid likviditet. Mission Afrikas venner stod last og brast om noget, der er vores hjerte virkeligt kært, og vi nåede målet. Men fra den ene dag til den anden er vores organisation truet.

I denne uge er vi blevet ramt af et udefrakommende godstog, som vi ikke kunne forberede os på. Gulvtæppet er ved at blive revet væk under vores fælles drøm for Afrika og Mellemøsten, hvor

ü  Evangeliet forkyndes

ü  Børn kommer i skole

ü  Gravide kvinder kan føde med en jordemoder

ü  Evangelister forkynder om Jesus blandt muslimer

ü  Kvinders position sikres

ü  Fred og sikkerhed skabes

Vi ved, du har hjerte for Mission Afrika. Derfor beder vi dig gøre en ekstra indsats nu.


Du kan hjælpe på fire måder:

1.       Giv en ekstraordinær straksgave til Mission Afrika nu

2.       Giv en fast månedlig gave, så Mission Afrika kan planlægge fremtiden

3.       Kontakt vores økonomileder Torben på telefon 29 17 66 11, hvis du ønsker at betænke Mission Afrika i dit testamente.

4.       Hjælp os med at videresende denne opfordring til dit eget netværk. Fortæl 3 i din familie og omgangskreds om Mission Afrikas behov for ekstra støtte. Så hjælper du os derud, hvor vi ikke kan nå ud selv.


Bed 
for Mission Afrika, for vores venner i Afrika og Mellemøsten samt den udfordring Danmark står midt i. Vi har været i kontakt med vores venner rundt omkring i verden, og de beder for os.

Mission og corona

Husk søndag!

Få information om gudstjenester i kirker, på TV, radio, online.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

3TILBUD-ANNONCE