Kirkekoncerter og kirkelige aktiviteter igen

Kirkekoncerter og kirkelige aktiviteter igen

Kirkekoncerter med op til 500 deltagere

Blå anemone

Kirkekoncerter og store udendørs gudstjenester kan holdes igen.

​Fra torsdag den 6. maj må vi samles flere personer i kirken – både indenfor og udenfor.

Konkret bliver det muligt at holde menighedsaktiviteter for store forsamlinger under særlige regler. Det vil fx sige, at man må samle op mod 500 personer til kirkekoncerter, hvis alle sidder ned og har ansigtet vendt mod scenen. 

Eller man kan holde store udendørs gudstjenester. For disse store arrangementer gælder, at deltagerne skal have et gyldigt corona-pas. Hvis arrangementet bliver større end 500 deltagere, skal der laves en særlig sundhedsplan.

Areal og afstandskrav for gudstjenester, bryllupper og begravelser gælder fortsat

For kirkelige handlinger som fx gudstjenester, bryllupper og begravelser er antallet af deltagere inde i kirkerummet fortsat bestemt af areal- og afstandskravet.

Udfasning af forsamlingsforbud

Derudover bliver planen for udfasningen af forsamlingsforbuddet fulgt som planlagt:

Fra torsdag den 6. maj må man være 25 personer indendørs og 75 personer udendørs – fx til begravelser og bisættelser.

Dermed bliver det igen muligt at samle op til 25 deltagere til aktiviteter i sognegården som sorggrupper, korsang og lignende.

Den særlige regel om aktiviteter for børn og unge under 18 år forsvinder derfor også.

Der skal fortsat holdes 1 meters afstand og 2 meter, hvis der skal synges.

Ligesom der også stadig er et arealkrav, der hedder 2 kvm per person, når man sidder ned og 4 kvm, hvis man står op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi opbevarer din webadresse på din hjemmeside, så vi kan kommunikere med dig om vores produkt og tjenester. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: