Himmelske Dage 2025 i Aarhus

Himmelske Dage 2025 i Aarhus

Link til video

Næst Himmelske Dage i 2025 afholde i Aarhus Stift. Ved afslutningsgudstjenesten i Roskilde Domkirke 29. maj 2022 blev stafetten overdraget. Stafetten var et kors, en bibel og en vinstok.

Det var Anne Mie Skak Johansson, der er sekretær for Landskomitéen for Himmelske Dage, der stof foroverdragelsen.

☁️ Formand for lokalkomitéen i Roskilde, sognepræst Elsebeth Garde Kjær, overdrog et kors til formanden for den nye lokalkomitéformand i Aarhus Stift, sognepræst i Mariager Sogn, Jakob Duevang Krogh Rasmussen.

☁️ Generalvikar i den katolske kirke, Niels Engelbrecht, overdrager en Bibel til kateket i den katolske kirke, Marianne Meyer.

☁️ Præst i Vineyard i Roskilde, Simon Hoel Mortensen, overdrager en vinstok til generalsekretær i Frikirkenet, Mikael Wandt Laursen.

🎬 Video Maria Albrechtsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi opbevarer din webadresse på din hjemmeside, så vi kan kommunikere med dig om vores produkt og tjenester. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: