Prins Henrik mindet ved gudstjenester

Kirkebønnen er den bøn, der bliver bedt af præsten i forlængelse af prædikenen. Præsten er fri til at formulere bønnen selv, men der er en vejledende ordlyd i Ritualbogen, hvor forbøn for Kongehuset og dets medlemmer indgår.

Læs kirkebønnen i gudstjenesteliturgien her. 

Ændringen af kirkebønnen blev meddelt ved nedenstående cirkulære udsendt af Kirkeministeriet:

Cirkulære om kirkebønnen for Dronningen og det kongelige hus (Til biskopper, provster, præster og menighedsråd)

Ved kgl. resolution af den 15. februar 2018 har Hendes Majestæt Dronning Margrethe den Anden i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Henriks død bestemt, at der skal bedes for Dronning Margrethe II, Kronprins Frederik, Kronprinsesse Mary og hele det kongelige hus, når navne nævnes i den anordnede kirkebøn.

Udgivet i Nyt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi opbevarer din webadresse på din hjemmeside, så vi kan kommunikere med dig om vores produkt og tjenester. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: