TV gudstjeneste – Ord og musik om stress

En kommentar på “TV gudstjeneste – Ord og musik om stress

  1. Jeg har i da set Ane Øland Bækgaards gudstjeneste om stress. Det har for mig været en smuk og fantastisk gudstjeneste. Jeg sad helt stille og tavs tilbage og lyttede til hvert et ord, hun sagde.
    En præst fyldt med kærlighed, forståelse, og omsorg. Og med en smuk klang i stemmen. Sådan en præst betyder alt for mig, men desværre bor jeg for langt væk, til at besøge hendes Kirke. Jeg har haft svært ved at finde en præst, der kunne give mig de ord, jeg har brug for. Der findes mange præster, men kun meget få, der kan fange mig, og det gjorde hun. Tak Ane Øland Bækgaard for en fantastisk og rørende gudstjeneste.
    Jeg håber, du har en menighed der værdsætter dig.

Der er lukket for kommentarer.