Gudstjenester i fasten

Gudstjenester i fasten

Gudstjenester i fasten begynder ved septuagesima og slutter ved påske.

Fastelavn Herlufsholm
Fastelavn Herlufsholm

Fastelavn i Herlufsholm kirke.

Askeonsdag
Gudstjenester i fasten – Askeonsdag

Faste og fokus på kærlighed Faste kan være at spise mindre kød, men det kan også være fokus på det væsentlige. Faste fokus. Fasten i Maribo domkirke begynder med et kors tegnet i panden, fortæller Anne Birgitte Reiter. Læs mere…

Fyn Faster og fester

Fyn faster og fester. I Fyens stift er der en række fastegudstjenester og fasteandagter i 2022.

Her kan du se, hvor der er andagt i Fyens Stift – alle hverdage i fastetiden
02MAR Fasteandagt Askeonsdag02. mar. 12:00 – 12:30 | Odense Domkirke Præst: Ulrik Andersen 02MAR Fasteandagt, Askeonsdag
02. mar. 17:00 – 17:30 | Thomas Kingos Kirke, Odense Præst: Kristian Mejrup 02MAR
Askeonsdagsgudstjeneste med korstegnelse 02. mar. 17:00 – 18:00 | Dalum Kloster Kirke

Gudstjenester i fasten i hele landet

Kalender for alle kirker i Danmark Søg på kirkens navn eller præstens navn. Se også alle fastelavnsgudstjeneste i dit stift.

Se online gudstjenester næste søndag Følg med fra din mobil, tablet eller TV og se digital online gudstjeneste fra flere kirker. Også for børn. Se listen med kirker i hele landet. Måske er din kirke med.

Gudstjenester på TV og i radio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester, så vi bliver ved med at registrere dem. Vi bruger kommentaren også til fremtidig reference. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi beholder dit navn, så vi kan kommunikere med dig. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi opbevarer din e-mail, så vi kan kommunikere med dig . For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi opbevarer din webadresse på din hjemmeside, så vi kan kommunikere med dig om vores produkt og tjenester. For yderligere oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

%d bloggers like this: