Arbejdsmiljø på kirkegårde

Arbejdsmiljø på kirkegårde

Arbejdsmiljøet på kirkegårde er af stor vigtighed for de medarbejdere, der udfører forskellige opgaver i denne kontekst. Det indebærer en række arbejdsfunktioner, såsom vedligeholdelse af kirkegårde, ringning og kimning, gravning af grave, rengøring, kontorarbejde, håndtering af kister og meget mere.

For at sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø på kirkegårde er det vigtigt at overholde retningslinjerne og vejledningerne udstedt af Kirkeministeriet. Deres vejledning giver detaljerede anvisninger og råd om, hvordan man kan opnå et godt arbejdsmiljø.

Arbejdsmiljøvejviser nr. 22
2009 – elektronisk version

Yderligere kan det være nyttigt at konsultere Arbejdstilsynets arbejdsmiljøvejviser nr. 22 fra 2009, som er tilgængelig i elektronisk form[^1^]. Denne vejledning er særligt relevant for religiøse institutioner og begravelser.

Hvis du har brug for specialiseret rådgivning eller assistance vedrørende dansk arbejdsmiljø, kan du kontakte Miljøhuset. De er eksperter inden for arbejdsmiljø og kan være din partner i at sikre et godt arbejdsmiljø[^2^]. Miljøhuset om arbejdsmiljø

3TILBUD-ANNONCE

Folkekirkens Arbejdsmiljøråd

Arbejdsmiljø i folkekirken

Folkekirkens Arbejdsmiljøråd har taget initiativ til den Folkekirkelige Arbejdsmiljøpris.

Folkekirkens Arbejdsmiljøråd arbejder hele tiden  for at sikre det gode  arbejdsmiljø. Arbejdsmiljørådet ønsker med prisen at fokusere på de gode tiltag, der foregår i sognene, og som kan være til inspiration for andre.

Se videoen med formand for Folkekirkens Arbejdsmiljøråd Inge Kjær Andersen
og læs om Arbejdsmiljøprisen her: https://lnkd.in/eSy2PrRX

3TILBUD-ANNONCE